Thursday, May 23, 2024

Pur și simplu mini PC NUC Onyx Pro Intel Core i9 vPro Raptor Lake

Acțiune

Simply NUC și-a sporit a rigla de produse Onyx odată cu introducerea Onyx Pro, o mini stație de unealta concepută pentru a a multumi o categorie de a obliga de socoteala. Onyx Pro este o stație de unealta compactă, dar puternică, fiecare încorporează tehnologie avansată și caracteristici versatile, haideți să aruncăm o aspect mai profundă în specificațiile sauca.

În centrul acestei mini stații de unealta se află Intel Core i9 CPU vPro Raptor Lake 13900H, un procesor fiecare este adio să preia cele mai dificile proiecte. Și nu se oprește aoace. Onyx Pro vine cu grafică integrată Intel IRIS Xe, fiecare lucrează mână în mână cu procesorul pentru a a prezenta performanțe vizuale impresionante. Dar dacă aveți pericol de și mai multă efectiv pentru grafica dvs., aveți opțiuni. Puteți a indemna să adăugați o placă grafică mai puternică, cum ar fi NVIDIA T1000, Radeon Pro WX 3200 sau Intel Arc A40, în funcție de ceea ce necesită calvar dvs.

Pur și simplu porturi de intrare și ieșire pentru PC NUC Onyx Pro

„Fie că se adresează sarcinilor cu performanță intensivă, se scufundă în inferența AI cu postament atât pentru accelerarea soft, cât și pe hardware, se implică în învățarea automată, este utilizat ca o mini stație de unealta puternică sau efectuează analize de date, Onyx Pro gestionează fără probleme o categorie de aplicații. Colaborarea armonioasă dintre procesorul Intel Core i9 vPRO „Raptor Lake”, grafica integrată Intel IRIS Xe și GPU-urile nVidia a executa ca modelarea complexă, designul 3D și studiu bazelor de date extinde să fie realizabile fără sfortare. Suportul pentru monitoare quad 4K fiecare rulează la până la 60 Hz asigură o experiență vizuală uimitoare pentru multitasking, excelând în proiectarea, modelarea și simularea E-CAD / M-CAD.”

Pur și prost NUC Onyx Pro

Oarecare dintre cele mai bune lucruri impotriva Onyx Pro este flexibilitatea sa. Are un slot PCIe x16 cu configuratie insuficient, ceea ce înseamnă că puteți adăuga hardware special pentru a se opune nevoilor dumneavoastră. Aceasta este o vestiri grozavă dacă vă interesează producția terminal, cercetarea AI sau designul CAD, inde a poseda hardware-ul bland pesemne a executa o noian diferență în cât de placut vă puteți a executa obicei.

Iată câteva alte articole pe fiecare le puteți găsi de curiozitate pe subiect sistemelor simple NUC PC:

Stocarea și conectivitatea sunt, de atare, de top cu Onyx Pro. Vine cu un slot M.2 / 2280 PCIe Gen 4 și două sloturi M.2 / 2280 PCIe Gen 3, oferindu-vă departe spațiu pentru toate fișierele și asigurându-vă că acestea se încarcă fulgerator. În catifea, cu o gamă largă de porturi USB și HDMI, vă puteți conecta cu ușurință toate dispozitivele și monitoarele, făcând spațiul de unealta mai eficace.

Mini PC Intel Raptor Lake

Dacă lucrați cu inteligență artificială și învățarea automată, veți a pretui procesorul redutabil al lui Onyx Pro și opțiunea de a actualiza GPU-ul. Aceste caracteristici oferă o bază solidă pentru lucrul cu seturi de date extinde și modele complexe. Și pentru cei dintre voi fiecare au pericol de departe spațiu pe ecran, stația de unealta acceptă până la scaun monitoare 4K, asadar încât să puteți stapani mai multe și să faceți mai multe în același etate.

Rețelele sunt un alt sfera în fiecare Onyx Pro strălucește. Vine cu două porturi de fibră SFP+ de 10 GbE și două porturi de 2,5 GbE, asadar încât să vă puteți conecta la rețele fulgerator și fiabil. Și dacă aveți pericol de și mai multe capacități de rețea, puteți adăuga o placă PCIe de rețea cu configuratie insuficient.

Stația de unealta Onyx Pro Mini este acusi disponibilă pentru a le jertfi de pe site-ul web Simply NUC. Îl puteți particu-lariza pentru a se opune nevoilor dvs. specifice, placid dacă sunteți un profesionist inventiv, un cercetător sau taman cinevasilea fiecare are pericol de un ordinator redutabil fiecare nu ocupă departe spațiu. Cu combinația sa de performanță, versatilitate și siguranta in functionare, Onyx Pro Mini Workstation este adio să fie leul de unealta al configurației tale profesionale.

Cele mai recente oferte impotriva Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați catva prin cinevasilea dintre aceste link-uri, impotriva Gadgets pesemne câștiga un provizion de afiliat. Aflați impotriva eticheta noastră de dezvaluire.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe