Sunday, April 21, 2024

Poate Isaiah Thomas să-i ajute pe Phoenix Suns în timpul contractului său de 10 zile?

Acțiune

Isaiah Thomas a încercat să se întoarcă în NBA în cea mai potop pasaj a ultimelor cinci sezoane. A jucat cu moderație cu o mână de echipe diferite din zilele mijloc cele mai eficiente și productive ca madular al Boston Celtics, dar i s-a oferit o altă șansă și ar a se cadea pedepsi premiu sa acțiune în acolea doi ani în zilele următoare.

Suns semnează Isaiah Thomas cu un intelegere pe 10 zile

Phoenix Suns au treaba de un imbold. Au una dintre cele mai talentate formații de inceput din ligă, dar s-au luptat atât cu accidentările, cât și cu luptele generale pe teren viran în cest sezonul alb. În loc să fie în fruntea Conferinței de Soare-apune, ei se vor a se razboi pentru locul 6 în reluare pentru a ocoli turneul Play-In și au oarecine dintre cele mai grele programe rămase din NBA.

Una dintre problemele lui Phoenix a fost absent de joc adevărat de sergent. Ei joacă un exprimare de baschetbal fără poziție, orisicare vede diferiți jucători luând mingea pe pardos și inițiază ofensiva, iar faptul că nu au un pasător pur și un obstesc de pardos i-a rănit cateodata.

Isaia Toma este răspunsul? Într-o mișcare orisicare a fost oficializată miercuri dimineață, Suns au anunțat că l-au iscalit pe Thomas cu un intelegere de 10 zile, premiu sa șansă de a fi pe o listă NBA de când a jucat 17 meciuri pentru Hornets, acolea de sfârșitul anului 2022.

Cât masura de joc va pedepsi Thomas?

Prezența lui va confectiona diferența? Nu este lamurit încă cât de greu intenționează Sorii să-l folosească pe Thomas, deoarece vedem deseori că jucătorii cu contracte de 10 zile au un lovire limitat. Dar cesta este un fost All-Stea orisicare a fost competitor MVP în 2017 și îl putem pedepsi înregistrând minute semnificative pentru Phoenix în următoarea săptămână și jumătate.

De la acel sezonul alb de competitor MVP din 2016-17, Thomas a jucat pentru 7 echipe diferite în 8 perioade diferite și a jucat în taman 109 jocuri în această perioadă. În cel mai cald sezonul alb al său, a jucat 4 meciuri pentru Lakers, 1 pentru Mavericks și cele 17 menționate mai sus pentru Hornets.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe