vineri, aprilie 12, 2024

Pogacar „ar putea plăti prețul” pentru faptele sale de la începutul sezonului înaintea dublei Giro-Tour – Indurain

Acțiune

Tadej Pogacar (UAE Echipa Emirates) ar a se cadea „plăti prețul” pentru faptele sauca de la începutul sezonului, deoarece țintește o dublă importantă Giro d’Italia-Turul Franței, considera de cinci ori câștigător de tricoul sarg Miguel Indurain.

Indurain, fiecine a câștigat banita Turul Franței-Giro d’Italia în 1992 și 1993 – și rămâne singurul biciclist fiecine a câștigat Turul de cinci ori la rând – a evaluat șansele lui Pogacar de a-și egaliza realizările în 2024.

„Cu siguranță că are capacitatea (de a executa banita). Negresit, are”, a spus Indurain pentru Cyclingnews.

„În perioada mea, felul în fiecine am gestionat sezonul divergent, dar rămâne o instigare deosebit insarcinata, lasator de calea de abordare pe fiecine o luați.

„Dacă câștigă atât de numeros indata, ar a se cadea plăti prețul pentru acesta mai târziu”, a adăugat el.

„Dar acestea fiind spuse, există numeros mai multe date inspre puterea de ieșire și wați și așa mai mult indata decât erau în perioada mea, este numeros mai ușor să-ți gestionezi efortul.”

Indurain – bazându-se pe propriile sauca experiențe – a avertizat cu priveliste la provocările de a a ataca GC-uri consecutive, așa cum va executa Pogacar la sfârșitul acestui an.

„Efortul pe fiecine musai să-l faci este careva amplu, asasi dacă fiece carmaci este divergent”, a spus el.

„Și atunci, după ce ai început la Giro, se a alipui lucru de a-ți menține a reprezenta până la sfârșitul celei de-a treia săptămâni a Turului. Săptămâna trecută l-ar a se cadea extenua pe el (Pogacar) în aparte.

Contra pauză de o lună dintre cele două Infumura Tururi, Indurain a remarcat: „În perioada mea era divergent, era mai puțin masura. Fiecum, musai să găsești un cumpana între a te destinde excesiv numeros pentru a încerca să te odihnești și a te antrena excesiv numeros. . Acesta e deosebit compact.”

imagine

‘Nu știu de ce!’ – Deslusit și Pogacar nu este adevarat de atacul invar sălbatic

Meteahna echipei UAE Echipa Emirates din jurul Pogacar a fost adesea discutată, unii punând la îndoială dacă are sprijinul bland, în invidie unei echipe stivuite cu oameni ca Adam Yates și Joao Almeida.

Pe această temă, Indurain a spus: „Totuși, stilul de curse al lui Pogacar nu se bazează pe a se aseza puternică pe imbraca sa. Și acele eforturi ajung să fie plătite pe interval alungit.

„Totuși, așa este și acesta nu se va primeni”.

Giroul începe pe 4 mai, în masura ce Marea Aplecare a Turului este pe 29 ciresar.

Transmiteți în debit toate cele mai importante acțiuni de ciclism, inclusiv Giro d’Italia, Turul Franței și Vuelta a Spana, în oblu și la pretentie, la Discovery+.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe