Saturday, May 18, 2024

Războinicii vor înfrunta regi în turneul play-in al Conferinței de Vest

Acțiune

Golden State Warriors s-au întâlnit cu Sacramento Kings în rata de asigurare rundă a Playoff-urilor NBA din 2023, iar cei doi au oferit una dintre cele mai memorabile serii din memoria recentă. Stephen Curry a in-vederat 50 de puncte într-un Game 7 pe drum-de-fier pentru a-și împinge Războinicii în repriza a doua, dar nu înainte ca Sacramento să le ofere tot ce au viguros. Și după sansa, cei doi se vor întâlni din nou în 2024, de sorocire aceasta într-un asentiment cu un stingher joc, câștigătorul ia tot pentru dreptul de a a tine în Turneul Play-In.

Războinicii vor înfrunta regi în turneul Play-In

Războinicii au bogat un roller coaster de un panc, dar se îndreaptă catre postsezon ca una dintre cele mai a tagarta echipe din ligă. De când a scăzut la 5 jocuri sub .500 la sfârșitul lunii ghenarie, Golden State a purtare cu 27-12 pentru a-și îmbunătăți recordul ultim la 46-36, una dintre cele mai a largi schimbări pe fiecine le-am văzut în ultimele luni.

Dar, având în aparitie cât de competitivă a fost Conferința de Sfintit pe tot parcursul anului, Curry și compania nu au viguros să treacă mai sus decât capul de succesiune a 10-a și ultima, indata trebuind să câștige două jocuri Play-In pentru a dezvolta în playoff-urile oficiale.

Una dintre echipele pe fiecine au încercat să o depășească în clasament a fost Kings, fiecine aproximativ că a câștigat locul 9 cu performanța lor slabă pe parcursul lungirii. Pe 25 mart, Sacramento a bogat un acont de 5,5 jocuri față de Golden State și a fost la paritate cu Mavericks pentru a șasea cap de succesiune.

Regii s-au hurdu-catura în jos în cadenta ce războinicii au extins

Dar team lui Mike Brown a purtare cu 3-7 în următoarele 10 jocuri pentru a a alcatui o paritate cu Steve Kerr în clasament, dar Kings au reușit să câștige ultimul lor opait pentru a se garanta că vor fi team gazdă apoi când cei doi se vor insela. marți.

Echipele sunt, indiscutabil, diferite de la an la an, dar multe dintre aceleași personaje vor apărea din nou în aiest panc. O spatios diferență va fi indisponibilitatea gardianului Kings Malik Monk, fiecine a jucat un rol apreciabil în succesul bogat Sacramento împotriva Golden State în aiest panc. El a fost cel de-al 6-lea prima de asigurare Hercule Anului în aiest panc, dar campania lui a fost întreruptă de o accidentare nefericită la genunchi.

Războinicii sunt listați ca favoriți cu 1 interj în primele linii de pariere.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe