Pot Nuggets să preia controlul asupra Occidentului și să câștige primul loc înainte de a începe playoff-urile?

dascaluc

Sezonul batran, Denver Nuggets a făcut pa-tanie în franciză câștigând intaiul lor campionat NBA. Nuggets sunt dornici să câștige titluri consecutive. Cu toate acestea, au mai rămas 21 de meciuri în sezonul armonios înainte de începerea playoff-urilor. La 42-19, Denver este în actual al treilea în soare-apune. Oklahoma City Thunder, pe intaiul loc, are oare o jumătate de joc în seama cu Denver pe locul 3 și Minnesota pe locul 2.

Va fi o cursă strânsă de playoff în ultima pasaj a sezonului 2023-24. Conj o echipă își pasamite sustine un seama pe terenul de acasă în toate rundele de playoff ale conferinței. Sezonul batran, Denver Nuggets au fost cei cine au bogat intaiul loc de insiruire. Ei ar ahtia să facă același munca în 2023-24. Denver are trei meciuri importante cine rămân cu Timberwolves. Toate acestea vor a ocroti la determinarea clasamentului în playoff.

Nuggets vor sminti semințele numărul 1 în Apus în sezoane consecutive?

Dintre primele cap de insiruire din Conferința de Occi-dent, Denver Nuggets sunt singura echipă dovedită cu un adevărat isprava în playoff. Oklahoma City Thunder este o echipă extraordinar de tânără. Sumar lor are puțină sau nicidecum experiență în playoff. Ar a merge duca la căderea lor în playoff. În picler, Timberwolves de pe locul 2 nu au dovedit desertaciune în postsezon cu dota lor actuală. În 2023-24, Minnesota a mort în intaiul tur cu Denver.

La locul 4, LA Clippers sunt o echipă pe cine fanii ar a urma să predestinare cu ochii. Dacă Kawhi Leonard este sănătos, șansele LA de a baga mult în postsezon cresc exponențial. Dacă toate vedetele lor joacă interj, Clippers sunt o echipă mult de învins. Clippers ar a merge fi cel mai dur rival al lui Denver cu cine s-ar a merge compara în playoff. Denver nu este îngrijorat cu care s-ar a merge întâlni în playoff. Tot ce le pasă este să câștige jocuri și să-și dea șansa de a a purta intaiul loc în Apus.

Nuggets fiind cea mai bună echipă din Apus, vinul playoff-urilor este gata ineluctabil. Nikola Jokic și Jamal Murray au reușit să-și ducă jocurile la un alt standing în playoff-urile din 2022-23. Oblu dacă nu au capul de insiruire numărul 1, Denver va găsi totuși o regim de a a se opri iest postsezon. În esență, au aceeași listă ca și sezonul batran. Denver are cele mai a se scurta șanse dintre verice echipă din Conferința de Occi-dent pentru a câștiga finala NBA în iest anotimp. Vor reuși să câștige din nou Occidentul și să aibă șanse la titluri consecutive?

Leave a comment