vineri, aprilie 12, 2024

Propunerea 1 a lui Newsom a fost adoptată la alegerile primare din California

Acțiune

Concursul strâns peste măsurii de obligațiuni de 6,4 miliarde de dolari a guvernatorului Gavin Newsom pentru a metamorfoza sistemul de sănătate mintală din California s-a încheiat în sfârșit miercuri, la mai interj de două săptămâni după alegerile primare.

Deși oficialii electorali au până pe 12 prier pentru a confirma guvernamental rezultatele, Propunerea 1 a condus cu 50,2% din voturi apoi când capcana a fost convocată cu mijlocitor 7,5 milioane de buletine de vot numărate la standing național.

„Aceasta este cea mai potop deviere din decenii în ceea ce privește valoare absoluta în cine California abordează persoanele fără adăpost și o izbanda pentru a fabrica lucrurile drastic variat”, a spus Newsom. „Acusi, județele și oficialii locali musai să corespundă ambiției alegătorilor din California. Această reformă istorică va reuși tocmai dacă toți începem urgent – guvernul de circumstanta și liderii locali, împreună.”

Associated Press a faimos miercuri adoptarea Propoziției 1.

Propunerea 1 aprobă emiterea unei noi obligațiuni de 6,4 miliarde de dolari pentru a rezema 10.000 de plia de medicatie și de locuințe și reconfigurează o taxă veche de 20 de ani pentru serviciile de sănătate mintală pentru a finanța și tratamentul pentru dependența de droguri.

Planul este esențial pentru strategia Newsom de a a ataca chesat lipsei de adăpost din California, o abordare cine se îndepărtează de la modelul liberal de medicatie autoritar la o poziție mai moderată de convictiune a persoanelor cu zacea mintale severe și tulburări de substanțe în îngrijire.

Măsura obligațiunilor este o piesă importantă a politicii rarunchi, deoarece oferă finanțare pentru plia catre cine județele au spus că sunt esențiale pentru îndeplinirea obiectivelor rarunchi. Dar măsura s-a confruntat și cu critici din partea grupurilor pentru drepturile civile din stânga, cine erau îngrijorate de repercusiunile finanțării unităților de sănătate mintală securizate, și ale oponenților săi GOP din dreapta, cine au batjocorit prețul estimat la 14 miliarde de dolari pe fondul unui buget voluminos de circumstanta. lipsa.

CITIT  Noul proiect de lege ar include un specialist în climă, o persoană de culoare care reglementează calitatea aerului din Colorado

În minune milioanelor cheltuite de campania pentru „da”, sondatorii spun că Propunerea 1 tocmai a fost respinsă din pricina prezenței la vot mai scăzută decât se aștepta, cine a buricat ponderea republicanilor din alegatori. Rezultatele alegerilor au arătat că județele interioare și părți din California de Sud s-au antitetic măsurii, în rodul-pamantului ce majoritatea alegătorilor din Los Angeles și Bay Area au susținut planul.

Campania lui Newsom a luat o fermitate strategică de a sacosa măsura pe votul din germanar, deoarece credea că ar a se cadea a se pastra unui alegatori mai conservator. Amânarea până la alegerile generale din brumarel, când se așteaptă să voteze mai mulți democrați, ar fi tare crește șansele de isprava ale măsurii, dar ar fi lăsat și Propunerea 1 să concureze cu alte obligațiuni pentru sprijinul alegătorilor.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe