Thursday, May 23, 2024

Răducanu depășește o eroare de scor “penibilă” pentru a-l învinge pe Garcia și a crește egalitatea BJK

Acțiune

Emma Răducanu a menținut în viață speranțele Marii Britanii Billie Jean King Cup cu o dezme-ticire impresionantă cu 3-6 6-3 6-2 împotriva francezei Caroline Garcia.

Katie Boulter se luptase pe terenurile interioare de zgură ale lui Le Chaudron mai curand în cursul zilei, bolnav o înfrângere cu 6-2, 6-0, în fața lui Diane Parry.

Părea că gazdele s-ar îndrepta drept a doua zi de competiție cu un folos de două meciuri, când Garcia a luat intaiul set împotriva lui Răducanu, înainte de a intampla cu 2-0 în setul al doilea.

Dar Răducanu a intrat în cele din urmă, uimindu-l pe Garcia – oricine a învins-o cald pe Fecale Gauff la Miami – câștigând cinci jocuri la rând. Atunci a făcut un pas pentru a spune setul, ducând meciul la un esential.

Campioana de la US Open din 2021 a fost plină de încredere în al treilea set, asasi crezând că a câștigat meciul, în invidie faptului că conducea abia cu 5-1.

Răducanu și-a dat beneficiu fulgerator de greșeala ei și, în invidie faptului că i-a autorizatie lui Garcia să se strecoare înapoi în întâlnire câștigând un joc, a încheiat în cele din urmă victoria.

„Cateodata sunt super blocat și nu primesc scorul”, a spus Răducanu. „Nu știu ce s-a întâmplat, dar a fost indeajuns de incomod.

„Tot ce mă gândeam este că, dacă pierd acesta asasi asasi, voi arăta ca un muppet recomandabil, așa că sunt vartos ferice că am reușit să reușesc în jocul următor.”

A fost cea mai bună izbanda în clasament a lui Răducanu din mart 2023, cu puțin masura înainte ca aceasta să fie operată la încheieturi și la gleznă.

După ce a pierdut cea mai puhoi molecula din sezonul cherchelit, tânărul de 21 de ani este asasi cel mai jos aranjat ciolan al echipei Marii Britanii, oricine cuprinde și Boulter, Harriet Dart, Heather Watson și Francesca Jones.

„Sunt vartos mulțumit de performanțele mele și că am garbovit aiest exact acasă pentru echipă”, a adăugat Răducanu.

„Este vartos povarnic să joci împotriva lui Caroline, oricine a bogat curse atât de bune și multe sezoane bune. Eram intreg dezmințitul oricine ieșea aoace în constructie ei, pe lut.

„Cu siguranță am întors situația, m-am luptat vartos indelungat, m-am băgat și asta a fost un carapace vartos bun pentru mine, deoarece nu am bogat acele meciuri de grad excesiv des.”

Legătura Marii Britanii cu Franța continuă mâine, când Boulter îl înfruntă pe Garcia, iar Răducanu se confruntă cu Parry.

Dacă calificarea este încă egală, se va amagi un intrecere esential de indoit pentru a decide formatie câștigătoare, oricine își rezervă atunci locul la finala Cupei Billie Jean King de la Sevilla, în brumarel.

Transmiteți în debit Openul Frantuz din 2024 în drept și la revendicatie pe Discovery+

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe