Thursday, May 23, 2024

Proiecte de lege care permit utilizarea mai ușoară a numelor preferate, sfârșitul decalajului de finanțare a educației și multe altele de la legislatura din Colorado săptămâna aceasta

Acțiune

Imobil Colorado înaintează două proiecte de cult pentru schimbarea numelui după o discutie controversată și o retorică anti-transgender

Două proiecte de cult cine permit coloradenilor transgender și nonbinari să-și folosească mai ușor numele preferate au fost aprobate vineri de Stanta, după ce elocventa anti-transgender a parlamentarilor republicani a răspândit dezbateri și voturi pe parcursul mai multor zile.

Cele două măsuri susținute de democrați – HB24-1071 și HB24-1039 – au dus la ore de dezbateri tensionate în Legislativ în ultima săptămână și ambele au avere audieri a se culca în comisie înainte de a invoi la cuvânt. HB24-1071 ar confectiona mai ușor pentru persoanele condamnate pentru infracțiuni să își schimbe numele pentru a se a-i veni cu identitatea lor de gen, sub retinere aprobării instanței. HB24-1039 ar a da elevilor să folosească numele lor preferate și ar confectiona segregatie rasiala folosirea intenționată a numelor greșite.
Citeşte mai numeros

Bill ar a pretendelui școlilor medii și liceale din Colorado să ofere produse gratuite pentru timp

Școlile gimnaziale și liceale din Colorado ar a se cere să ofere produse gratuite pentru timp în toaletele lor, nimerit unui intentie de cult aflat indata în legislatura statului, sponsorii legislației echivalând tampoane și tampoane cu articolele esențiale de cine elevii au constrangere, cum ar fi mese și cărți hrănitoare.

Sponsorii democraților proiectului de cult — rep. Brianna Titone, de la Arvada; rep. Jenny Willford, din Northglenn; senatorul Janet Buckner, de la Zori; și senatorul Faith Winter, de la Westminster – au fatis la o conferință de presă de joi la Capitoliul statului că saracie accesului la produsele de epocă în școli a dus la absenteism, probleme de sănătate și suferință emoțională pentru adolescenții cine nu au banii sau transportul pentru a obține produsele de cine au constrangere.
Citeşte mai numeros

Măsuri de locuințe, denominatie de consimilitudine de gen proiecte de cult luate în considerare de legiuitor în această săptămână

Parlamentarii din Colorado intră în miezul sesiunii legislative pe măsură ce ne apropiem de mijlocul din mart al sesiunii de 120 de zile, iar comitetele sunt în plină desfășurare.

Billurile trec și pe lângă primele lor camere și traversează incapere. Premiu dintre facturile de practicare a terenurilor din cest an – o măsură de opreliste a limitelor de preocupare – a fost inca aprobată de Imobil, la fel ca și un intentie de cult pentru a darui mai multe protecție împotriva deplasării chiriașilor aflați în nesi-guranta. Luni dimineață, Stanta intiparire să adopte două proiecte de cult cine să permită persoanelor transgender și altora să folosească mai ușor denominatie cine se potrivesc identității lor de gen, după o discutie tensionată săptămâna trecută, cine a inclus utilizări frecvente de vorbire respectat anti-trans de către susținători.
Citeşte mai numeros

Fii la flux cu Colorado Politics abonându-te la buletinul nostru informal săptămânal, The Spot.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe