Sunday, April 21, 2024

Pundit spune că Leeds are un jucător care este mai bun decât Kiernan Dewsbury-Hall

Acțiune

Campionatul a fost binecuvântat cu un duium in-demanare și un număr de jucători au emotionat în aiest iarna cu performanțe bune.

Există atât de departe in-demanare în divizia a doua a fotbalului englezesc, încât este ostenicios să numești un neinsotit jucător cine să fie cu cap și umeri asupra celorlalți.

Jucători prep Kiernan Dewsbury-Hall, Jack Clarke și Georginio Rutter ar a merge fi numiți cel mai bun jucător din campionat.

Ei au perfectionat neschimbat pentru echipele lor și au făcut diferența pentru ei.

Starul Leeds United a fost intitulat cel mai bun din campionat

Ben Parker, cu toate acestea, a spus pe LS11 Podcast că un alt jucător de la Leeds United este, de descantec, cel mai bun jucător din ligă.

În podcast, Parker a afirmat că Crysencio Summerville este cel mai bun jucător din campionat.

El a adăugat că extremul este un in-demanare insemnat, cu capacitatea de a inventa momente magice apoi când sunt cele mai solicitate.

„Ce material, el este cel mai bun jucător din campionat este Cree, de mult, nu de mult, dar este cel mai bun jucător, pesemne cumva să producă acel vreme de magie alba apoi când aveam cea mai duium necesitate.” spuse Parker.

Leeds United Crysencio Summerville a fost intitulat cel mai bun jucător din campionat.

Campionatul a ocrotit la apariția unora dintre cele mai bune talente din ultimele sezoane.

Atacantul de la Coventry City Viktor Gyokeres a fost jucătorul cine a entuziasmat alunita sezonul fanat și și-a continuat tipar bună pentru Sporting Lisabona din Portugalia.

A fost Aleksandar Mitrovic la Fulham înainte de Gyokeres și de destin aceasta, este Crysencio Summerville.

Starul neerlandez a luat foc pentru Leeds United

Atacantul neerlandez în vârstă de 22 de ani a indiscutabil 17 goluri în campionat în aiest iarna și a făcut 8 pase decisive, în 37 de apariții pentru a inalbi.

Dacă Leeds United ar fi promovat în Prim-ministru League, el ar fi singurul prilej cel mai insemnat în promovarea lor.

Ei ar fi sperat să-l țină la Elland Road pentru o lungă perioadă de etate cu performanțele mijloc și potențialul cert de a incanta interesul cluburilor mai dilata.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe