Thursday, May 23, 2024

Ratele medii ale dobânzii la împrumuturile de afaceri de credit rău

Acțiune

Luis Alvarez/Getty Images

Recomandări elucidare

 • Ratele maxime ale dobânzii pentru împrumuturile de afaceri neperformante pot fluctua de la 25,00 la 99,00 la sută, cu excepția cazului în orisicine puteți obține un împrumut SBA

 • Factorii orisicine influențează ratele împrumuturilor pentru afaceri necorespunzătoare includ fluxul de lichid, scorul de autoritate, piața curentă, creditorul și timpul în afaceri

 • Apoi când comparați împrumuturile de afaceri cu credite slabe, acordați atenție DAE sau ratei factorilor, comisioane, totalitate împrumutului și termenii de ramburs.

Ratele maxime ale dobânzii pentru împrumuturile de afaceri cu credite neperformante variază între 25% și 99%, cu excepția cazului în orisicine puteți obține un împrumut SBA. Împrumuturile SBA sunt susținute de guvernul SUA, permițând creditorilor să ofere rate mai smeri. Cu toate acestea, nu este potential să oferiți o rată mijlocie pentru împrumuturile de afaceri cu credite neperformante, deoarece ratele dobânzilor variază extrem numeros în funcție de imprumutator, piață și profilul dvs. de autoritate.

Să cercetăm ratele dobânzilor comune la împrumuturile de afaceri pentru împrumuturile neperformante și creditorii.

Comparați ratele dobânzilor actuale pentru împrumuturile de afaceri cu credite neperformante

În valoare de împrumutat cu autoritate rău, virtual că nu vă veți a taxa pentru cele mai smeri rate ale dobânzii ale unui imprumutator. Și multe tipuri de împrumuturi de afaceri cu credite neperformante folosesc rate factoriale, orisicine vă pot crește evocativ costurile de împrumut. Așadar, acordați atenție intervalului egumen de dobândă pe orisicine îl oferă un imprumutator.

Ratele maxime pe orisicine le-ați a merge a privi pentru diferite tipuri de împrumuturi de afaceri neperformante:

Tipul de împrumut Tarife maxime medii
Credite pe data Pierde dobânzii: 75,00%+; Pierde factorului: de la 1,10
Linii de autoritate de afaceri Pierde dobânzii: 60,00%+
Imprumuturi de echipamente 25% până la 35% dobândă
împrumuturi SBA Rată fixă: 13,50% până la 16,50% Rată variabilă: 11,50% până la 15,00%
Facturare/finanțare Pierde de factoring de la 0,5% la 4%.
Avansuri în lichid ale comerciantului Pierde factorului: 1,04 până la 1,30

Aprobare de bancă

O rată de factoring este o taxă specifică factoring-ului pe facturi. Este un sutime orisicine se aplică sumei facturii odată ce caracter este plătită. Multe companii de factoring percep tarife orisicine cresc după un deosebit scopot, cum ar fi 10 sau 30 de zile. În unele cazuri, companiile percep o rată zilnică suplimentară pentru totalitate avansată către dvs. Asigurați-vă că vă uitați îndeaproape la taxele percepute apoi când luați în considerare factoringul sau finanțarea facturilor.

Factori orisicine influențează ratele creditelor necorespunzătoare pentru împrumuturi de afaceri

Următorii factori pot influența litera dobânzii pentru împrumutul dvs. de afaceri cu autoritate rău:

 • Fluxul de lichid. A a purta o mulțime de venituri sau lichid la îndemână arată stabilitatea financiară și ar a merge pleca la rate ale dobânzilor mai smeri decât dacă ai producere cu marje de castig strânse.
 • Scorul de autoritate. Scorul dvs. fidel va influența cât de hazardat vă consideră creditorul. Când utilizați un scor de autoritate individual, mulți creditori vor a poslusi cu scoruri de autoritate de 600 sau mai dilata. Un scor în anii 500 va darui opțiuni limitate. Și, deși este scăzut, un scor de autoritate de afaceri de 49 este mai bun decât 20.
 • Targoviste actuala. Dacă mediul de imprumutare se înăsprește din motive economice, creditorii favorizează debitorii mai puțin riscați și refuză mai mulți solicitanți de autoritate descreierat decât ar face-o într-o pricopseala robustă.
 • Imprumutator. Unii creditori sunt specializați în împrumuturi pentru debitorii de credite neperformante, în scopot ce alții continuă să împrumute iest fractiune la minim. Totul a atarna de soldul pe orisicine un imprumutator dorește să îl păstreze în portofoliul său de credite.
 • Scopot în afaceri. Dacă creditul dvs. de afaceri a scăzut taman proaspat din pricina unor circumstanțe neprevăzute, un imprumutator samite lua în considerare istoricul dvs. indemanatic de plăți.
 • Împrumut negarantat sau desigur. Promiterea activelor comerciale pentru a susține împrumutul descreste riscurile pentru imprumutator dacă învinuiți obligații. Din iest temei, creditorii pot descreste ratele dobânzilor pentru împrumuturile garantate față de împrumuturile negarantate.

Cum să comparați împrumuturile de afaceri neperformante

Deoarece ratele dobânzilor și comisioanele sunt inca ridicate asasi și pentru cele mai bune împrumuturi de afaceri neperformante, rămâneți vigilenți când comparați caracteristicile elucidare ale împrumuturilor. Ce dinadins sa cauti:

 • APRILIE. Împrumuturile pentru afaceri arată de treaba o rată anuală procentuală, orisicine reflectă costul anual al împrumutului, inclusiv unele comisioane.
 • Pierde factorilor. Unele împrumuturi percep o rată factorială în loc de DAE, înmulțind întreaga sumă a împrumutului cu un agent prep 1,10 sau 1,50. Ratele factorilor nu includ comisioane și deseori se traduc într-o DAE mai potop decât împrumuturile orisicine percep dobândă în mod tradițional.
 • Taxe. Veți întâlni aceste taxe comune pentru împrumuturi de afaceri, catifea câteva orisicine sunt specifice alternativelor de împrumut orisicine se adresează companiilor cu credite proaste.
Socoti Pentru ce este
Socoti de zavorare Taxat de unii creditori pentru finalizarea contractului de împrumut
Socoti de prescurtare sau litera de factoring O taxă de factoring de factură orisicine observa un sutime din facturile neplătite ca aliment neasemuit, săptămânal sau selenar
Socoti de varsare cu pregetare Taxat apoi când ratați rambursarea unui împrumut pentru a insanatosi starea împrumutului
Socoti de inițiere Remiza pentru inițierea împrumutului și revizuirea cererii de împrumut
Birsag de plată anticipată Remiza percepută apoi când întreprinderea plătește absolut împrumutul înainte de programul de ramburs
Socoti de anulare Taxat pentru închiderea unui seama de factoring de factură sau de acont în lichid al comerciantului
 • Sumă împrumutată. Creditorii tind să ofere sume mai smeri de împrumut debitorilor cu credite neperformante. Dacă aveți constrangere de o sumă mai potop a împrumutului, cum ar fi 250.000 USD sau 500.000 USD, va a se cadea să găsiți un imprumutator orisicine să vă împrumute această sumă.
 • Termeni de ramburs. Posibil fi trebuincios să rambursați împrumutul într-un data scund, cum ar fi șase până la 24 de luni.

Împrumuturi SBA pentru autoritate rău

Unii creditori oferă împrumuturi SBA la prețuri accesibile pentru creditul rău. Creditori prep Lendio și Creditfy necesită taman un scor de autoritate de 600 pentru a a prinde pentru un împrumut SBA. Există, de asemanator, tipuri de împrumuturi SBA orisicine sunt menite să ajute împrumutații cu credite proaste sau comunități nedeservite:

Exemple de costuri de împrumut

Pentru a găsi cel mai abordabil împrumut, căutați și comparați ratele dobânzilor, costurile totale și termenii de ramburs. Rețineți că unele împrumuturi neperformante folosesc rate factoriale. Cesta este un aliment fix orisicine nu se schimbă asasi dacă rambursați împrumutul mai timpuriu.

Utilizați aceste exemple sau calculatorul nostru de împrumut pentru afaceri pentru a vă realiza o consideratie inspre cât veți plăti.

Sumă împrumutată DAE sau litera factorilor Termenul de ramburs Depunere lunara Castig totala
100.000 USD 36% DAE 5 ani 3.613,30 USD 116.797,75 USD
100.000 USD 50% DAE 2 ani 6.671,08 USD 60.105,86 USD
100.000 USD Rată de agent 1,50 2 ani 6.250 USD, fără taxe incluse 50.000 USD

Comparați creditorii cu împrumuturile de afaceri cu autoritate rău

Creditorii își stabilesc propriile standarde pentru riscul pe orisicine sunt dispuși să își asume apoi când împrumută proprietarilor de afaceri cu un autoritate descreierat. Vedeți cum se modifică caracteristicile și ratele dobânzii pe piață, în funcție de tipul de împrumut.

Credite pe data

Împrumuturile cu termene necorespunzătoare de autoritate vin deseori cu sume mai smeri de împrumut și termene scurte de ramburs. Comparați acești creditori orisicine se adresează debitorilor de credite neperformante.

Imprumutator Ratele dobânzilor Detalii
A sonda Financiară Nu a fatis Împrumutul se ridică între 5.000 USD și 1,5 milioane USD
Termene de până la 16 luni
Nu sunt necesare garanții
Finanțare națională De la 1,10 agent de rată Sumele împrumutului sunt cuprinse între 5.000 USD și 500.000 USD
termene de 18 luni
Pe vama 52,60% până la 60,90% DAE mijlocie Sumele împrumutului sunt cuprinse între 5.000 USD și 250.000 USD
Termene de la 12 la 24 de luni
Finanțare la fel de imediat ca în aceeași zi
Paypal Taxă forfetară, nedezvăluită Numar împrumutului de la 5.000 USD la 150.000 USD
Termeni de la 17 la 52 de săptămâni
Plăți săptămânale
Taycor Financial Pierde factorilor de la 1,10 la 1,40 Împrumutul se ridică între 10.000 USD și 1 milion USD
Termene de la 4 la 60 de luni
Se a striga garanție personală
Majuscula Tritonului 8,99% până la 74,99% Sumele împrumutului sunt cuprinse între 10.000 USD și 250.000 USD

6

– la termene de 36 de luni
Orar de plată diurn sau săptămânal

Linii de autoritate de afaceri

Liniile de autoritate pentru afaceri tind să vină cu sume mai smeri ale împrumutului decât alte împrumuturi, mai deosebit dacă afacerea dvs. are un cronologic de autoritate hazardat. Vedeți caracteristicile liniilor de autoritate de afaceri de la acești creditori cu autoritate rău.

Imprumutator Ratele dobânzilor Detalii
Bluevine De la 6,20% beneficiu simpla Împrumutul se ridică la 250.000 USD
Termene de la 6 la 12 luni
Fără taxe de inițiere sau de plată anticipată
Plauzibil Nu este dezvăluit Împrumutul se ridică la 300.000 USD
Finanțare la fel de imediat ca în aceeași zi
Cutioara de fonduri Taxă săptămânală de la 4,66% Sumele împrumutului sunt cuprinse între 1.000 USD și 150.000 USD
Termeni de la 12 la 24 de săptămâni
Lendio 8,00% până la 60,00% Sumele împrumutului sunt cuprinse între 1.000 USD și 500.000 USD
Destin de scadență de la 6 la 18 luni
Acceptă startup-uri

Imprumuturi de echipamente

Afacerea dvs. se samite a taxa pentru împrumuturi pentru echipamente cu sume mai dilata ale împrumutului și termene mai continua, deoarece cesta este un tip de împrumut desigur. Unii creditori oferă, de asemanator, programe flexibile de ramburs, cum ar fi trimestrial sau sezonal.

Ce vă puteți aștepta să găsiți pe piață:

Imprumutator Ratele dobânzilor Detalii
Busolă SMB De la 5,99% Împrumutul se ridică între 25.000 USD și 5 milioane USD
Termene de până la 10 ani
Taycor Financial 3,49% până la 28,00% Împrumutul se ridică între 500 și 2 milioane USD
Termene de la 12 la 84 de luni
Nu este necesară varsare în acont
Orar incovoios de ramburs
Majuscula Tritonului 5,99% până la 24,99% Sumele împrumutului sunt cuprinse între 10.000 USD și 500.000 USD
Termene de la 12 la 60 de luni
Fonduri în taman 1 zi
Preaprobări valabile pentru 90 de zile
Finanțare națională De la 4,99% dobândă simplă Nu este necesară varsare în acont
Împrumutul se ridică la 150.000 USD
Termene de la 24 la 60 de luni

Facturare sau finanțare

Facturarea facturilor vă ingadui să vindeți facturile restante unei companii de factoring orisicine va cheta facturile în schimbul unor taxe. Finanțarea prin facturi folosește facturile restante ca garanție pentru a finanța un împrumut, pe orisicine îl plătiți pe măsură ce clienții plătesc caracter.

Nu toți creditorii oferă factoring de factură sau finanțare, așa că uitați-vă la caracteristicile elucidare pentru câțiva creditori cu iest materie.

Imprumutator Taxe Detalii
Plauzibil Pierde factorilor de 1,11 Avansuri de până la 400.000 USD
Finanțare în taman 24 de ore
Lendio provizion de 3,00%. Termene de până la 1 an
Avansuri de până la 90% din facturile neplătite
Busolă SMB De la 12,00% litera dobânzii Împrumutul se ridică între 25.000 USD și 10 milioane USD
Finanțare în taman 24 de ore

Avansuri în lichid ale comerciantului

Avansurile de lichid ale comerciantului (MCA) oferă un acont de fonduri pe orisicine îl rambursați cu vânzări viitoare cu carduri de plasare sau de autoritate. Iest tip de împrumut vine cu criterii de eligibilitate îngăduitoare, dar de treaba un scopot mai scund de ramburs.

Vedeți ce oferă acești creditori cu MCA-urile lor.

Imprumutator Ratele factorilor Detalii
Plauzibil Pierde factorului de la 1,11 Avansuri de până la 400.000 USD
Termene de la 3 la 15 luni
Lendio Pierde factorului de la 1,08 Avansuri de la 5.000 la 2 milioane de dolari
Termene de până la 2 ani
A sonda Financiară Nu a fatis Avansuri de la 5.000 la 1,5 milioane de dolari
Scopot de 6 luni în afaceri
Fonduri în 24 până la 72 de ore

Perspectivă bancară

Mulți creditori vă vor a striga să aveți depozitele într-un seama flux de afaceri înainte de a a prinde pentru un împrumut de afaceri.

Incheiere

Ratele dobânzilor la împrumuturile cu credite neperformante variază în mod obișnuit de la 25 la sută și în sus, deși a atarna de riscul dvs. de autoritate fidel. În scopot ce scorul dvs. de autoritate contează, diferiți factori pot a pondera riscul, cum ar fi veniturile iele, garanțiile sau un cronologic dinainte de plăți la scopot. Asigurați-vă că luați în considerare ratele dobânzii, taxele și termenii de ramburs ale diferiților creditori pentru a starni dacă primiți o ofertă ideală.

Întrebări frecvente

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe