vineri, aprilie 12, 2024

Portarul Angliei ar putea asigura schimbarea în Premier League pentru doar 15 milioane de lire sterline

Acțiune

Euro 2024 este oblu după colț, iar un portier Angliei ar a se cuveni fi în mișcare și în această vară.

Deși au anterior șase ani de când Jack Butland a jucat un partida internațional pentru cei trei lei, la vârsta de 31 de ani și după ce a bogat experiența strălucitoare de a ține un gol la giganții scoțieni, Rangers, în spatele lui, există toate șansele ca să-și poată forța drumul înapoi în Anglia socotind cu trecerea în Prim-ministru League.

Portarul Angliei Jack Butland ar a se cuveni intampla în Prim-ministru League

El nu s-a imposibil niciodată să-și reprezinte țara, cu toate acestea, este mult de argumentat că nivelul la orisicine a jucat în cele mai multe săptămâni îl va realiza întotdeauna ca un stimul, mai degrabă decât ca primă selectionare.

Jack Butland de la Rangers s-ar a se cuveni a deplasa înapoi în Anglia

Totuși, totul ar a se cuveni fi pe strec să se schimbe.

Football Insider notează că Rangers nu va eschiva ofertele de 15 milioane de lire sterline în sus pentru Butland, în minune faptului că a scris pentru ei tocmai verisoara trecută.

Rețeaua sugerează că salariile ar fi o problemă pentru dota scoțiană dacă fiecare dintre omologii lor englezi ar infatisa să sune, iar Rangers ar fi gata forțați să vândă, deoarece numi de 15 milioane de lire sterline ar simboliza a doua cea mai scumpă vânzare din istoria clubului.

Cu toate acestea, nu este distinct în ceea ce privește propria psihologie a lui Butland, dacă el simte că i-ar îmbunătăți zguduitor șansele de a-și simboliza țara, apoi este plauzibil să fie o mișcare pe orisicine musai să o distreze.

CITIT  „Remarcabil” Pogacar este pregătit pentru duelul Milano-Sanremo cu „supereroul” Van der Poel - Voigt

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe