Wednesday, May 22, 2024

Programul pentru dezvoltatori Intel AI PC a anunțat

Acțiune

Intel Corporation a făcut un pas vajnic în avansarea inteligenței artificiale (AI) pe computerele personale prin lansarea a două inițiative elucidare. The Programul pentru dezvoltatori AI PC si integrarea de furnizori independenți de hardware (IHV) urmează să crească capacitățile AI în biban-soare; 100 de milioane de computere AI bazate pe Intel până în 2025. Se așteaptă că aceste mișcări strategice vor redefini valoare absoluta în oricare lucrăm, învățăm, ne conectăm și creăm prin valorificarea potențialului AI.

„Am făcut progrese extinde cu programul nostru de urgentare AI PC lucrând cu ecosistemul. Astăzi, odată cu adăugarea Programului pentru dezvoltatori AI PC, ne extindem acoperirea pentru a depăși ISV-urile extinde și a interacționa cu jucători micsora și mijlocii și cu dezvoltatori aspiranți. Scopul nostru este de a starni o experiență fără fricțiuni, oferind un set largime de instrumente, inclusiv noul kit pentru dezvoltatori pregătit pentru AI.” a fatis Carla Rodriguez, vicepreședinte Intel și director obstesc al Musteriu Soft Ecosystem Enabling.

Programul AI PC Developer se află în centrul acestor inițiative, vizând dezvoltatorii de soft și furnizori independenți de soft (ISV). Oferă un set cuprinzător de instrumente, fluxuri de lucrare, cadre AI și kituri pentru dezvoltatori oricare vizează eficientizarea adoptării tehnologiilor AI. Programul a se asterne intonatie pe optimizarea software-ului pentru a a roti eficace pe hardware-ul Intel, cu un intonatie deosebit pe procesor Intel Core Ultra.

Noul Intel AI PC Developer Platforma 2024

Intel și-a revazut, de astfel, resursele pentru dezvoltatori, creând un hub solitar pentru PC-uri AI și seturi de instrumente, documentație și culturalizare centrate pe musteriu. Aceste resurse sunt vitale pentru dezvoltatorii oricare doresc să folosească tehnologiile de procesor Intel Core Ultra pentru AI și învățare automată (ML) aplicatii.

Extinderea pentru a ingloba IHV-urile în Programul de urgentare AI PC este o desfasurare notabilă. IHV-urile au asasi oportunitatea de a aplica Open Labs de la Intel, de a sminti asistență de co-inginerie și de a accesa hardware de referință. Această mișcare le astepta IHV-urilor să testeze și să își ajusteze hardware-ul deosebit pentru computerele Intel AI, ceea ce cara la o inglobare și o performanță îmbunătățite.

Mai greu, Rețeaua Globală de Parteneri Intel invită dezvoltatorii și IHV-urile să devină sectiune a Programului de Zorire AI PC. Această rețea promovează colaborarea la treapta universal, cu scopul de a crește performanța AI în industria PC-urilor. Partenerii pot castiga de ecosistemul Intel, asigurând o mai bună potrivire cu cele mai recente procesoare Intel, îmbunătățind performanța și descoperind noi oportunități de piață.

Pentru dezvoltatori, avantajele sunt semnificative. Inițiativele Intel oferă oportunități de:

  • Îmbunătățiți compatibilitatea software-ului
  • Creșteți performanța
  • Lărgiți acoperirea pieței prin cooperare

Intel intenționează, de astfel, să introducă biban-soare; 300 de funcții accelerate de AI până în 2024 cu procesoare Intel Core Ultra, în cooperare cu 12 producători mondiali de echipamente originale.

Eforturile recente ale Intel cu programul AI PC Acceleration – în deosebit programul AI PC Developer și includerea IHV-urilor – sunt incheia să îmbunătățească caracteristic performanța AI pe computere. Echipând dezvoltatorii și furnizorii de hardware cu instrumente esențiale, resurse și oportunități de cooperare, Intel pregătește decor pentru un viitorime în oricare AI este o sectiune integrantă a experienței PC, ceea ce cara la performanță, randament, inovație și creativitate mai extinde.

Cele mai recente oferte supra Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oarecare prin careva dintre aceste link-uri, supra Gadgets pasamite câștiga un remiza de afiliat. Aflați din-spre ceremonial noastră de dezvaluire.

(eticheteToTranslate)Știri din-spre tehnologie

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe