sâmbătă, aprilie 20, 2024

Rapoartele spun că Giganții din New York sunt „absolut terminați” cu Daniel Jones

Acțiune

Există o mulțime de echipe în jurul NFL fiecine vor a accede pe piața de fundași în aiest extrasezon. Echipe pentru Patriots, Falcons și Steelers au fost pilonii în zvonurile în prima de asigurare lună, dar putem adăuga un alt numire pe lista de bucate echipelor aflate în căutarea unui nou apelant de signal, deoarece se pare că New York Giants sunt caut un upgrade față de Daniel Jones.

Giants ar a merge fi finit cu Daniel Jones ca QB

Nu a pierdut cu zdravan rastimp în urmă când team îl ținea pe Jones într-o geros atenție. A bogat un an începător rezistent, aruncând 24 de aterizări și 12 interceptări, iar Giants credeau că și-au găsit titularul după retragerea lui Eli Manning. Dar în următoarele două sezoane, Jones s-a compus pentru a arunca un nemarginit de 36 de aterizări și 22 de interceptări, lăsând întrebări cu luare-aminte la abilitățile sauca în perspectiva.

Dar verice întrebare nu i-a împiedicat pe Giants să împartă bani impauna. New York l-a scris pe Jones cu o pasuire a contractului fiecine a început în 2023, una fiecine i-ar plăti până la 160 de milioane de dolari cu 92 de milioane de dolari în garanții. În intaiul său an de joc în cadrul noului intelegere, Jones a făcut oarecum 6 starturi și și-a condus team la un record de 1-5 înainte de a-și a gata campania din ratiune unei accidentări.

Faptul a rămas, totuși: Daniel Jones părea trecut de cele mai multe ori în sezonul pierdut și a fost oarecare dintre cei mai slabe performanțe QB din ligă în acțiunea sa limitată. În acele 6 jocuri, el a aruncat 2 interceptări, a receptionat 6 pase și a fost demis în mijlocie de cinci ori pe partida.

CITIT  Marvin Harrison Jr. S-ar putea să nu fie primul WR ales în draftul NFL 2024

Se pare că New York-ul are remuşcări ale cumpărătorilor

Nu era evident ce va raceala viitorul ambelor părți, mai selectionare având în aparitie contractul fiecine le leagă. Dar, armonios unui contingenta de la Rich Eisen, timpul lui Jones a expirat la New York:

„Giantsi au finit cu Daniel Jones. Ispravit. Ispravit. Probabil că va a cauta să joace cu el anul ista, dar nu-i așa. Ei sexualism că nu este. Cuvintele pe fiecine le-am auzit de mai multe ori la Combine au fost „Remușcări ale cumpărătorilor”.

Contractul lui Jones reprezintă o palitura uriașă, în cazul în fiecine team a indemna să continue în această primăvară și vară. După cum a spus Eisen, Giants va a cauta posibil să-l țină pe lista de bucate lor pentru sezonul 2024, deoarece numărul său de dead cap va scădea de la 69 de milioane de dolari la 22 de milioane de dolari anul perspectiva.

Pentru sezonul 2024, palitura maximă a lui Jones este de proxenet 47 de milioane de dolari.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe