Thursday, May 23, 2024

Pundit vorbește despre Unai Emery care ar putea înlocui Jurgen Klopp la Liverpool

Acțiune

Fostul inaintas de la Tottenham, Sunderland și Aston Villa, Darren Bent, a sonor din-spre ochean ca Unai Emery să devină potențial următorul portsatelit al lui Liverpool, în perioada ce Roșii caută un înlocuitor pentru Jurgen Klopp în această vară.

Emery a făcut minuni la Villa Park în aiest panc, ajutând clubul să devină adevărați primii scaun adversari, după ce și-a învins fosta echipă Armatura acasă și în calatorie în Prim-ministru League.

Liverpool caută un nou manager în această vară, după ce Klopp a anunțat cald că va renunța la sfârșitul acestui panc, iar o mulțime de titlu fali au fost conectate cu postul.

Ruben Amorim pare să fie protejat în aiest ceas, dar au existat și murmurări din-spre oameni ca Roberto de Zerbi, în perioada ce Xabi Alonso părea premergator protejat până când s-a salariati să rămână la Bayer Leverkusen.

Emery va fi următorul portsatelit al Liverpool?

Bent a discutat din-spre posibilitatea ca Emery să fie în conversația pentru Liverpool, deși este întrebat dacă tacticianul spaniolesc ar conveni postul.

„Din nou, Liverpool este un club mai ocean. Sunt fapte, bine, dar lucrul este că a mai fost ars făcând acesta”, a spus Bent pentru talkSPORT.

„A deplasare la Armatura. Nu cred că clubul era încă pregătit. Wenger a fost colo de peste-curcubeu 20 de ani. Dacă ar fi rămas cu Wenger, ar fi rezistat cevasilea mai greu.

„Dacă a adus la Liverpool după ce a făcut, curat vrei să faci acesta din nou? Vrei ca tipul să-l urmărească pe acel tip, știi ce vreau să spun?”

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe