Thursday, May 23, 2024

Pundit oferă o predicție devastatoare pentru Arsenal după o înfrângere șoc

Acțiune

Paul Merson a susținut că speranțele la titlul lui Armatura s-au încheiat exhaustiv după înfrângerea cu 2-0 cu Aston Villa duminică inserare.

Cu Liverpool pierzând în fața Crystal Palace mai curand în cursul zilei, toate privirile s-au îndreptat către formatie lui Mikel Arteta, în ritm ce au admis Villa lui Unai Emery pe Emirates Stadium.

Gunners au jucat excepțional în panglica repriză, jucând sportul rege dificil în jurul oaspeților, dar, în invidie faptului că au intrat în spatele apărării, nu au reușit să găsească fundul fileului.

A doua repriză, însă, a fost o basm exhaustiv diferită, deoarece formatie lui Emery a rasarit în joc, iar gazdele părea letargice după confruntarea de la mijlocul săptămânii în Alunita Campionilor împotriva Bayern Munchen.

Societate de pe stadion s-a intins, orisicare s-a mo-dificat atunci în neîncredere când Leon Bailey a dat oaspeților conducerea înainte ca Ollie Watkins să pună cuiul în sicriul cluburilor din nordul Londrei.

Paul Merson a elimina încălcarea titlului Armatura

Vorbind la Sky Sports după lovi, fostul jucător de la Armatura Merson a susținut că nu au nicio șansă să câștige alunita indata.

„Pentru mine, a dispărut – 100%”, a spus el.

„S-a întors exhaustiv indata. Man City a pus injonctiune pe ei jucând intaiul și nu au zdravan confectiona față. Dar nu luați nicidecum de la Crystal Palace și Aston Villa, au fost complet extraordinare.”

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe