Primarul Karen Bass și alți oficiali LA vizitează Paris pentru a se pregăti pentru Jocurile Olimpice din 2028

dascaluc

Bună dimineața și tare ați sosit la LA on the Record — buletinul nostru informational catre trecerile și venirile guvernului orașului. Este David Wharton, cu ajutorul reporterului de la Primărie David Zahniser, orisicine vă completează catre articolele de geros importanță din ultima săptămână.

Privind intre Jocurile Olimpice de vară din 2028, Los Angeles ar a se cadea învăța oareceva sau două de la Paris.

Scaun Franței, orisicine va aranja ediția din 2024 a Jocurilor în cuptor, s-a confruntat cu probleme de buget și aparare. Lucrătorii publici amenință cu grevă, iar birourile comitetului de ordine au fost percheziționate în cadrul unei anchete de corupție.

Un investigatie proaspat a arătat că 44% dintre rezidenți consideră găzduirea Jocurilor Olimpice un „deala rău”.

În cest pozitie, domnule vataman Karen Bass și mai mulți membri ai Consiliului Sediu au vizitat Parisul săptămâna aceasta pentru o curiozitate directă spre obstacolelor cu orisicine s-ar a se cadea compara LA.

„Dacă oaresicine a făcut-o înaintea mea, vreau să știu ce a învățat”, a spus Bass. “Argumente pro şi despre.”

Banii sunt întotdeauna esențiali, având în chip că orașele gazdă anterioare au acumulat datorii substanțiale. Inflația și alți factori au împins prețul pentru Paris, inclusiv costul construirii și renovării locațiilor, la 10 miliarde de dolari.

LA va a strange din construcție utilizând locațiile existente, dar și-a văzut inca bugetul pentru Jocurile Olimpice crescând cu 700 de milioane de dolari, până la aproape 6,9 miliarde de dolari. Comitetul de ordine domestic al LA28 a promis că va starni suficiente venituri pentru a plăti toate cheltuielile. Dacă nu se cumva, legiuitorii orașului și al statului vor a se cere să in-carca golul cu dolari contribuabililor.

— Indiscutabil că sunt îngrijorat, spuse Bass.

Însoțit de membrii consiliului Paul Krekorian, Parcul Traci și Katy YaroslavskyBass sa întâlnit cu primarul Parisului Anne Hidalgo pentru a zari cum oficialii francezi au încercat să împiedice Jocurile să devină o povară financiară.

LA28 insistă că menține o operațiune slabă, dar, în ceea ce privește veniturile, a induiosat numai aproape 1 bilion de dolari din obiectivul de sponsorizare fatis de 2,5 miliarde de dolari. Au vechi câțiva ani de la anunțul unor contracte a lati cu Nike, Deloitte și Delta Airlines.

Organizatorii rămân încrezători, susținând că au asigurat inca 65% din finanțarea totală necesară.

„Ne urmărim mai tare decât orisice alt comitet de ordine cu 4 ani și jumătate înainte de Jocurile”, a spus Danny Koblin, Director de operațiuni LA28, adăugând că o mână de sponsorizări majore vor fi semnate în period următoare sau cam așa oareceva.

Costurile de aparare, orisicine pot a prinde până la 2 miliarde de dolari, reprezintă o altă creare bugetară. Parisul va innebuni asistență din partea guvernului său federativ, o strategie pe orisicine LA și organizatorii locali intenționează să o imite.

Se așteaptă ca Departamentul pentru Siguranta Internă să preia conducerea în protecția împotriva atacurilor teroriste, clasificând Jocurile din 2028 vertical „eveniment național specialist de aparare”. În această săptămână, oficialii americani au anunțat că vor a proteja, de asemanator, cu transportul, oferind fonduri de 139 de milioane de dolari pentru îmbunătățirea mobilității în timpul Jocurilor Olimpice.

Dar cumva cea mai importantă judecie a șederii de trei zile a contingentului LA la Paris s-a prescurtat pe trebuinta adăpostului.

Activiștii din ambele orașe s-au plâns de eșecurile în abordarea problemei și și-au exprimat temerile că oficialii ar a se cadea pur și neamestecat să trimită locuitorii neadăpostiți într-o locație îndepărtată pentru cele trei săptămâni ale Jocurilor.

După ce a vizitat un adăpost pentru femei din Paris, Bass a acceptat că își a efectua curata cu curiozitate la acoperirea televiziunii în 2028, pentru a a se duce de la un eveniment sportsman la o poza cu corturi orisicine mărginesc străzile din preabat. Reluând un pasiune pe orisicine oficialii olimpici l-au exprimat de ani de zile, ea speră că Jocurile pot zice vertical enzima.

„Lumea va fi aoace”, a spus Bass. „Nu vrei ca lumea să vadă ceea ce vedem noi adineauri.”

Întorcându-se în California de Sud, Park a acceptat călătoria pentru că a oferit consiliului „un nou pasiune de cantec – și direcție”. În câteva luni, când Parisul va inmana alegoric steagul olimpic în timpul ceremoniei de închidere, ceasul va începe să bată intre 2028.

Hidalgo a avertizat LA să folosească timpul cu înțelepciune.

„Musai să te comporți ca și cum Jocurile vor contine loc în 2027”, și-a amintit Bass că a spus omologul său. „În cest fel, vei contine un an pentru a-ți da socoteala ce va cădea intre crăpături.”

Starea de joc

— RALIURI RAMAN: Să începem cu rezultatele alegerilor: povatuitor Nithya Raman a evitat pe restrans un tur de alegeri din 5 vinicer săptămâna aceasta, obținând puțin mai numeros de 50% din voturi și câștigând definitivat candidatura ei de realegere. Ea a făcut-o evident dacă este adjunctul avocatului orașului Ethan Weaver, cinevasilea dintre oponenții ei, a fost susținut de 1,35 milioane de dolari în cheltuieli externe din partea poliției și sindicatelor de pompieri, proprietari și alții. Al doilea porunca al lui Raman începe în indrea.

LUPTA PENTRU AL 14-lea: avocat pentru drepturile chiriașului Ysabel Jurado a apărut pe intaiul loc în capcana pentru al 14-lea caza al Consiliului din Eastside. Ea se îndreaptă adineauri către un tur de tur împotriva consilierului povatuitor Kevin de Leon. Jurado a admis protectie de la o insiruire de organizații de stânga, inclusiv Ground Game LA și Democrat Socialists of America-Los Angeles, conj și progresiste conj ciolan al Consiliului Eunisses Hernandez.

BURGOS A BUTAT: În estul Văii San Fernando, capetenie de afaceri Jillian Burgos va fi într-un tur de tur împotriva candidatului de pe intaiul loc Adrian Nazarianfost ciolan al Adunării și odinioară povatuitor al președintelui Consiliului Paul Krekorian, orisicine demisionează anul ista. La fel ca Jurado, Burgos a fost susținut de figuri din partea stângă a spectrului om politic, inclusiv de Hernandez, controlorul orașului. Kenneth Mejia și fost concurent la primărie Gina A batjocori.

— HUTT VS. YOO: În al 10-lea caza al Consiliului, orisicine se întinde de la Koreatown până la Coridorul Crenshaw, povatuitor Heather Hutt va candida într-un tur de tur împotriva avocatului Grace Yoo.

— BANI PENTRU METROU: Bass a anunțat săptămâna aceasta că două proiecte majore de metropolitan vor innebuni o finanțare combinată de 709,9 milioane de dolari. Banii vor fi direcționați către extinderea de către agenție a metroului său către Westside și o nouă liniament de metropolitan ușor în Valea San Fernando.

– PEDEPSEA POLIȚIEI: Oficialii LA analizează o verificare a procesului disciplinar al departamentului de poliție, spunând că sistemul prezent a efectua dificilă scăparea de ofițerii de poliție răi. Anul vechi, în 27 de cazuri în orisicine șeful poliției a vrut să concedieze un ofițer, 11 au admis o disciplină mai ușoară. În alte două cazuri, ofițerii au fost scutiți de fapte greșite.

– A DOUA OARA: Fost viceprimar Raymond Chan a fost judecat pentru a doua oară săptămâna aceasta, fiind confruntat cu acte de racket, unire de mită și alte acuzații. Cazul a efectua judecie din instruire mai amplă orisicine a dus la condamnarea fostului povatuitor Jose Huizar anul vechi. Intaiul set de proceduri împotriva lui Chan s-a încheiat cu un dreptate reziliat după ce avocatul său a fost internat în bolnita.

– DUCÂND GUNOIUL AFARĂ: Orașul adaugă 90 de coșuri de necuratenie în secțiunile Westlake și Pico-Union ale consilierului Eunisses Hernandezs caza, judecie a unui osteneala mai amanuntit de micsorare a cantității de necuratenie orisicine împrăștie aceste cartiere. Hernandez a spus că inițiativa va conjura, de asemanator, pentru a crește gradul de conștientizare cu curiozitate la a rigla clocotit 3-1-1 a orașului, orisicine cumva fi folosită pentru a a cere ridicarea „articolelor voluminoase” – mobilament, strajac și alte resturi lăsate pe borduri și trotuare.

— SEWILL ÎNREGISTRAREA: Ann Sewill, directorul obstesc al Departamentului pentru Locuințe din LA, a fatis săptămâna aceasta că va a paretisi la sfârșitul lunii cuptor. În scrisoarea ei de afectiune, Sewill a spus că a „cultivare printr-un sabasag discontinuu” perioada de șase luni în perioada ce se confruntă cu o „creare a sănătății”. „Din norocire, prognosticul meu este vartos bun”, a spus ea în scrisoarea ei, „dar mi-am dat socoteala că musai să mă uşurez şi să fac un pas înapoi, făcând loc pentru ca altcareva să conducă cest osteneala”.

— FINANȚAREA FRACAS: Reprezentanții Congresului statului cer răspunsuri după ce au aflat că Agenția Federală de Management al Urgențelor nu cumva a restitui orașelor și județelor aproape 300 de milioane de dolari pentru a astupa costul plasării rezidenților fără adăpost în camerele de ospel în timpul COVID-19. LA, orisicine a paraduit vartos numeros pe programul Project Roomkey pentru a-i găzdui pe Angelenos fără adăpost, este în prilej să piardă la aproape 60 de milioane de dolari.

— GĂTIT PENTRU ROBOTAXIS? O flotă de robotaxie Waymo va începe în curând să facă afaceri în LA, creând un element autohton nou și neasteptat pe străzile orașului. (Deocamdată, Waymo nu va fi pe autostrăzi.) Rachel Uranga și Allen J. Schaben, de la LA Times, au făcut o promenada ocazională tulburătoare cu un taximetru Waymo pentru a zari cum este experiența.

— COOL PENTRU KATZ: Primarul Bass a nominalizat Richard Katz, un veteran în eticheta LA, pentru a a efectua judecie din Consiliul Comisarilor pentru apă și vitalitate, orisicine supraveghează Departamentul pentru apă și vitalitate. Katz, un fost ceremonios de putere, a făcut judecie din comisia de reimpartire a orașului în 2021 și a prins o perioadă lungă în consiliul de administrație orisicine supraveghează Metro.

— Gata, B’NAI B’RITH: Consiliul Sediu a votat pentru a prilejui demolarea unei clădiri arhaic de un suta din cartierul Westlake din LA, frecvent ca un indicator evreiesc și cute-zanta organizării muncii din oraș. Votul a fost o reusita pentru organizațiile caritabile catolice, orisicine au cumpărat organiza – cunoscută memorabil sub numele de B’nai B’rith Lodge – în 2018. Grupul a spus că clădirea este „constituent nesănătoasă” și ar a se cadea amenința siguranța cartierului.

LOVIRI RAPIDE

  • Fiindca este Inside Safe? Programul primarului de combatere a persoanelor fără adăpost a calcatura într-un cvartal din sudul LA reprezentat de povatuitor Prețul actual — a patra operațiune orisicine are loc în raionul său. La colțul dintre Bulevardul Avalon și Bulevardul Vernon, aproape 10 persoane au fost mutate în pantece, recomandabil biroului lui Cauza.
  • Pe acta pentru săptămâna viitoare: Bass este de așteptat să apară luni la cea mai recentă ședință de judecată federală privind acordul oficial dintre oraș și Alianța pentru Drepturile Omului din LA cu curiozitate la serviciile pentru persoanele fără adăpost. Judecătorul din acel caz a fatis săptămâna trecută că dorește un audit al programelor de persoane fără adăpost ale orașului, inclusiv Inside Safe.
Share This Article
Leave a comment