Wednesday, May 15, 2024

Pronostic Barcelona vs PSG, știri ale echipei, ora de start și canal TV

Acțiune

Barcelona vs PSG devine accelerat oaresicine dintre meciurile clasice din Alunita Campionilor, iar meciul din panglica manșă dintre cele două echipe a fost cu siguranță la înălțimea ei.

Cumpărați bilete Barcelona vs PSG

Ora începerii și canalul TV:

Ca întotdeauna, telespectatorii din Marea Britanie își pot obține remediul pentru Alunita Campionilor pe TNT Sports, iar pregătirea meciului va începe pe TNT 1 de la ora 19:00 (Marea Britanie), cu o oră de plecare de la ora 20:00.

Acoperirea rețelei va cuprinde toate analizele și interviurile înainte de festila, meciul și după festila.

De asemanator, abonații pot a vedea TNT Sports prin aplicația Discovery+.

Poți găsi mai jos tot ce musai să știi asupra cest festila europenesc la categoria insarcinata.

Noutățile echipei Barcelona

Xavi va fi forțat să facă o ușoară remaniere a pachetului său din aduce suspendărilor pentru Sergi Roberto și Andreas Christensen, amandoi au alienat cartonaș zimt în panglica manșă.

Locul căpitanului va fi prins de fit-again Inaintea, în sezon ce Christensen, o armă utilă de pe scamnie de la Paris, este pesemne să-și vadă locul în lotul dat lui Fermin Lopez.

Cu un vedere pe El Clasico orisicine urmează acestui festila, Schela ar a se cadea alege să-l odihnească pe Lamine Yamal de la început, cu Joao Felix oferindu-i o altă șansă de a arăta ce probabil executa pe cea mai larg scenă.

Practicabil XIMarc-Andre ter Stegen, Jules Kounde, Ronald Araujo, Pau Cubarsi, Joao Cancelo, Ilkay Gundogan, Inaintea, Frenkie de Jong, Raphinha, Robert Lewandowski, Joao Felix.

Atacantul brazilian al Barcelonei Raphinha a adresa mingea din voleu pentru a înscrie al doilea gol al Barcelonei în timpul meciului panglica manșă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor UEFA împotriva Paris Saint-Germain. (Foto de FRANCK FIFE / AFP)

Noutățile echipei PSG

Deși Gianluigi Donnarumma a bogat un coșmar în panglica manșă la Gradina zoologica Des Princes, Luis Enrique nu mai are de deosebit decât să continue cu falnicul italienesc.

Este probabil ca Barcelona să-l pipereze din nou cu încrucișări toată noaptea, așa că aceiași scaun din spinare ca ai jucat la Paris vor a fi să fie bine în jocul lor și să-și protejeze custodele.

Warren Zaire-Emery musai să primească din cap pentru a a pricinui cevasi amestecat la petrecerea de la Barcelona, ​​în sezon ce efervescența lui Bradley Barcola ar a fi să-l vadă să înceapă înaintea lui Marco Asensio.

Practicabil XI: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Lucas Hernandez, Lucas Beraldo, Nuno Mendes, Warren Zaire-Emery, Vitinha, Fabian Ruiz, Ousmane Dembele, Bradley Barcola, Kylian Mbappe.

Cumpărați bilete Barcelona vs PSG

H2H: Schela are oare profit după 13 întâlniri UCL

Rata de asigurare dată când s-a jucat cest festila a fost în sferturile de finală din 1994/95, iar cu acea imprejurare PSG a baut după o paritate 1-1 și o succes cu 2-1 în manșa secundă.

Taman în 2012/13 se vor întâlni din nou, două egaluri nu i-au solid despărți, dar Schela a câștigat la golurile în mu-tare.

Rezultatele au coborat și au albie de apoi, probabil niciodată mai bune decât în ​​2016/17, când Barcelona a disparut cu 4-0 în panglica manșă a optimilor de finală și atunci a întors diferența cu o succes cu 6-1 în tabără. Nou.

Ultima întâlnire, un alt festila din optimile de finală, a bogat loc în 2020/21, iar o succes de 4-1 pe Ogor Nou pentru parizieni, urmată de o comision 1-1 a crainic PSG.

În suma, Barcelona a câștigat cinci dintre întâlnirile lor, PSG a ieșit învingător de scaun ocazii și au fost scaun remize, pe UEFA.

Prognoza Barcelona vs PSG

La fel ca în panglica întâlnire de la Gradina zoologica Des Princes, manșa a doua este neapărat să fie un joc de sportul rege cascat și de ictus apoplectic între două părți cărora le place să domine mingea.

Kylian Mbappe cu siguranță nu probabil incanta din nou la fel de rău, iar câștigătorul frantuz al Cupei Mondiale va căuta să facă rău și să-și ducă team într-o semifinală câștigabilă, fie împotriva lui Atletico Madrid, fie a lui Borussia Dortmund.

Ousmane Dembele va lest încă o fisură la vechea lui fragment, dar team lui Xavi a luat cevasi între dinți în ultima fragment a sezonului și se dovedește a fi o nucă impovarat de cheltuitor.

Cu jucătorii orisicine se întorc tot timpul după accidentări, catalanii au opțiuni decente de la început și de pe bancă.

Prezicere: A a se delimita.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe