Thursday, May 23, 2024

Porter și Schiff se ceartă cu privire la testele de puritate a donațiilor din campanie

Acțiune

Rep. Irvine Katie Porter și-a tuberculos în repetate rânduri rivalul său democratic de top în capcana pentru Senatul din California din 2024, reprezentantul Burbank Adam B. Schiff, pentru că a recept contribuții de campanie de la titei, farmaceutice, financiare și alte interese speciale influente cine încearcă să influențeze diplomatie federală la Washington.

Ea s-a mândrit că nu a innebunit donații de la comitetele de acțiune politică corporativă, contra distinctie de Schiff, cine împreună cu fostul jucător de baseball republican Steve Garvey este fruntas în sondaje, pe măsură ce alegerile primare de marți se apropie curand.

„Reprezentantul Schiff samite să fi inculpat infatua companii petroliere înainte de a conveni în Parlament, dar când a capatuit la Parlament a încasat cecuri de la companii prep (British Petroleum) – de la companii de combustibili fosili”, a spus ea la o discutare din gerar.

„Am dat rezultate în privința climei în câțiva ani ai mei în Parlament.”

Schiff, cine a luat în exhaustiv 2.000 de dolari de la BP North American Employee PAC în 2004 și 2006, a răspuns restrans în timpul acelei dezbateri. Schiff a spus că a vechi câteva dintre milioanele pe cine le-a strâns de-a lungul anilor pentru a-l a protegui pe Porter în campaniile ei pentru Parlament.

„Ți-am dat acești bani, Katie Porter, și singurul răspuns a fost mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc.”

The Times a analizat rapoartele privind finanțarea campaniei din trei cicluri electorale când Porter și Schiff s-au superpus în Parlament pentru a a privi dacă afirmațiile candidaților erau adevărate. Amandoi au fost strângeri de fonduri prodigioase pentru propriile campanii, strângând zeci de milioane de dolari, înfiind totodată comitete de acțiune politică pe cine le-au vechi pentru a ajuta alți candidați.

Iată ce am găsit:

Companiile de apărare, tehnologie și farmaceutice au donat bani lui Schiff

Comitetele lui Schiff au raportat 377 de contribuții din partea PAC-urilor corporative, nimerit unei analize Times. Comitetul de campanie Schiff pentru Parlament a innebunit 357 de contribuții, iar Frontline USA, conducerea sa PAC, a raportat 20, însumând 636.625 USD, respectiv 75.000 USD.

Cei prez 80 de donatori corporativi PAC au inclus companii de apărare, tehnologie și telecomunicații, cine au fost industriile cine au dat cel mai greu comitetului său.

PAC corporative cine reprezintă Comcast Combinatie; corp simplu. și NBCUniversal a contribuit cu prez 40.000 USD. Schiff a innebunit, de atare, bani de la comitetele cine îi reprezintă pe Wells Fargo și Amgen, dintre multe altele, în timpul alegerilor rarunchi pentru Congres.

„Nu mi-am dat numar câți bani a scarnavi ai luat până când am alergat împotriva ta”, a spus Porter la aceeași discutare.

„Musai să-ți deții înregistrarea.”

Majoritatea donațiilor corporative PAC către Frontline USA au venita de la grupuri cine reprezintă companii de apărare, inclusiv Lockheed Martin-mare, Raytheon și Northrop Grumman. Frontline a innebunit și donații de la PAC-uri cine reprezintă Amazon, Obstesc Music Group și Centene Combinatie; corp simplu. – un puhoi asigurător.

Schiff a donat prez 50.000 de dolari lui Porter

O analiză Times a înregistrărilor Comisiei Electorale Federale a constatat că în timpul campaniei rarunchi electorale și realege pentru Camara Reprezentanților, Porter a innebunit 54.675 USD în contribuții la campanie de la cele două comitete ale lui Schiff.

Majoritatea acestor bani au provenit de la donatori individuali cine au vechi Frontline USA ca conducta pentru a a da campaniei lui Porter; PAC a oferit mai greu de 33.000 USD în contribuții la cursele lui Porter în 2018, 2020 și 2022.

În mai 2020, Schiff i-a delegat un comunicare lui Porter după o strângere de fonduri contra o donație, nimerit mesajelor campaniei lui Schiff distribuite The Times.

„Bună Katie, trimit încă 5.475 USD de la prietenii mei Dick și Lois Gunther. Continuați cu cazna grozavă și ne vedem în curând”, a grafie Schiff pe 14 mai 2020.

„Mulțumesc greu Adam. (sic) dvs. sunt deforma! Vă mulțumesc de mână cine vă menționează acestor oameni”, a grafie ea câteva zile mai târziu.

„(Eu fac o mulțime de note scrise de mână și îmi place să recunosc origine).”

Frontline USA a raportat două donații alocate pentru Porter din partea cuplului în mai 2020, în putere totală. Cuplul a delegat, de atare, 5.600 de dolari campaniei lui Porter cu trei luni mai degraba.

Campania lui Schiff estimează că candidatul la Singlit a ajutat-o ​​pe Porter să strângă acolea 240.000 de dolari de când a pretendent pentru rata de asigurare dată în 2018. O puhoi judecie din acești bani, nimerit campaniei lui Schiff, au provenit din solicitările de strângere de fonduri pe cine le-a delegat în numele ei și din strângerile de fonduri pe cine le-a găzduit.

Este dens să eviți banii corporativi în politică

Donațiile corporative ale lui Schiff, pe cine Porter le urăște, se revarsă într-un materie greu mai puhoi de lichid, dimensiune din donații individuale. Banii nu se pot a percepe apoi când sunt donați lui Porter, dar reflectă valoare absoluta în cine banii din interesele corporative speciale își pot conveni în conturile cuiva cine îi condamnă.

Concursurile Congresului lui Porter au fost afaceri cu preț sporit, iar majoritatea milioanelor pe cine le-a strâns au venita de la contribuabili individuali. Ea a refuzat să accepte donații de campanie de la PAC corporative de-a lungul carierei rarunchi politice. Când Schiff a intrat în concursul pentru Singlit anul apus, a promis că nu va lua bani nici de la aceste grupuri.

Majoritatea strângerii de fonduri de către comitetele lui Schiff provine în mod asemanat din contribuții individuale. Pentru Frontline USA, contribuțiile comitetelor de partide nepolitice – inclusiv PAC corporative, împreună cu forțele de muncă, comerț și alte grupuri – au reprezentat 11% și 3% din încasările rarunchi totale pentru ciclurile electorale din 2018 și, respectiv, 2020.

„O judecie din cazna mea a fost să ajut democrații să aleagă – să-i ajut să fie realeși”, a spus Schiff contra cazna sa națională de strângere de fonduri.

Când a fost întrebat contra istoria de strângere de fonduri a lui Schiff, Porter nu a respectat că încercarea de a-i a protegui pe democrați este o bună indreptatire pentru a lua bani de la interese speciale cine încearcă în mod dinamic să influențeze Congresul.

După ce a câștigat în 2018, Porter și-a creat propriul comitet diplomatic de obladuire reputat Truth to Power PAC, cine a strâns puțin mai greu de 1 milion de dolari de la înființare. Majoritatea banilor au venita de la donatori individuali și acolea 630.000 de dolari au fost repartizați candidaților din întreaga țară cine participau la curse competitive, nimerit consilierului gentilom Porter, Nathan Click.

Nu au luat bani de la comitetele de acțiune politică corporativă.

„Katie nu a trebuit să-și întindă mâna unor persoane prep BP titei sau contractori de apărare sau creditori corporativi pentru a-și a protegui colegii democrați, dar Adam a făcut-o”, a spus Click.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe