Thursday, May 23, 2024

Rasnita portabila de cafea Cocinare ajunge la Kickstarter

Acțiune

Pasionați de lupin, pregătiți-vă să vă ridicați ritualul de pregatire a berii cu cea mai recentă inovație în tehnologia de măcinare a cafelei. Cocinare ESSENCE GO B38 este o râșniță portabilă de lupin orisicare vesti să transforme valoare absoluta în orisicare vă bucurați de boabele preferate. Această centrală compactă este proiectată constiincios pentru a a asculta cerințele celor mai exigenți băutori de lupin, asigurându-se că oricare ceașcă pe orisicare o creați este o dovadă a preferințelor dvs. unice de preferinta.

În centrul acestui mecanism se află coafura conică „Ghost Burr”, o caracteristică de ultimă oră orisicare diferențiază Cocinare ESSENCE GO B38 de colegii săi. Stomac de bavuri de 38 mm este cheia versatilității rarunchi, oferindu-vă libertatea de a măcina boabele până la exactitatea grosieră pe orisicare o doriți. Delasator dacă urmăriți consistența fină necesară pentru un espresso teapan sau tesatura mai grosieră potrivită pentru o presă franțuzească netedă, această râșniță vă oferă 80 de setări de măcinare distincte, orisicare variază de la 150 la 1400 de micrometri.

Macinator de lupin portabila

Recompensele pentru primirea timpurie sunt actualmente disponibile pentru proiectul de ultimă generație de la circa 99 USD sau 79 GBP (în funcție de cursurile de tura curente). Oaresicine dintre cele mai convingătoare aspecte ale Cocinare ESSENCE GO B38 este sistemul său de lame actualizabil. Aiest design innoitor înseamnă că, pe măsură ce palatul tău evoluează și preferințele de lupin se schimbă, râșnița ta se cumva a adecva raspicat alături de a avea. Nu este impozit să investești într-un mecanism nou; pur și sadetica actualizați lamele și sunteți cosita să explorați noi orizonturi de lupin.

Opțiunile de individualizare se extind decinde de gradiste. Exteriorul râșniței are un design de blana înlocuibil, permițându-vă să-i personalizați aspectul pentru a se impotrivi cu stilul dvs. individual. Delasator dacă preparați olovina acasă, la cancelarie sau în ritmica ce călătoriți, Cocinare ESSENCE GO B38 vă cumva a se repercuta preferințele estetice, făcându-l un picler distins pentru fiecare podoaba.

Rasnita de cafea portabila Cocinare desktop

Când vine rost de prepararea ceașcăi perfecte de lupin, consistența este cheia. Cocinare ESSENCE GO B38 excelează în iest teren, oferind o distribuție uniformă a dimensiunii particulelor cu o variație mai mică de 15% la o scară de 60. Această acuratete asigură că oricare extracție este echilibrată și plină de aromă, oferindu-vă o experiență superioară de lupin de oricare dată. .

Presupunând că campania de finanțare Cocinare își ridică cu izbanda obiectivul de fagaduiala trebuincios și producția progresează fără probleme, este de așteptat ca transportul universal să aibă loc în jurul lunii prier 2024. Pentru a a rasufla mai multe impotriva proiectul de râșniță portabilă de lupin Cocinare, urmăriți videoclipul promoțional de mai jos.

voi găti

Capacitățile râșniței nu se limitează la un determinat tip de lupin. Este cunoscator în manipularea unei game intinde de soia; fasole-soia, de la specialități de incepatura unică până la diverse amestecuri și prăjituri. Această versatilitate a efectua din Cocinare ESSENCE GO B38 un cinie necesar pentru care subiectiv de lupin, lasator de preparatul favorit.

Întreținerea Cocinare ESSENCE GO B38 este răcoritoare de simplă. Pachetul cuprinde instrumente pentru îndepărtarea ușoară a bavurilor, iar sistemul de bavuri reglabil și detașabil nu imediat că a ingadui personalizarea fără stradanie, ci și eficientizează curățarea și întreținerea. Aiest design cercetator asigură că râșnița dumneavoastră rămâne în situatie de top, sporind atât longevitatea, cât și performanța.

Seria Cocinare ESSENCE GO B38 reprezinta mai vartos decat o gura de lupin; este un însoțitor energic în călătoria dvs. de lupin. Oferă o experiență de șlefuire orisicare este adaptată gusturilor dvs. în evoluție, îmbinând precizia, personalizarea și ușurința de întreținere. Pentru cei orisicare caută elasticitate și valoare fără compromisuri în echipamentele lor de măcinat lupin, Cocinare ESSENCE GO B38 se remarcă ca selectionare principală.

Pentru o listă completă a tuturor angajamentelor de receptio-nare anticipate disponibile, obiective extensibile, mijloci suplimentară și specificații dimensionale pentru râșnița portabilă de lupin, accesați fata oficială a campaniei de finanțare publică Cocinare, verificând linkul de mai jos.

Sorginte: Kickstarter

Disclaimer: Participarea la campaniile Kickstarter implică riscuri inerente. În ritmica ce multe proiecte își ating cu izbanda obiectivele, altele pot eșua din temei numeroaselor provocări. Efectuați întotdeauna cercetări amănunțite și aveți grijă apoi când vă angajați banii câștigați cu adanc.

Cele mai recente oferte inspre Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați catva prin cineva dintre aceste link-uri, inspre Gadgets cumva câștiga un provizion de afiliat. Aflați impotriva ritual noastră de destainuire.

(eticheteToTranslate)Știri de design

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe