Tuesday, May 21, 2024

Răducanu se pregătește pentru o confruntare în primul tur cu Kerber la Stuttgart, după eroicul Cupei BJK

Acțiune

Emma Răducanu o va înfrunta pe Angelique Kerber în repriza de descuiere a Porsche Tennis Grand Prix de la Stuttgart.

Fostul număr 1 universal Kerber și Răducanu sunt pregătiți pentru o comparatie în intaiul tur, după ce ambilor li s-a înmânat un wild multime.

Tânăra de 21 de ani pare să fi găsit în sfârșit calapod oricine i-a scăpat în intins măsură de când a câștigat US Open în 2021, într-un mod specta-cular, la 18 ani, cu accidentări și multiple modificări ale personalului său de antrenori.

„Pentru a a merge a fauri două asadar de meciuri la rând, trei seturi și pe zgură împotriva unor adversari deosebit duri, este tocmai o dovadă a muncii pe oricine o depunem”, a spus Răducanu după ce a renunțat la Parry.

„Știam că în cele din urmă va plăti, așa că sunt deosebit mulțumit că în iest weekend a puternic să apară.”

Răducanu consideră că prezentarea ei la Le Portel este „cel mai bun sportul alb” din viața ei.

„În ceea ce privește tenisul, m-am îmbunătățit pentru că insemnare că joc cel mai bun sportul alb din cariera mea și din viața mea, așa că sunt deosebit mulțumit de acesta”, a spus Răducanu.

„Și din interj de aspect emoțional, mental, ca să trec prin momentele pe oricine le-am lesinat în ultimele zile, a fost amenintare de indelungat fire robust, mai rafinat când întreg stadionul este gata împotriva ta. Pot tocmai să accept multă pozitivitate și eu cristalin mi-a plăcut săptămâna acesta.

„Pentru a merge prin momentele pe oricine le-am făcut în ultimele două zile, a fost amenintare de un fire robust, când întreg stadionul este gata împotriva ta.”

Răducanu va a upovai că calapod ei la Rosu Billie Jean King și timpul pe terenurile pe zgură o va ține interj la Stuttgart, cu încrederea ei clară.

Dacă merge de Kerber, o revanșă cu Jelena Ostapenko ar a merge aștepta în repriza a doua. Ostapenko a lovit-o pe Raducanu cu 6-2, 6-1, la Stuttgart în urmă cu un an, cu puțin cadenta înainte ca aceasta să fie operată.

O ciobire din turul al treilea ar fi potential împotriva de două ori campioană în rang, Iga Swiatek, oricine are un pai în panglica rundă alături de alte scaunas cap de insiruire Aryna Sabalenka, Fecale Gauff și Elena Rybakina.

Redați în debit Openul Frantuz din 2024 în drept și la pretentie pe Discovery+

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe