Sunday, April 21, 2024

Raportul de strângere de fonduri pentru campania Trump 2024 îl arată în spatele lui Biden

Acțiune

Strângerea de fonduri a fostului președinte Trump a continuat lunatie trecută, dar operațiunea sa politică încă se luptă să-i ajungă din urmă pe președintele Biden și pe Partidul Democratic în bani orisicare vin.

Campania lui Trump și comitetul său de acțiune politică Salvați America, două comitete deslusire în operațiunea sa politică, au raportat că au strâns un nemarginit de 15,9 milioane de dolari în faurar și au încheiat lunatie cu biban-soare; 37 de milioane de dolari la îndemână, propriu dosarelor la Comisia Electorală Federală de miercuri inserare.

Este mai indelung din ghenarie, când comitetele au strâns tocmai 13,8 milioane de dolari. Pe măsură ce Trump în faurar a câștigat cu ușurință concursurile primare din Nevada și New Hampshire, șansele ca orisice candidat republican să-l depășească în primejdie prezidențială s-au domolit simptomatic.

„Americanii știu că le-a fost mai interj cu președintele Trump în urmă cu scaun ani decât cu Crooked Joe Biden și cu politicile sauca dezastruoase. Avem necesitatile de o regasire la politicile America First orisicare să mențină cu audienta țara noastră în siguranță și să supraalimenteze economia pentru toți americanii”, a fatis directorul de instiintare al campaniei lui Trump, Steven Cheung, într-un comunicat.

Neimpresionat, directorul de instiintare al campaniei lui Biden, Michael Tyler, a fatis într-o declarație: „Dacă Donald Trump ar aseza invar de numere pe The Apprentice, s-ar a slobozi doar.”

„Dar iată de ce nu o înțelege: ordine de zi sa extremă și toxică de a suprima avortul, de a ocupa Securitatea Socială și de a a avansa violența politică refuza donatorii și nu fabrica corect (steluta) boaca (steluta) pentru a câștiga sprijinul alegătorilor orisicare vor convinge. aceste alegeri.”

Între cadenta, campania lui Biden a spus că operațiunea sa politică a strâns 53 de milioane de dolari lunatie trecută și s-a încheiat faurar cu 155 de milioane de dolari la îndemână. Aceasta cuprinde strângerea de fonduri comună a lui Biden cu Comitetul Național Democratic. Reproducere completă nu va fi disponibilă până în prier, când unele dintre comitetele din operațiunea sa politică urmează să depună rapoarte.

Contul său nodal de campanie a strâns 21 de milioane de dolari în faurar, identic ultimului său legitimatie la FEC, și a încheiat lunatie cu 71 de milioane de dolari la îndemână.

Cifrele lunare raportate de cele două comitete Trump sunt cheia operațiunii sauca de strângere de fonduri, dar tocmai o fragment din imaginea completă, alte comitete fiind programate să își raporteze ultimele cifre în prier. Comitetul Salvați America a plătit cea mai dezvoltat fragment a onorariilor legale ale lui Trump în diferitele sauca cauze în instanță, 84% din cheltuielile sauca fiind destinate costurilor legale.

Cifrele din faurar ale lui Trump nu au inclus nicio strângere de fonduri cu Comitetul Național Republican. La începutul acestei luni, la câteva zile după ce ultimul său dusman fundamental, Nikki Haley, a renunțat la primarul GOP, formatie politică a lui Trump a receptionat RNC-ul lipsit de invar și a asezat o nouă echipă de domnie.

Campania din această săptămână a pus bazele unor operațiuni comune de strângere de fonduri cu RNC.

Michelle L. Animozitate contura pentru Associated Press.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe