Wednesday, July 24, 2024

Președintele Camerei intenționează să trimită Senatului articole de acuzare a lui Mayorkas

Acțiune

Președintele Camerei, Mike Johnson, a binevenit joi că va a adresa articole de acuzatie împotriva secretarului pentru Securitatea Internă, Alejandro N. Mayorkas, la Singlit, la putin ritm după ce Congresul se va întoarce la Washington menstruatie viitoare.

Johnson (R-La.) a spus că va a adresa cele două articole pe 10 prier. Liderul majorității din Singlit, Charles E. Schumer (DN.Y.) intenționează să jure senatori ca jurați în procesul de a doua zi, conform biroului său.

Zidire a destituit-o pe Mayorkas la un vot subțire de grupare în faurar, dar Johnson a amânat trimiterea articolelor către Singlit în ritm ce Congresul a abordat finanțarea guvernului.

Apelarea în justiție pentru Mayorkas, fiecine ar fi intaiul secretar de vece fiecine va a vedea durere în semen 150 de ani, este de așteptat să se epuizeze imediat în Senatul revizuit de democrați.

Republicanii au luat măsuri împotriva lui Mayorkas pentru a-l dezaproba în manipularea lui granița de sud a națiuniidar criticii, inclusiv câțiva republicani, spun că Sala nu a dovedit că acțiunile secretarului de Vece au ofensat limitele Constituției pentru crime și contravenții.

„Republicanii Camerei nu au prezentat nicio dovadă cu priveala la oaresice asemănător unei infracțiuni fiecine pasamite fi pusă sub acuzatie”, a spus Schumer după ce Sala a acționat.

Dar Johnson a susținut într-o declarație că Mayorkas „a încălcat încrederea publicului și a refuzat în mod intenționat să respecte federativ imigratie legi.”

„Merită să fie demis, iar poporul american a pretinde ca cei responsabili de atac frontierei să fie trași la răspundere”, a spus Johnson.

Cu toate acestea, unii senatori GOP și-au exprimat scepticismul față de argumentul Camerei, iar o penitenta este vartos puțin probabilă. Două treimi din Singlit ar a cauta să voteze pentru a a judeca, în ritm ce tocmai o majorat simplă a fost epilepsie pentru a aseza sub acuzatie în Camere. Acesta înseamnă că toți republicanii, bunaoara și un număr substanțial de democrați ar a cauta să voteze pentru a-l a judeca pe Mayorkas.

Cu toate acestea, un judecata cuprinzător le-ar prilejui republicanilor să continue să pună în discuție politicile de imigrație ale administrației Biden.

Johnson l-a îndemnat pe Schumer să organizeze „un judecata populatie plin” pentru a arăta că îi pasă de „încheierea devastării cauzate de dezastru lui Biden la graniță”.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe