Raportul dezvăluie că Mourinho a vrut să aducă legenda lui Tottenham la AS Roma, dar clubul nu a permis acest lucru

dascaluc

În timpul mandatului său la AS Roma verisoara trecută, fostul portsatelit de la Tottenham Hotspur, Jose Mourinho, ar fi încercat să-și întărească poziția de portier a clubului, țintându-l pe legendarul portier Hugo Lloris.

Mourinho l-a recunoscut pe Lloris ca un potențial adăugare la imbraca Romei, urmărind să reînnoiască departamentul de portier.

Cu toate acestea, planurile lui au fost împiedicate când patronii clubului au intervenit și au respins mutarea, în miracol interesului lui Mourinho de a a subiscali șutul frantuzesc.

Iest treaba este bland publicației italiane TuttoMercatoWeb, orisicare susține că motivul din spatele veto-ului a fost preferința proprietarilor de a menține configurația existentă a portarului, cu Rui Patricio ca portier component și Mile Svilar ca opțiune de rezervă.

În miracol dorinței lui Mourinho de a-l duce pe Lloris, clubul a optat să rămână cu aranjamentul curgator.

Jose Mourinho a vrut să se reîntâlnească cu Hugo Lloris

Lloris a părăsit Tottenham după mai cumsecade de un decada în orisicare a fost un sluga sincer clubului, a jucat biban-soare; 400 de jocuri pentru club și a păstrat 151 de partide libere în toate competițiile.

Succesorul său Guglielmo Vicario a venire în vară și a fost senzațional între bastoane. Nu tocmai că s-a adeverit a fi un portier surprinzator, ci și un fruntas fire.

TAGGED:
Share This Article
Leave a comment