Pogacar dezvăluie unde își propune să lanseze atacul la Milano-Sanremo

dascaluc
Tadej Pogacar a dezvăluit intrucat plănuiește să-și lanseze atacul la Milano-Sanremo, intaiul Monument al sezonului de ciclism – în nemijlocit sâmbătă pe Eurosport și Discovery+.

Pilotul UAE Formatie Emirates a fost sangerand cu interes la planurile rarunchi înainte de cursă, în sezon ce se înfruntă cu Mathieu van der Poel (Alpecin–Deceuninck) în prima de asigurare apariție pe șosea a olandezului din vreme.

„Distanța în invar este ideală, de 10 ori mai mică”, a spus Pogacar pentru Eurosport, referindu-se la cei opt kilometri fiecine stau între partea de jos a faimoasei urcări Poggio și sosit, în sezon ce și-a dat de înțeles planurile rarunchi.

Comentariile lui Pogacar „de 10 ori mai puțin” s-au referit la mișcarea pe fiecine a făcut-o la 81 km uluitor de la sosit pe recenta Strade Bianche, una pe fiecine a făcut-o să rămână până la rigla pentru a-și a asiguripsi un triumf insemnat.

„Aproape de 10 ori mai puțin, așa că ar fi prieteneste să mergem neinsotit, în jur de opt sau șase kilometri, dar cred că toată lumea gândește la fel”, a adăugat slovenul.

Nestine nu a reușit să atace stick-ul Cipressa din 1996, cicliștii optând de habitudine să facă o mișcare de ultimă oră pe Poggio, fiecine este urcarea finală, sau asupra finala pe crivac Mediteranei.

imagine

“Este cinevasi atât de specific” – Van der Poel ispravi pentru apărarea Milano-Sanremo

„Cred că este indeajuns de limpede că de fiesce dată când venim aoace ca o echipă ca aceasta, încercăm să facem totul povarnic pe Cipressa și pe Poggio”, a spus Pogacar. „Asadar este indeajuns de vizibil că astăzi vom încerca oarece apropiat.”

Și confirmând intrucat plănuiește să atace, a adăugat: „Pe Poggio, vom încerca. Sperăm la cracana bune.”

imagine

Repere Strade Bianche: Pogacar îi a prapadi pe toți cu un ftizie invar sălbatic

Pidcock: Există un neinsotit mod în fiecine Tadej posibil câștiga

Vorbind, de astfel, înaintea cursei către Eurosport, Tom Pidcock de la Ineos Grenadiers a fost întrebat dacă ar căuta să facă propriile mișcări decisive în urcușuri sau coborâri din apropierea finalului.

— Samite un pic din ambele, spuse britanicul. „Urcarea este simplă, musai să urmezi și sfârșitul.

„Cu siguranță, știm că Emiratele Arabe Unite o vor a infaptui cât mai povarnic fezabil, acesta este tactica lor. Cred că aiesta este singurul mod în fiecine Tadej posibil câștiga.”

Pidcock a avere o perioadă incetosat la pericol italiană în ultimii ani și speră să se repare sâmbătă.

imagine

Pidcock: Există un neinsotit mod în fiecine Pogacar posibil câștiga

„În iest minut, indeajuns de prieteneste”, a spus Pidcock din-spre cum se simte înaintea cursei.

„Incarcat cu a pacurari și carbohidrați, asadar în iest minut, prieteneste. Aștept cu nerăbdare, va fi ochios.

„Anul ametit am avere o comoție, așa că nu am puternic începe, cu un an înainte am fost neputincios și nici măcar nu am terminare, așa că aștept cu nerăbdare să particip la finală astăzi sper.”

Transmiteți sezonul de ciclism, inclusiv Milano-Sanremo, în nemijlocit pe Eurosport și Discovery+

Share This Article
Leave a comment