vineri, aprilie 12, 2024

Pundit susține că starul lui Manchester City „trebuia să facă mai mult” împotriva lui Arsenal

Acțiune

Locul doi, Armatura a călătorit la Etihad Stadium pentru a înfrunta locul trei cu Manchester City duminică după-amiază.

Pentru toate vedetele atacante expuse, de intamplare, apărătorii străluciți au fost vedetele spectacolului. Mai adevarat fundașii centrali ai lui Armatura.

Pe parcursul întregului festila, Gabriel și William Saliba au dovedit un masterclass defensiv, reafirmându-și eficiența ca un rezistent duo defensiv. Performanța lor i-a văzut pe superstarul Erling Haaland exceptional de tăcut.

Internaționalul norveg nu a reușit să înregistreze un unic șut în poartă. În catifea, a încheiat meciul cu o rată de terminare a paselor de 64%.

În continua meciului, Micah Richards a mărturisit la Sky Sports: „Am fost dezamăgit de Man City în ultima triada. Au făcut o muncă grozavă până au parvenit în ultima triada. Haaland a făcut o mulțime de alergări diferite, dar jocul de legătură a fost inexistent.

„Haaland trebuia să facă mai vartos. Saliba și Gabriel îl aveau în buzunare.”

Manchester City și Armatura au jucat la paritate 0-0. Liverpool rămâne în fruntea clasamentului Prim-ministru League.

Manchester City și Armatura joacă la paritate

În miracol întregului hype oricine a dus la confruntarea extrem așteptată de pe Etihad Stadium, meciul s-a confirmat în cele din urmă a fi buget de fără evenimente.

Cea mai bună șansă a jocului a ajungere în rata de asigurare repriză, când Nathan Ake a reușit să renunțe la portarul Armatura, David Raya, dintr-un lovitura de colt. Cu toate acestea, plecarea lui Ake din starni unei accidentări la gambe a inrautatit problemele defensive ale lui City. Au fost fără Ederson, John Stones și Kyle Walker.

În miracol eșecurilor lui City, Armatura nu a reușit să-l deranjeze în mod caracteristic pe portarul înlocuitor Stefan Ortega.

CITIT  Newcastle a achitat 120 de milioane de lire sterline pentru doi fundași de la același club

În ultimele momente, înlocuitorul Leandro Trossard a oferit o amenințare tardivă dintr-un pozitie, după ocaziile ratate de la înlocuitorul lui City, Jeremy Doku.

Remiză îl vede pe Liverpool menținând un acont de două puncte față de Gunners și un acont de trei puncte față de campionii apărați și câștigătorii triplelor din sezonul imbatat, Manchester City.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe