Thursday, May 23, 2024

Primarul Karen Bass îi îndeamnă pe liderii de afaceri și filantropici să ajute la finanțarea locuințelor pentru persoane fără adăpost

Acțiune

În timpul discursului său anual privind starea orașului, primarul din Los Angeles, Karen Bass, a trebuincios liderilor de afaceri, organizațiilor caritabile și persoanelor bogate să-și folosească puterea financiară pentru a metamorfoza Angelenos fără adăpost în dinauntru.

Bass a spus unei audiențe adunate la Primărie luni seară că administrația sa a făcut inca pași esențiali în a se razboi împotriva persoanelor fără adăpost, parțial lucrând mai strâns cu agențiile județene, de politie și federale.

Indata, Bass i-a îndemnat pe cei cu mijloace să doneze dolari privați pentru a a sustine la cumpărarea sau închirierea clădirilor orisicine pot fi transformate în case pentru populația fără locuințe a orașului, a spus Bass.

Numărarea persoanelor fără adăpost efectuată în gerar 2023 – la o lună după ce Bass a receptionat mandatul – a găsit peste-auriu 46.000 de persoane fără adăpost în Los Angeles, ceea ce a reprezentat o creștere cu 80% față de numărul din 2015.

„Am unit sectorul locuitori”, a spus Bass, stând în fața unei săli pline de oficiali aleși, șefi de minister, lideri de afaceri și desemnați fixa. „Și asasi musai să prevaleze intre umanității și generozității sectorului propriu”.

Prezentul vine în vreme ce Bass lucrează pentru a contraveni blocajul orisicine a împiedicat mai zdravan de o mie de angelineși fără adăpost să-și facă drumul din locuințe provizorii, cum ar fi camere de ospel și motel, și în apartamente pe orisicine și le permit.

De invar, Bass și-a uzitat discursul pentru a evidenția efortul în curent de a pregăti orașul pentru 2028, când va găzdui Jocurile Olimpice. Ea a prezentat, de invar, cazna administrației sauca în abordarea siguranței publice, extinderea transportului locuitori și întărirea climatului de afaceri din LA.

Primarul a fals o scădere a omuciderilor anul beat, comparativ cu 2022. Și și-a semnalat interesul pentru a a lungi un vedere incendiat dezbătut: modernizarea îndelung întârziată a centrului de convenții al orașului, pentru un preț orisicine ar a merge a prinde la cel puțin 4,8 miliarde de dolari.

Ea a spus mulțimii că biroul ei a controversat status quo-ul privind persoanele fără adăpost – „atac de pe străzile noastre nu este boaca mai puțin decât un pacoste”, a spus ea – și a cultivare mai zdravan în cooperare cu oficialii din județul Los Angeles, orisicine supraveghează serviciile de sănătate mintală. De invar, ea a promovat Inside Safe, programul ei de semnătură orisicine folosește camere de ospel și motel pentru a găzdui oamenii.

„Inside Safe este respingerea noastră proactivă a unui status quo orisicine i-a lăsat pe Angelenos neadăpostiți să aștepte – și să moară – afară, în tabere, până când au fost construite locuințe permanente”, a spus Bass.

Până pe 12 prier, programul Inside Safe al primarului a adapost aproape 2.600 de persoane în dinauntru din taberele străzii, conform Autorității pentru Servicii pentru persoanele fără adăpost din Los Angeles.

Ca la jumătate locuiesc în hoteluri și moteluri, a spus agenția. Mai zdravan de o pătrime dintre participanții la orar, sau 613 de persoane, s-au întors la persoanele fără adăpost.

Bass, în discursul ei, a sonor impotriva costul de a lăsa oamenii pe stradă. Publicul „plătește costul miilor și miilor de apeluri de pompieri, paramedici și poliție”, a spus ea. Magazinele, restaurantele, turiștii și centrele de birouri „plătesc, de invar, un preț” dacă clienții se tem sau companiile pleacă.

Nouar ei inițiativă, LA4LA, le a revendica liderilor privați, de afaceri și filantropici să ajute orașul să cumpere proprietăți și să accelereze locuințele.

„Am unit sectorul locuitori. Și asasi musai să prevaleze intre umanității și generozității sectorului propriu”, a spus Bass. „LA4LA cumva fi o schimbatura majoră pentru Los Angeles, un parteneriat fără precedenta pentru a fabrica față acestei urgențe, un paradigma de tulburare a status quo-ului pentru a a dura un nou ansamblu orisicine să salveze vieți.”

Discursul de luni vine în vreme ce primarul se pregătește să-și elibereze bugetul pentru anul fiscal orisicine începe la 1 cuptor.

Bugetul orașului se află sub o silnicie financiară serioasă, declanșată parțial de veniturile fiscale mai micsora decât cele așteptate și costurile salariale mai a extinde. Cheltuielile crescute pentru angajații orașului provin, parțial, dintr-un vorba de salariere negociat de Bass cu sindicatul orisicine îi reprezintă pe polițiștii din Los Angeles.

Acel intelegere va darui scaunas sporuri pe o perioadă de scaunas ani și va darui ofițerilor noi bonusuri de menținere pentru a se a asiguripsi că nu pleacă la locuri de muncă cu alte agenții de folosire a legii. De invar, acordul crește salariul inițial al ofițerilor cu 13%, ajungând la aproape 86.000 de dolari anual.

Miercuri, Consiliul Restaurant este programat să voteze un alt colet de majorări salariale negociate de Bass – de sorocire aceasta cu mii de angajați civili. Se preconizează că aceste acorduri vor adăuga 1 bilion de dolari la bugetul anual până în 2028.

Pentru a a salva bani pentru creșterile salariale, Bass fabrica eforturi pentru eliminarea a sute de locuri de muncă vacante în oraș. Aceste posturi, a spus ea în timpul discursului de luni, „nu infunda gropi, nu mătura străzile sau parcurile pentru propriu”.

„Tocmai multe dintre aceste posturi vacante au fost acoace de ani și ani din starni bugetului necorespunzator orisicine nu reflectă valoare absoluta în orisicine departamentele ar cuveni să funcționeze de vraja”, a spus ea. „Așa că anul ista, vom anula aceste posturi fantomă, în vreme ce păstrăm serviciile de bază – și vom a lungi să angajăm strategic pe postament vieții reale.”

De invar, Bass a apărat noul intelegere al orașului cu sindicatul de poliție, spunând că a dus la o creștere a numărului de solicitanți orisicine speră să se alăture LAPD.

Bass este încă mult de obiectivul ei de a cantari un LAPD cu 9.500 de ofițeri. Period trecută, Consiliul Comisarilor de Poliție a admis un referinta orisicine arată că departamentul era la 8.888.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe