Thursday, May 23, 2024

Raport: Tim Steidten rămânea înseamnă că timpul lui West Ham la club s-a încheiat

Acțiune

Recomandabil lui Claret și Hugh, directorul tehnic al West Ham, Tim Steidten, va fi la club în sezonul venitor.

Bătrânul în vârstă de 44 de ani nu s-a înțeles cu managerul David Moyes cu rapoarte că cei doi nu sunt pe aceeași pagină cu aspect la o succesiune de transferuri.

Rapoartele susțin că Tim Steidten preferă jucători talentați din străinătate prep Mohammed Kudus și Edson Álvarez. Între perioada, Moyes preferă jucători mai dovediți din Prim-ministru League, prep James Ward-Prowse și Kurt Zouma.

Bilanțul induiosator al lui Tim Steidten

Germanul s-a alăturat echipei Hammers ca noul director tehnic în cuptor anul cherchelit. Sub el, au subsemnat oameni ca Mohammed Kudus, Edson Alvarez și Konstantinos Mavropanos.

Înainte de a se alătura lui West Ham, a fost la Werder Bremen și Bayer Leverkusen, incotro a subsemnat oameni ca Jeremie Frimpong, Moussa Diaby, Serge Gnabry, Davy Klaassen, Edmond Tapsoba și Piero Hincapie – toți fiind considerați unii dintre cei mai buni jucători din poziția lor. astăzi.

Bilanțul său admirabil a atras interesul altor cluburi de top, inclusiv Liverpool.

Timpul lui David Moyes la West Ham a expirat

Moyes se pregătește să iasă din intelegere pe stadionul din Londra în vară, iar în situația în oricine stau lucrurile nu există tatuaj că i se va a infatisa o nouă înțelegere.

Cu Steidten ispravit să rămână la West Ham și fără o nouă înțelegere oferită lui Moyes, se pare că clubul a categorie să-l mențină pe neamt pe scoțian.

De scarlatina, au existat rapoarte oricine susțin că Steidten va a vrea ca Paulo Fonseca să-l înlocuiască pe David Moyes.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe