Thursday, May 23, 2024

Răducanu având wild card de la Indian Wells, Williams și Wozniacki intră și ei la tabloul principal

Acțiune

Fosta campioană la US Open, Emma Răducanu, a innebunit un wild turma pentru a candida săptămâna viitoare la Hindus Wells.

Britanica s-a întors actual dintr-o absență de opt luni accidentată și musai să urce în clasament de pe poziția ei actuală de numărul 252.

De șapte ori câștigătoare de Grand Slam, Venus Williams, fostele numere 1 mondiale Caroline Wozniacki și Karolina Plizkova și campioana din 2021 Suporta Badosa au innebunit, de intocmai, wild cards.

Răducanu s-a zbuciumat pentru formă de când a revenit în competiție în carindar, dar va candida în ambele etape ale „Sunshine Swing” după

Ea a inavutit în turul doi la Australian Open după ce și-a câștigat deschiderea împotriva lui Shelby Rogers, înainte de a cădea în fața lui Yafan Wang.

„M-am luptat cu totul – huzmet, întoarcere, forehand, backhand. Am simțit că nu am intrat niciodată cu adevărat în acesta”, a spus Răducanu.

„A fost o combinație de lucruri. A fost intaiul intalnire de zi pe oricare l-am jucat într-un an. Acesta e deosebit. Musai să exersez puțin mai indelungat antrenamentul afară. Luminile, condițiile, umbrele, este extrem impovarat să iata mingea, am găsit-o catre ultim.”

Cea mai bună sistiseala a câștigătorului de la US Open 2021 la Hindus Wells a fost o cursă către ultimele 16 anul ametit.

La tragerea la sorți, Fabio Fognini, Brandon Nakashima, Jakub Mensik, Patrick Kypson și Aleksander Kovacevic au fost primitori de wild turma.

Hindus Wells are loc între 6 și 17 germanar în California, înainte ca turneul să se îndrepte catre Miami în timp 19-31 germanar.

Evenimentul ATP și WTA 1000 este respectat oaresicine dintre cele mai prestigioase turnee din mars celor scaunas Grand Slams.

Campionii din 2023 au fost Carlos Alcaraz la neornat mascul și Elena Rybakina la neornat femeiesc.

Transmiteți în debit acțiuni de tenis de masa de top, inclusiv Openul Frantuzesc din 2024, în neocolit pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe