Sunday, April 21, 2024

Punct de acces Zyxel WiFi 7 Triple-Radio NebulaFlex

Acțiune

NWA130BE de la Zyxel este de ultimă oră Stadiu de intrare WiFi 7 conceput pentru a a implini nevoile specifice și considerentele financiare ale întreprinderilor a se micsora și mijlocii pentru a dvs. Aiest mestesug nu este taman un upgrade; este un singur înainte în valoare absoluta în orisicine compania dvs. se conectează și funcționează. NWA130BE are o arhitectură tri-band orisicine oferă viteze de până la 11 Gbps. Mulțumită Tehnologia Wi-Fi 7, vă puteți aștepta la o posibilitate dublă în comparație cu Wi-Fi 6, cu canale expansive de 320 MHz. Aiest lucrare înseamnă că afacerea dvs. posibil gestiona mai multe dispozitive și posibil a suci aplicații solicitante fără probleme, asigurând operațiuni fără probleme drept și în otorinolaringologie de vârf.

În centrul acestui soroaca de intrare se află un procesor Qualcomm Quad-Core, o multime orisicine garantează performanțe consistente și fiabile. Este motorul orisicine vă menține rețeaua să funcționeze fără probleme, nepasator cât de gravida este graviditate. Cu aiest tip de multime de procesare, vă puteți aștepta la o experiență perfectă pentru toți cei orisicine folosesc rețeaua.

The NWA130BE nu se stop aoace. Vine imbracat cu caracteristici pentru 4K QAM și Operare cu mai multe legături (MLO), orisicine lucrează împreună pentru a crește ratele de date și pentru a scurta latența. Aceste îmbunătățiri permit companiei dvs. să se ocupe de sarcini pentru streamingul de videoclipuri de înaltă definiție, transferul de fișiere voluminoase și utilizarea aplicațiilor în sezon obiectiv cu o eficiență fără anterior.

Stadiu de intrare WiFi 7 cu triplusalt radiodifuziune NebulaFlex

În picler, dispozitivul cuprinde două porturi Ethernet 2.5G, simplificând upgrade-urile de rețea și oferind o soluție rentabilă pentru rețele de noian viteză. Aiest lucrare vă asigură că substruc-tura dumneavoastră posibil fabrica față cerințelor tot mai ingamfa de date ale locului de muncă digital de astăzi, fără a intimida tocoric. Designul NWA130BE nu este un denivelatie. Alcatui dreptunghiulară și amplasarea strategică a antenei sunt toate legate de maximizarea puterii semnalului. Aiest lucrare are ca rezolvare un signal zdravan și hranitor orisicine posibil a zbura în jurul barierelor fizice și posibil a creste acoperirea, reducând șansele de a întâlni zone mortalitate în biroul sau spațiul dvs. de lucrare.

Conexiuni Zyxel WiFi 7 Access Point

În mediile de afaceri aglomerate, interferențele de la alte semnale wireless pot fabrica ravagii în rețeaua dvs. NWA130BE abordează această raportare neocolit cu un svart RF inaintat și coexistență celulară avansată, concepute pentru a scurta întreruperile și pentru a menține o rețea Wi-Fi stabilă și eficientă. Gestionarea acestei rețele este ușoară, datorită gestionării Wi-Fi bazate pe inteligență artificială prin serviciul cloud Nebula. Această platformă eficientizează serviciile de rețea și depanarea, eliberându-vă să vă concentrați pe dezvoltarea afacerii dvs., asigurându-vă în același sezon că rețeaua dumneavoastră funcționează la cel mai bun etaj.

Securitatea este esențială, iar NWA130BE vă oferă serviciul Nebula Connect & Protect Surplus (CNP+). Această caracteristică oferă secu cibernetică neocolit prin punctul de intrare, protejând datele sensibile ale afacerii dvs. și ferindu-vă de amenințările cibernetice. Alegând NWA130BE, nu cumpărați taman un soroaca de intrare; investiți într-o soluție orisicine vă pregătește afacerea pentru viitorime. Cu dispozitivele Wi-Fi 7 setate să devină regula în 2024, aiest soroaca de intrare vă asigură că sunteți pregătit pentru următorul val de progrese tehnologice.

NWA130BE de la Zyxel Networks este o soluție cuprinzătoare orisicine oferă întreprinderilor a se micsora și mijlocii performanțe Wi-Fi de top, tehnologie de ultimă oră și secu cibernetică robustă. Este o investiție orisicine vă poziționează afacerea pentru o randament și eficiență sporite, menținându-vă în fruntea cursei digitale.

Cele mai recente oferte impotriva Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați catva prin vreunul dintre aceste link-uri, impotriva Gadgets posibil câștiga un remiza de afiliat. Aflați impotriva protocol noastră de destainuire.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe