sâmbătă, aprilie 20, 2024

Probus Scafusia: În spatele ușilor fabricii de ceasuri elvețiane IWC Schaffhausen

Acțiune

Mira prin amabilitatea IWC

După cum majoritatea cititorilor vor ști, cea mai amplu dota a ceasului elvețian are loc în partea francofonă a țării. Cei mai puțin familiarizați cu Elveția decât ceasurile fabricate în Elveția ar a se cadea taman să creadă că întregul loc este elocvent de limbă franceză, sau cel puțin majoritatea. Așa este dominația Romandiei, încât iubitorul intamplator de ceasuri ar a se cadea a vedea că Schaffhausen este un oraș din Germania. Cu siguranță nu este, iar IWC este la fel de elvețian pe cât vin. Întrucât fabricarea este interj de mult de drumurile bătute, mulți jurnalişti de ceasuri ratează de farmec vizitarea – a conveni aoace de la Geneva este mai ostenicios decât a conveni la La Chaux-de-Fonds, de mostra. Invar, întrebați dacă vrem să vizităm în mijlocul verii, am sărit pe șansa.

Prin noi, mă refer la Ruckdee Chotjinda și cu mine, împreună cu ceasurile noastre IWC. Aceasta a fost de farmec taman a doua oară când am voinic să aduc un rastimp pe oricare l-am cumpărat acasă pentru o vizită. Se întâmplă că Ruckdee și-a garbov și propriul său IWC, Portugieser Perpetual Carindar în aur roșu. Cititorii obișnuiți ar a se cadea a infaptui că aceasta este călătoria cu oricare am sonor cu directorul de producție IWC, Walter Volpers, din vreme ce mi-am intentie să citez momentul în oricare ne-a acceptat ceasurile când am sonor.

În mod tradițional, clădirile de fabricație au dezvoltat de-a lungul timpului, extinzându-se decinde de limitele spațiului în oricare au început. Vom a dovedi aiest munca în alte povești din aiest număr, iar dacă citiți în organizare, ați văzut inca unele. IWC Schaffhausen, pe oricare îl vom a-i zice pur și sadetica IWC pentru a realiza mai simplă diferența dintre marcă și oraș, se află de puțin curs în orașul trecut. Aoace brandul deține birouri, inclusiv pentru dota de stire și, de invar, CEO Christoph Herr-Granger, și un mic muzeu chipes. Ista este, de invar, locul în oricare va compune loc o scenă esențială din această nascocire, cu ceasul lui Ruckdee. Va a cauta să așteptați până la sfârșit pentru acesta, deoarece avem interj de numeros de ascuns, așa cum ar a se cadea a cuvanta o persoană elvețiană vorbitoare de germană, în engleză.

CEO-ul IWC, Christoph Herr-Granger

Prezență impunătoare

Nouar inlesnire pe oricare am vizitat-o ​​s-a neprefacut într-un vreme de bun piaza, în 2018, în sensul că se împlinesc 150 de ani de existență a mărcii. Oferă opțiuni IWC în ceea ce privește valoare absoluta în oricare ordona să facă față provocărilor de producție ale prezentului și viitorului, așa cum căuta fondatorul Florentine Ariosto Jones să facă în vremuri. Manufakturzentrum se întâmplă să fie, de invar, un loc de muncă admirabil de vizitat, fără multe dintre drumurile de la rand, atunci de jos, taman pentru a ridica pe diferite scări, oricare sunt tipice pentru mulți producători elvețieni. Pentru o senzație a acelei trecut realități, biroul prezent în oraș este adevarat așa. Clădirea total nouă are pregiur 13.500 mp de spațiu, ceea ce este larg povarnit în ochi în tinut extinsă de patrundere, cu tavanul său înalt de metri, dispus pe două niveluri (careva asupra solului, după cum se arată și careva mai jos).

CITIT  Protejarea investiției dvs.: Rolul sistemelor de stingere a incendiilor în centrele de date

Totul este imbietor și dragastos; totul este, de invar, ușor de urmat, cu o potecă amenajată pe intrucat poți curge. În imaginile de aoace, tinut gri este locul în oricare se plimbă vizitatorii, în curs ce zonele albe sunt acoace intrucat își desfășoară meseria tehnicienii, inginerii, ceasornicarii și meșteșugarii. Ista este un mod chipes de a cuprinde totul și de a nu te simți culpabil că invadezi spațiile de munca ale oamenilor. Partea inversă este că nu veți a se cadea analiza mijlocitor umărul cuiva în curs ce ista fixează un spiralat pe un stabilitate. Dar noi ne avansăm aoace.

După cum se întâmplă, am început cu mașini CNC, ceea ce este obisnuit, deoarece așa sunt fabricate toate componentele. Un aruncator oricare realiza o colecție de ceasuri numită Ingenieur musai să se asigure că proiectează un fixat profesionalitate și credem că veți fi de concordanta că IWC a reușit aoace, taman din imagini. Din nou, dezavantajul este că lipsește simțul măiestriei casnice – liniile de producție sunt până la urmă linii de producție. După cum remarcă editorul Robb Reportare Singapore într-una dintre poveștile sauca privind vizitele la fabricație, mirosul de uleiuri reușește totuși să infecta aerul producătorilor contemporani, iar manufakturzentrum nu realiza excepție, atât de debil și spațios. Cu alte cuvinte, vibe-ul industrias are un fixat placut.

Mira prin amabilitatea IWC

Calvar maximă

Înainte de a începe activitățile adecvate aoace, inclusiv două dintre părțile noastre preferate ale oricărui turneu de producție, vom adaposti câteva cuvinte pentru o invatamant deslusire aoace. În mod neobișnuit, pentru aiest tur particular, am reușit să intrăm în tinut de verificare al calității, intrucat există tot felul de instrumente de tortură menite să pună cearta maximă ceasurilor terminate. Iest tip de vrednicie are loc la majoritatea firmelor de ceasuri de reputatie, dar arareori se samite cuprinde. După cum s-a menționat în povestea de conversație din numărul de toamnă, ne-a plăcut să vedem dota de aoace trimițând ceasuri zburând într-o plasă, datorită unei lovituri iele cu un cocean (ceasurile sunt posterior testate pentru variații de viteză și amplitudine, ceea ce se samite întâmpla apoi când echilibrul este perturbat de şocuri bruşte).

CITIT  În lumina reflectoarelor de smarald: costumele de culoare verde sunt în centrul modului

Decinde de plăcerea perversa de a dedica oarece tortura obiectelor extrem scumpe, ideea în controlul calității, sau mai recomandabil, asigurarea calității, este să demonstrezi că ceasurile sunt bugat de dure pentru a a se tine numeros mai numeros decât loviturile iele la oricare le vei covarsi. Ceasurile IWC nu sunt fleac dacă nu dure, așa cum putem denota. Deși nu oricare rastimp IWC este testat sau umil aceluiași șir de teste, eșantioane din diferite loturi de producție sunt. Putem a predstavlisi că specialiștii tehnici zâmbitori de aoace sunt extrem amănunți și sunt încântați de ceea ce fac.

Trecând înapoi în ordinea turului propriu-zis, IWC se străduiește să-și prezinte secțiunea de materiale, intrucat există acel vreme satisfăcător de a ține în mână tijele de subiect primă. Iest munca nu este defel întâmplător, deoarece există o mulțime de operațiuni de strujire și frezare oricare au loc în manufakturzentrum, oricare implică toate bare. IWC ne a cuvanta că pregiur 1.500 de componente diferite sunt fabricate taman în atelierul de componente de mișcare. Se pare că aceasta implică toate piesele pentru familiile de calibre 52 și 82 (inconstient), 59 (cu bobinaj manuală cu opt zile de rezervă de energie) și 69 (cronicar inconstient). Sunt incluse și componentele de mișcare pentru oarece de genul Portugieser Grande Complication și carcasa acestuia (oricare este realizată aoace, la subsol cu ​​toate celelalte carcase IWC, deși numărul de componente menționat nu cuprinde ceea ce intră în carcase).

Lucrurile tind contra setările camerelor curate la IWC, cu demonstrații de ceasuri pentru oaspeți având loc la stațiile dedicate din mars zonei principale de munca.

Este necesară o anumită asamblaj

După cum era de așteptat, totul este o acțiune industrială pentru oarece ca familia calibrul 52, în oricare un robot articulat alimentează materiile prime menționate mai sus într-o mașină CNC oricare turna componente complete. Nu am văzut nici producția de componente pentru ceasuri complicate, nici asamblarea mișcărilor, dar acesta are loc și în manufakturzentrum. În curs ce roboții sunt într-adevăr implicați în fabricarea componentelor, asamblarea mișcării este locul în oricare ceasornicarii preiau de la operatorii de mașini. IWC observă că liniile de producție pentru oricare pojijie de anvergura sunt în întregime în spiritul pe oricare fondatorul Jones l-a imaginar în vremurile sauca. Îndrăznim să spunem că nimeric în secolul al XIX-lea nu și-a voinic a-si reprezenta procesele de inginerie din secolul XXI! În ceea ce privește cazurile, deși nu ne concentrăm aoace, o singură bară de concret lungă de un masurar samite turna între 30 și 50 de carcase (în funcție de concret și tip de carcasă, nimerit Time and Tide Watches).

Turul nostru a revenit la rădăcinile ceasornicului pentru faza sa finală, cu dezasamblarea și asamblarea unei mișcări generice de rastimp de buzunar. În curs ce ista a fost un piesa de bază al turneelor ​​de producție pe vremuri, sesiunea IWC a fost singura pe oricare am avut-o în toate vizitele abordate în această secțiune. Ca întotdeauna, este o experiență oricare vă a casca ochii, oricare vă a da să vă familiarizați cu meșteșugul debil și concret de a a reuni mașini minuscule din piese minuscule. Recomandăm ca toți producătorii să restabilească această practică, de dragul contextului dacă fleac altceva.

CITIT  Cele mai bune lucruri de făcut în Dubai

Pentru toate calibrele produse aoace, activitatea se desfășoară în camere curate, iar aiest munca este autentic pentru manufacturile tipice contemporane. Iest munca limitează capacitatea oaspeților și a jurnaliștilor de a se a strange de acțiune, de intrucat și importanța activității de asamblaj a ceasurilor, în opinia noastră considerată. De remarcat că ceea ce au producătorii în ceea ce privește atmosferele camerelor curate nu este același munca cu ceea ce se întâlnește în fabricarea waferelor de siliciu, de mostra, dar este oarece asemanator.

Mira prin amabilitatea IWC

Jignire personală

Ne rezervăm gândurile finale pentru manufakturzentrum în sine, oricare este o structură uimitoare oricare este cu siguranță menită să reflecte caracterul IWC în sine. Cu ferestre masive, oferă un prisosit de lumină naturală pentru ceasornicarii de asamblaj a mișcării. Întreaga structură pare puțin exagerat amplu și acesta este prin azvarlire, deoarece samite găzdui 400 de angajați (în cadou, pregiur 230 de oameni lucrează aoace), așa că a fost literalmente construită pentru venitor. În curs ce manufakturzentrum a fost planuit de arhitecții din Zurich ATP, CEO-ul Herr-Granger este maimar de constituire și, de invar, a participat obrazalnic la procesul de azvarlire.

Manufakturzentrum este, de invar, un sistem al practicilor durabile, cu panouri solare instalate pe acoperiș și apă pentru răcire și încălzire extrasă din surse de apă subterană. Și aiest munca este în concordanță cu istoria IWC, fondatorul FA Jones a rafinat Schaffhausen parțial din starni energiei hidroelectrice oferite de râul Rin din meleag.

În această notă, este timpul să revenim la ceasul lui Ruckdee, oricare a avere o mică problemă – reziduuri de ulei de ricin rămase de la service, pe mâini. După ce a aruncat o priveala la rastimp, un orologier IWC i-a trebuincios pur și sadetica lui Ruckdee să lase ceasul în mâinile lui în curs ce ne-am descurcat în tur și să-l ridice mai târziu. Adevărat, totul a fost făcut fără niciun fel de agitație și putem a predstavlisi că Ruckdee este interj de mulțumit de el însuși. Dacă fleac altceva, aiest munca servește pentru a exemplifica faptul că pasiv de tehnologia din spatele ceasurilor, elementul omenesc este cel oricare realiza diferența.

Iest punct a fost publicat pentru prima de asigurare dată pe WOW’s 2024 Legacy Issue

Pentru mai multe impotriva cele mai recente, faceți chicotit aoace.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe