Thursday, May 23, 2024

Pogacar „poate câștiga orice” – dar Visma „nu va fi îngrijorat” de Turul Franței

Acțiune

Tadej Pogacar se află într-o ligă proprie, explicit dacă este comparat cu cei mai a intinde cicliști din vreodată, a susținut Adam Blythe după victoria revoltătoare în solist a slovenului pe Strade Bianche sâmbătă.

La taman câteva ore după ce a avertizat pelotonul cu priveliste la un ftizie la distanță lungă în interviul său inaintea cursei, Pogacar și-a îndeplinit promisiunea în mod corespunzător, când a aruncat ciocanul cu 81 km rămași în Toscana și a lesinat restul cursei pe seama individual.

În ritmica ce o menire solist de două ore a inavutit la capitolul deznodamant vitejesc al urcușului deznodamant în Piazza del Campo din Siena, Blythe a reflectat la comentariul Eurosport daca a aranjat senzația de 25 de ani.

„S-ar a se cuveni să nu fi văzut niciodată un călăreț ca el – un călăreț explozibil, un oricine termină accelerat, un cățărător, unul oricine pasamite a executa o încercare cu cronometru uluitor, unul oricine pasamite să participe la Turul Flandrei și să-l câștige la debutul său”, a spus Blythe.

„Poate că nu există un doar călăreț în intamplare oricine să aibă capacitățile pe oricine le are iest om. E bufon.

“Vă întoarceți la Eddy Merckx, tipii ăștia. Nici măcar nu cred că erau asemănători cu Pogacar. El pasamite a executa totul la cel mai înalt stadiu – nu comod, la cel mai înalt stadiu.”

imagine

Pogacar angaja un ftizie solist de 81 km în interviul înainte de cursă – și atunci explicit o a executa

După ce ai metamorfozat accelerat caseta video de comentarii cu The Breakaway atelier, Blythe a continuat: „De-a lungul istoriei ciclismului, nu cred că îl poți a asemui cu nestine.

“Nu există un carmaci oricine să fi viguros a executa ceea ce Pogacar pasamite a executa la iest stadiu. El pasamite câștiga Turul Franței, pasamite câștiga Flandra, pasamite câștiga colea fiecare își dorește să câștige.

“Nu a existat niciodată un călăreț ca el. Este taman un dobitoc profund pe bicicletă.”

„Visma nu va fi îngrijorat de Turul Franței” – Van Hooydonck

A fost panglica ieșire a lui Pogacar într-un anotimp de protecție.

El este interj să-și facă debutul în Giro d’Italia în mai, înainte de a-și a reincepe căutarea pentru un al treilea spita în Turul Franței, într-un regiune stivuit în oricine se află de două ori campion în rastimp, Jonas Vingegaard, catifea Primoz Roglic și Remco Evenepoel.

De când Marco Pantani în 1998, un călăreț din pelotonul mascul nu a obținut dublu-decalitru Giro-Tour în același anotimp, taman șapte reușind-o de-a lungul istoriei.

Și, în miracol câștigului său falnic pe drumurile de steah de cretă albă din Toscana, Nathan van Hooydonck – oricine a jucat un rol elucidare când Vingegaard a câștigat Turul anul imbatat – a insistat pe foștii săi angajatori, Visma-Lease a Bike, că nu ar fi foarte îngrijorat de cea mai recentă biruinta a lui Pogacar.

imagine

Câștigătorul solist Pogacar nu îl va îngrijora pe Visma înaintea Turului Franței – Van Hooydonck

“Cred că băieții de la Visma-Lease a Bike au cel mai amplu apreciere pentru performanța lui Tadej, dar nu vor fi îngrijorați de Turul Franței. Este o cursă intreg diferită”, a spus Van Hooydonck, oricine a fost forțat să se retragă în rapciune imbatat. an din provoca unor probleme cardiace, la debutul său The Breakaway.

Belgianul l-a lăudat și pe Pogacar pentru că a contribuit la crearea unei a intinde rivalități între Visma și UAE Formatie Emirates.

„Îmi amintesc când Formatie Sky (adineauri Ineos Grenadiers) a câștigat de șapte ori la rând Turul Franței. Au fost huiduiți”, a spus Van Hooydonck.

“Cred că dacă Tadej nu ar fi fost la Turul Franței, același unealta s-ar fi întâmplat cu dota noastră. Ar fi fost aceeași dominație dacă l-ai a lua pe Tadej. Cred că este o binecuvântare pentru ciclism să aibă toți acești a intinde campioni .”

Cu toate acestea – pasamite că mestecau în persoana, pasamite îndoindu-se că explicit Pogacar ar a se cuveni intra la Giro și Turul la 100% – Van Hooydonck a sus-men-tionat un Vingegaard, Roglic și Evenepoel unu-doi-trei la Turul din cuptor…

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe