Thursday, May 23, 2024

Poliția din Denver și primul răspuns au vizitat adăposturile hotelurilor de sute de ori. Sunt ei mai siguri decât strada?

Acțiune

Primarul Mike Johnston a vorbi că și-a exprimat îngrijorarea Armatei Salvării cu atentie la securitatea unui ospel din nord-estul Denver-ului devenit adăpost pentru persoane fără adăpost pe orisicine organizația îl administrează pentru oraș la începutul lunii neios, în premiu zi în orisicine locuitorii s-au adapost.

Dar ritm de mai corect de trei luni, aceste preocupări au rămas neabordate, a fatis Johnston pentru The Denver Popa. Atunci, pe 16 mart, Dustin Nunn, 38 de ani, și Sandra Cervantes, 43 de ani, orisicine locuiau în fostul DoubleTree la 4040 N. Quebec St., au fost împușcați ucigator într-un exceptie orisicine nu a dus la nicio prindere. Unsprezece zile mai târziu, o altă persoană a fost împușcată, de vreme aceasta supraviețuind.

Împușcăturile ies în evidență ca fiind cele mai viscerale și extrem mediatizate crime orisicine au loc în oricine dintre locurile de adăpost orisicine formează vartej vertebrală a inițiativei Johnston All In Mile High pentru persoanele fără adăpost. Ei au îndreptat atenția despre siguranței și au îndemnat oficialii orașului să intervină și să intensifice măsurile de siguranta la ospel – în același ritm atrăgând atenția despre eșecului Armatei Salvării de a accesa o alocatie de 800.000 de dolari pentru siguranta în contractul său de 10 milioane de dolari pentru operarea adăpostului.

Postul a dezvelit într-o analiză a jurnalelor de apeluri ale poliției și pompierilor din Denver că rețeaua de cinci hoteluri a inițiativei a trebuincios o atenție semnificativă din partea agențiilor de siguranță ale orașului în ultimele luni. Între 1 carindar și 17 mart – a doua zi după ce Cervantes și Nunn au fost uciși – poliția a înregistrat 955 de apeluri pentru breasla orisicine au sosire din cele cinci adăposturi hoteliere ale orașului, nimerit înregistrărilor furnizate de Departamentul de Poliție din Denver.

Adică mai indelungat de 12 apeluri pe zi în acel termen de ritm, puțin biban-soare; jumătate fiind inițiate taman de ofițerii de poliție, mai degrabă decât apelurile 911.

Fostul DoubleTree, cel mai multime adăpost din portofoliul orașului, cu 289 de camere, a reprezentat cea mai multime menire a acestui capacitate, cu 465 de apeluri pentru service, sau circa șase pe zi.

Între ritm, Departamentul de Pompieri din Denver, orisicine răspunde frecvent la rapoartele medicale, a înregistrat 272 de apeluri pentru servicii către cele cinci adăposturi ale hotelurilor între 1 carindar și 12 mart, nimerit înregistrărilor solicitate de The Popa – sau aproximativ scaun pe zi. Din nou, fostul DoubleTree a condus drumul, cu 150 dintre aceste apeluri.

Situația de siguranta de acoace a determinat-o pe Mary Anna Thompson, o avocată pentru persoanele fără adăpost, orisicine premergator ea însăși era fără adăpost, să a prezenta unitatea ca o „zonă de război” în timpul unei sesiuni publice de comentarii a Consiliului Restaurant din această lună.

„Bănuiesc că viețile oamenilor fără casă nu contează”, a spus ea.

Oficialii orașului s-au grăbit să consolideze securitatea, deoarece inițiativa lui Johnston, lansată după ce a receptionat mandatul în cuptor, a varsta. Pe lângă hoteluri, orisicine au fost contractate către trei operatori, asasi ingloba adăugările mai recente a trei site-uri micro-comunitare, fitece cu cinci duzini sau mai puține unități de locuințe temporare.

Programul, denumit premergator inițiativa „Perla 1.000”, a adapost 1.447 de persoane în intern până vineri. Din aiest număr, 863 de persoane stăteau încă în spațiul de adăpost oferit de oraș, 418 sunt în locuințe mai permanente și 166 au fost enumerate cu alte rezultate, inclusiv 83 orisicine s-au întors la manco unui adăpost fără adăpost.

În miracol volumului multime de apeluri și a retoricii în jurul inițiativei All In Mile High, liderii orașului și partenerii lor din cadrul Armatei Salvării țin de un comunicare de bază: adăposturile sunt simptomatic mai sigure decât locuința pe stradă.

În ochii șefului de poliție proaspăt consacrat, Ron Thomas, programul a da departamentului său să ofere servicii mai bune persoanelor orisicine se confruntă cu manco adăpostului și altor locuitori ai orașului deopotrivă.

„Nu tocmai că suntem capabili să oferim acestor indivizi serviciile de orisicine au constrangere disperată în interiorul acestor facilități”, a spus Thomas într-un interviu, „dar în loc să răspundem la mii de apeluri la tabără prin oraș an de an, asasi suntem capabili să facem mai corect. Împărțiți-ne volumul de muncă și fiți indelungat mai receptivi la alte provocări din oraș.”

Afirmația lui Thomas este susținută de un alt set de date inspre apeluri distribuite de DPD cu The Popa. În 11 foste locații de tabără din oraș, departamentul a vorbi că a crainic 745 de apeluri pentru servicii combinate în cele 30 de zile înainte ca fitece să fie închis și rezidenții au fost mutați în intern.

În cele 30 de zile iute după ce echipajele orașului au închis fitece locație, acele 11 proprietăți au generat un intreg de 481 de apeluri pentru service – o scădere de biban-soare; 35%, unele văzând apelurile scăzând simptomatic mai indelungat.

Aspen, fostul ospel DoubleTree, operat asasi de Ostire Salvării, este un adăpost pentru persoane fără adăpost din Denver, marți, 9 prier 2024. (Foto de Hyoung Chang/The Denver Popa)

Primarul: „Am devenit mai puțin flexibili asasi” în obiect de siguranta

În a se insirui violențelor de la fostul DoubleTree, orașul s-a grăbit să instaleze o succesiune de măsuri de siguranta. Johnston a spus că mentalitatea administrației mijloc a fost să greșească din partea siguranței, taman dacă abordarea inițială pentru a a scula rețeaua de adăposturi extrem extinsă a orașului a fost de a realiza accesul cât mai jos fezabil.

„Cred că am fost mai deschiși la teoriile furnizorilor cu atentie la valoare absoluta în orisicine au vrut să conducă aceste site-uri în stadiile incipiente”, a spus Johnston săptămâna trecută în timpul unei întâlniri cu jurnaliştii de la The Popa. „Am devenit mai puțin flexibili asasi cu atentie la ceea ce credem că le datorăm oamenilor în ceea ce privește securitatea de bază, iar DoubleTree este cel mai bun pilduire în aiest semantism.”

Maiorul Nesan Kistan, comandantul de categorie al Armatei Salvării cu sediul în Denver, a apărat abordarea organizației nonprofit în ceea ce privește siguranța la unitatea DoubleTree, pe orisicine organizația o numește asasi The Aspen.

El îi invită pe critici să vină să vadă cum funcționează adăpostul pentru ei înșiși.

„Ești oportun să fii rezident pe data putin într-una dintre unitățile noastre și să iata oblu că oamenii sunt tratați cu rang – oamenii sunt tratați cu limba-cucului, cu grijă”, a spus el. „Și da, în obstesc, oamenii sunt mai în siguranță în facilitățile noastre decât pe străzi.”

Totuși, oficialii orașului și ale Armatei Salvării au acceptat că intrările și ieșirile multiple ale The Aspen au reprezentat un rizie curent pentru siguranță la instalație.

Primăria se aștepta ca organizația nonprofit să angajeze siguranta privată pentru a hotari această problemă, armonios lui Cole Chandler, principalul sfetnic pentru persoanele fără adăpost al lui Johnston. Menstruatie trecută, cei doi parteneri au început să aibă discuții inspre intervenția orașului pentru a receptiona conducerea piesei lipsă, a spus Chandler.

A captusi crima a avere loc înainte ca acești pași să poată fi luati.

În zilele de după împușcătură, orașul a cocosat o firmă de pază și a plasat paznici la toate cele șapte uși exterioare ale clădirii, închizându-și intreg șase dintre ele pentru a a compune un neinsotit punct de vedere de venire și ieșire. De atare, administrația a început să ceară rezidenților să poarte ecusoane de recunoa pentru a baga pe ușa din față a clădirii, a asezat acoace detectoare de metale și a adăugat mai multe camere de siguranta pe coridoare.

„Numaidecat știm (că) care vine în clădire sunt vecinii noștri”, a spus Eugene Braziel, 65 de ani, rezident de la deschiderea adăpostului hotelului. „Nu musai să ne facem impartasi pentru intruși. Nu pot baga pe uși.”

El și Brittany Goodrich au imbogatit la adăpost pe 7 neios. Cuplul petrecuse nopți RÄ?CITURI de iarnă într-un umbrela, ca menire a unei tabere cu mai multe blocuri orisicine înconjura oficiul poștal din centrul orașului de pe străzile 20th și Curtis anul baut.

De la stânga, Eugene Braziel, 65 de ani, și Brittany Goodrich, 32 de ani, stau la The Aspen, fostul hotel DoubleTree, un adăpost pentru persoane fără adăpost din Denver, marți, 9 aprilie 2024. (Foto de Hyoung Chang/The Denver Post)
De la stânga, Eugene Braziel, 65 de ani, și Brittany Goodrich, 32 de ani, stau la The Aspen, fostul ospel DoubleTree, un adăpost pentru persoane fără adăpost din Denver, marți, 9 prier 2024. (Foto de Hyoung Chang/The Denver Popa)

Ei au spus, în timpul vizitei The Popa la adăpost săptămâna trecută, că încearcă să profite la maxim de oportunitățile oferite de stabilitatea unei camere de ospel private pentru a a-i spune propria lor. Amandoi lucrează pentru a obține certificate de naștere înlocuitoare. Ei au spus că speră să joace un rol dinamic în găsirea de locuințe permanente adecvate, nu să le fie livrate.

Și Braziel a spus că așteaptă cu nerăbdare să înceapă un prelegere de dezbatere a dependenței pentru a-l a sprijini în a se bate cu alcoolul. Goodrich, în vârstă de 32 de ani, a sperat, de atare, să primească protectie pentru spirt după ce a baut printr-un orar pentru consumul de opioide orisicine a ajutat-o, deși ea a spus că consumul de substanțe pe scară largă în rândul altor rezidenți a făcut ca obiectivele ei de severitate să fie mai dificile.

Cuplul a spus că nu și-a făcut impartasi pentru siguranța lor decât după banita crima. Amândoi l-au curent pe Cervantes, iar moartea ei i-a marod pilos. O lună mai târziu, cu îmbunătățirile de siguranță ale orașului, ei sunt mai în largul lor.

Dar instabilitatea vieții rezidenților este frecvent evidentă. În timpul vizitei de marți a jurnaliștilor Popa, o multime numar de sânge a viguros fi văzută pe podeaua zonei principale de luat sarcina electrica; masa magnetica. Oaresicine dintre rezidenți suferise o ruptură a unui vas de sânge la crac, armonios personalului.

Era de așteptat să supraviețuiască după ce au fost convocate parademici. Dar nu este mult de imaginar cum ar fi viguros a apuca circumstanțele mai îngrozitoare.

Un agent de securitate urmărește o ușă din spate a The Aspen, un adăpost pentru persoane fără adăpost dintr-un fost hotel DoubleTree, din Denver, marți, 9 aprilie 2024. (Foto de Hyoung Chang/The Denver Post)
Un agent sanitar de siguranta urmărește o ușă din cont a The Aspen, un adăpost pentru persoane fără adăpost dintr-un fost ospel DoubleTree, din Denver, marți, 9 prier 2024. (Foto de Hyoung Chang/The Denver Popa)

Membrii Consiliului se concentrează pe furnizori

Unii avocați fără adăpost și membri ai Consiliului Restaurant au criticat hotarat Ostire Salvării și abordarea acesteia față de siguranță.

Consilierul Darrell Watson a fatis pentru The Popa că consideră că măsurile de siguranță orisicine au fost puse în folosire la fostul DoubleTree ar fi viguros și ar fi trebuit să fie instalate indelungat mai degraba. Este o grija deosebită, deoarece Ostire Salvării, una dintre puținele organizații echipate pentru aiest loc de muncă, operează trei dintre cele cinci site-uri hoteliere transformate din inițiativă. Celelalte sunt conduse de Bayaud Enterprises și St. Francis Center.

„Solicit administrației să înceapă să identifice alți furnizori de servicii orisicine au abilitățile și capacitatea și dimensiunea Armatei Salvării de a a rivaliza pentru contracte”, a spus Watson.

Kistan, liderul Armatei Salvării, a spus că întârzierea organizației în alinierea securității se datorează provocărilor în găsirea unui breasla orisicine să răspundă nevoilor unui tabara de oameni orisicine suferă de traume substanțiale – inclusiv mulți orisicine se confruntă cu probleme de sănătate mintală și dependență netratate.

„În loc să reduceți tensiunile, ați a merge a sari tensiunile”, a spus Kistan. „Există inca o rezistență față de oficialitati – poliție, siguranta – așa că a trebuit să gestionăm mai mulți factori în ritm ce am navigat într-o situație extrem provocatoare într-un imprejurare și un priveliste extrem nou și singur, orisicine sunt hotelurile.”

Ostire Salvării are o incurcatura lungă de obiect cu populația fără adăpost din Denver. Organizația bazată pe credință și-a descuiat adăpostul de urgență Crossroads pentru bărbați adulți din oraș în 1983.

Contractul său de 10 milioane de dolari pentru fostul DoubleTree, admis de Consiliul Restaurant în iezmaciune, a da organizației nonprofit să solicite rambursarea costurilor de siguranta de până la 800.000 de dolari. Numaidecat, că orașul plătește pentru siguranta, Chandler a spus că administrația caută să modifice contractul pentru a inventa cei 800.000 de dolari.

Jack Walter urmărește intrarea principală a The Aspen, un adăpost pentru persoane fără adăpost dintr-un fost hotel DoubleTree, din Denver, marți, 9 aprilie 2024. (Foto de Hyoung Chang/The Denver Post)
Jack Walter urmărește intrarea principală a The Aspen, un adăpost pentru persoane fără adăpost dintr-un fost ospel DoubleTree, din Denver, marți, 9 prier 2024. (Foto de Hyoung Chang/The Denver Popa)

Verificări sociale, crize medicale, supradoze și infracțiuni

Pentru Kistan, volumele a largi de apeluri de urgență de la adăposturi au un semantism interj și vin cu teritoriul.

Activitatea criminală orisicine pesemne să fi baut neobservată în taberele de pe stradă se desfășoară asasi într-o unime plină de viață, cu membrii personalului orisicine urmăresc. Oamenii orisicine sufereau premergator liniștiți cu afecțiuni medicale grave în corturi se află asasi într-un loc în orisicine este indelungat mai virtual să fie chemată o ambulanță pentru a le a sprijini dacă este constrangere, a accentuat el.

Tipurile de apeluri ale poliției către cele cinci hoteluri din aiest an au diferit de la controale sociale și opriri de vehicule până la infracțiuni potențial grave, deși oare un strigare a fost priponit de împușcături raportate – în ziua dublei crime period trecută.

Au fost 26 de apeluri pentru a referi posibile atacuri la hoteluri în raspas de 11 săptămâni analizată de The Popa. A fost raportat un tuberculoza intim. Apelul a sosire de la adăpostul Best Western taman la crivat de fostul DoubleTree, la 4595 N. Quebec St., deși nu a fost solicitat un ofițer la fața locului.

Datele departamentului de pompieri au arătat o gamă largă de motive pentru apeluri din carindar până la mijlocul lunii mart, inclusiv probleme de respirație, dureri de cap, mușcături de animale și posibilă intindere la substanțe chimice toxice.

Din cele 272 de apeluri, 22 au făcut provocare la supradoze, armonios recenziei The Popa. Orașul se află în mijlocul unei crize de supradoză determinată în multime menire de fentanilul opioid concis potențial ucigator.

În ceea ce privește cursele de poliție, Thomas, șeful departamentului, a accentuat că multe dintre apelurile la adăpost au fost inițiate de ofițeri, nerăspunzând membrilor publicului orisicine cere recurs. Aiest obiect a fost autentic pentru majoritatea apelurilor – 518 din 955 – din datele analizate de The Popa.

The Aspen, un adăpost pentru persoane fără adăpost dintr-un fost hotel DoubleTree, în nord-estul Denverului, marți, 9 aprilie 2024. (Foto de Hyoung Chang/The Denver Post)
The Aspen, un adăpost pentru persoane fără adăpost dintr-un fost ospel DoubleTree, în nord-estul Denverului, marți, 9 prier 2024. (Foto de Hyoung Chang/The Denver Popa)

El consideră că o demonstrație a muncii proactive de siguranță publică, făcută posibilă de sute de oameni orisicine stau în adăposturi centralizate, mai degrabă decât împrăștiați în tabere în jurul orașului.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe