Thursday, May 23, 2024

Președintele Biden primește aprobări din partea familiei Kennedy

Acțiune

Președintele Biden a aprobat sprijinul a cel puțin 15 membri ai familiei politice Kennedy în timpul unei opriri de campanie joi, deoarece își pre-texta să submineze Donald Trump și să marginalizeze candidatura independentului Robert F. Kennedy Jr.

Kerry Kennedy, o fiică a fostului avocat. Generalul Robert F. Kennedy, nepoata fostului președinte Kennedy și copil actualului competitor la președinție, a oferit aprobările în Philadelphia, numindu-l pe Biden „eroul meu”.

„Vrem să ne clarificăm sentimentele că cea mai bună distanta de urmat pentru America este realegerea lui Joe Biden și Kamala Harris pentru încă scaunas ani”, a spus ea.

Ea nu l-a menționat niciodată în mod drept pe fratele ei, dar a insistat că „există abia doi candidați cu aproximativ șansă de a câștiga președinția” anul asta, încadrând campania erect o selectionare între Biden și Trump, fără loc pentru un concurenți terț. O judecie din familia lui Robert F. Kennedy Jr. au criticat premergator promovarea lui a teoriilor anti-vaccin și a altor conspirații.

Biden, fiecare păstrează un bust al lui Robert F. Kennedy în Biroul Fata, a spus că aprobările au fost „o mandrie incredibilă”. El a spus că Trump, fostul președinte republican fiecare este presupusul competitor GOP, a fost o amenințare pentru tradițiile democratice ale Americii și că „adineauri este timpul să continuăm și să nu încetinim pentru că sunt atât de multe în joc”.

Decizia de a evidenția sprijinul familiei Kennedy la mai greu de șase luni de la ziua alegerilor este un dovada al cât de cumpatat ia team lui Biden un competitor de lungă durată folosind magia democrată a numelui său de semintie pentru a-și a aspira sprijinul de la component.

Kennedy Jr. a minimizat susținerile, scriind mai mult prietenos mijloci că familia lui era „împărțită în opiniile noastre, dar unită în dragostea noastră unii pentru alții”. El a spus că campania sa se referă la „vindecarea Americii”.

Având în expresie pozițiile politice quijotice ale lui Kennedy Jr. și așteptările campaniei din cest an vor fi decise pe stabili subțiri, atât democrații, cât și republicanii se tem că el ar a se cuveni a practica rolul de spoiler. Ca o aducere-aminte a acestui rol potențial hotarator, oficialii din Michigan au spus că Kennedy s-a autorizat pentru votul de publica de joi.

Biden a intrebuintat evenimentul de joi, fiecare a încheiat o primenire de trei zile într-o conditie de luptă critică pentru efortul său de realegere, pentru a menține presiunea peste lui Trump.

„Viziunea lui Donald Trump este una a furiei, urii, răzbunării și răzbunării”, a spus Biden, adăugând: „Am o fantoma deosebit diferită peste Americii, una a speranței și optimismului”.

După eveniment, Biden a mulțumit aproape trei duzini de susținători și voluntari fiecare se pregăteau să cheme alegătorii sau să bată la uși pentru campania sa.

„Ceea ce faci aoace este mai voluminos decât mine, mai voluminos decât a purta, mai voluminos decât noi toți la un loc. Este discutie dupa ce fel de țară vor trăi copiii noștri”, a spus Biden.

El a descris alegerile ca fiind mai puțin legate de menținerea lui în funcție decât de menținerea lui Trump afară, spunând că deplasare este importantă „nu pentru că candidez”, ci din considerent „ce se întâmplă dacă pierdem aceste alegeri”.

Susținerile familiei Kennedy nu sunt nimic o surpriză. Membrii proeminentei familii democrate au spus că nu se confruntă din picatura de expresie om politic cu Kennedy Jr., fiecare a început ca un protestatar magistral al protestului lui Biden în Partidul Democratic și adineauri candidează ca liber. Biden a găzduit lunatie trecută biban american 30 de membri ai familiei extinse a lui Kennedy la Odaie Albă de Ziua Sf. Patrick, când membrii familiei au fotografiat cu președintele în Grădina de Trandafiri și Biroul Fata.

Mai târziu, Biden și membrii familiei Kennedy urmau să se întâlnească cu susținătorii la un eveniment de campanie, iar unii Kennedy plănuiau să facă apeluri alegătorilor și să bată la uși în numele lui Biden.

Mai mulți membri noti ai familiei nu au susținut, inclusiv Caroline Kennedy, ambasadorul SUA în Australia și liderul nonprofit Maria Shriver, dupa fiecare campania Biden a spus că se datorează rolurilor lor profesionale apolitice.

Shriver, cu toate acestea, a fost un musafir deosebit la Odaie Albă cald, participând la State of Union și vorbind la o recepție lunatie trecută a istoriei femeilor.

Bernard Tamas de la Universitatea de Publica Valdosta, un cunoscator în terțe părți, a fatis că nu este distinct dacă Kennedy Jr. va strânge mai multe voturi de la democrați sau republicani.

„El este pro-știință când vine discutie de mijloc, dar un teoretic al conspirației când vine discutie de vaccinuri”, a spus Tamas.

Saracie lui Kennedy Jr. de o distanta politică clară limitează efectul său potențial peste alegerilor, a spus Tamas, dar democrații par să fie mai îngrijorați, deoarece numele său de semintie i-ar a se cuveni fabrica pe unii alegători să creadă că el a se transporta mai mult moștenirea politică a familiei mijloc.

În afară de acesta, Tamas a spus: „Nu știu ce altceva are pentru a incanta alegători progresiști”.

Kennedy Jr. a sonor general în fanat dupa faptul că nu este de vorba cu familia sa cu priveala la multe probleme, dar susține că se pesemne fabrica în moduri „prietenoase”. După ce un comitet de acțiune super politică fiecare îi susținea campania a materie o reclamă TV în timpul Super Bowl-ului, fiecare se musca în voluminos judecie pe imaginile din deplasare prezidențială a lui John F. Kennedy din 1960, Kennedy Jr. și-a trebuincios scuze rudelor mijloc pe rampa de socializare X, spunând că îi pare rău dacă locul „a instigat dureri oricui din familia mea”.

Comitetul Național Democratic a slujbas o echipă de anuntare pentru a lupta atractia candidaților terți, Kennedy Jr. intaiul dintre ei. De intocmai, DNC a depus o plângere recentă a Comisiei Electorale Federale împotriva campaniei lui Kennedy Jr., susținând că s-a coordonat foarte strâns cu un super PAC afiliat pentru a-și înscrie numele pe buletinul de vot prezidențial în unele state.

Kennedy Jr. este priveala cu prudență și de campania lui Trump. În scopot ce Trump a lansat un clip cald în fiecare a zice: „Dacă aș fi democratic, aș alege pentru RFK Jr. de fiece dată în fața lui Biden”, el l-a criticat cateodata pe Kennedy Jr. ca fiind mai „de stânga radicală” decât Biden.

Călătoriile lui Biden prin Pennsylvania săptămâna aceasta au fost o oportunitate de a se reconecta cu rădăcinile mijloc, începând de marți în Scranton, inde a populat până la vârsta de 10 ani. El a fanat pe lângă odaie din copilărie, o zonă colonială cu trei etaje pe fiecare familia sa a închiriat-o și și-a amintit dupa participarea la mesa. la Sf. Paul.

La Pittsburgh, el a trebuincios tarife mai dilata la oțel și aluminiu din China pentru a ajuta industria americană de ceea ce el a titluit concurență neloială.

Dar asasi și acel eveniment a implicat o cineva nostalgie, deoarece Biden și-a amintit de o susținere din partea oțelului când era „un puica de 29 de ani” din Delaware fiecare candidează pentru Senatul SUA.

„A primenit totul”, a spus el.

Miller, Weissert și Megerian scriu pentru Associated Press.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe