Thursday, May 23, 2024

Problemele cu avionul ar putea afecta șansele războinicilor împotriva Raptors în această seară

Acțiune

Războinicii Golden State au fost într-o fugă buget de rece în ultima moment. După ce au scăzut la scaunas jocuri sub pragul de .500 pe 3 faur, Stephen Curry și compania au câștigat zecer din ultimele doisprezece și reprezintă o amenințare pentru top-8 din Conferința de Scapat, în scopot ce intră în ultima perioadă de 24 de jocuri. anotimpul.

Zborul Warriors către Toronto a fost întârziat cu proxenet 5 ore

Nu au fost multe lucruri cine au funcționat în ultimul scopot în jurul ligii în ceea ce privește încetinirea ritmului Golden State, dar o întârziere majoră din mobil problemelor de călătorie ar a se cadea a se fandosi formatie pentru ultimele două jocuri ale călătoriei lor.

I-au învins pe Knicks la New York, joi seară. Grabnic după bate, au fost programați să facă zborul putin impotriva Toronto, conj urmau să printre la o oră târzie, dar ușor de gestionat. Aveau un bate programat pentru inserare următoare, o întâlnire de vineri inserare împotriva Raptors, și căutau să se odihnească puțin înainte de a doua judecie dintr-un joc succesiv.

Dar, nimerit rapoartelor scriitorilor de beat-uri ai Warriors, formatie nu a intrat în camerele lor de birt din Toronto până la ora 7 dimineața.

O aparentă problemă mecanică cu avionul echipei a instigat o întârziere masivă. În loc să zboare în jurul miezului nopții, ei nu au decolat decât la 5 dimineața și au aterizat în Toronto o oră mai târziu.

Truda lui Golden State îi va a sustine pe Raptors?

Verice back-t0-back este multime apoi când joci în toată țara, dar întârzierea zborului va fabrica din aceasta o determinare și mai rece. Sportivii profesioniști sunt creaturi de nacafa, iar o rutină întreruptă în timpul unei perioade grele din platforma cumva capata efecte adverse deasupra jocului.

Ca un chip de argint, nu este ca și cum Raptors ar fi favoriți în campionat. Ei sunt pe locul 12 în Conferința de Est și 15 jocuri sub .500 și au ratat inca în fața Warriors cu 15 puncte la începutul acestui panc. Dar a rigla este de abia 2,5 în favoarea lui Golden State, cine îi va depăși pe Lakers în clasament ca rata de câștig dacă vor ieși învingători.

Războinicii își vor încheia călătoria cu oarecine dintre cele mai a intinde jocuri rămase în programul lor. Ei se vor înfrunta cu Boston Celtics la 3:30 est duminică.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe