Thursday, May 23, 2024

Răsfățați-vă în turul luxului cu această vilă bioclimatică uimitoare

AcțiuneIntră în lumea luxului cu povestea captivantă a Simonetta Lein, senzația italo-americană. Recunoscută prep Personalitatea și Influențatorul Anului din Celebrity Mijloci la Festivalul de Pelicula de la Cannes 2022, Simonetta își încredințează proprietatea feericească din pitorescul taranesc Pordenone nimănui altuia decât Lionard imobiliare de lux.

Vila Simonetta Lein.  Fotografie prin amabilitatea lui Lionard
Vila Simonetta Lein. Toate fotografiile sunt prin amabilitatea lui Lionard

Luxosul Vilă bioclimatică în portiune rurală a Friuli, la prețul de 1.850.000 de euro, deține mai indelungat decât frumusețe și eleganță. Este o dovadă a amestecului potrivit de arhitectură și nestramu-tare, lăudându-se cu mândrie titlul de „clădire fatis”. Proiectată după principiile arhitecturii bioclimatice, această capodoperă remarcabilă își maximizează legătura cu meteahna, exploatând energia soarelui prin sisteme fotovoltaice și integrându-se extraordinar în împrejurimile sauca.

Într-o epocă în oricine impactul despre mediului nu cumva fi ignorat, semnificația acestei vile depășește cu indelungat estetica sa uluitoare. Ista servește ca emblema al vieții conștiente, evidențiind necuratul urgentă de construcție responsabilă cu mediul înconjurător. Cu industria construcțiilor responsabilă pentru 37% din emisiile globale de bioxid de indigo și consumând ofidian 34% din cererea globală de impetuozitate, designul bioclimatic al acestei vile extraordinare apare ca o soluție de pionierat.

Vila Simonetta Lein.  Fotografie prin amabilitatea lui LionardPe măsură ce intrăm în această frumusete arhitecturală, suntem transportați înapoi cu 25 de ani, când o tânără Simonetta obișnuia să se bucure de dușuri răcoritoare încălzite cu energia solară după o closet încântătoare în piscină. Asemenea de amintiri prețuite reflectă indata o votare vizionară pe oricine au făcut-o părinții ei, înaintea timpului lor.

Vila Simonetta Lein.  Fotografie prin amabilitatea lui LionardRăsfățați-vă cu port acestei vile ispititoare, în oricine luxul, durabilitatea și o notă a prezenței captivante a Simonettei Lein converg într-o impaciuire perfectă. Pășește-te într-o neam în oricine rafinamentul se întâlnește cu conștiința mediului și experimentează apogeul vieții rafinate la cel mai bun mod.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe