Sunday, April 21, 2024

Poate AI nedetectabil să facă textul ca un om?

Acțiune

Știați că 72 de experți lingvistici de top au fost păcăliți de conținutul generat de inteligență artificială?

Un scoala din 2023 al lui Matthew Kessler a trebuincios experților din cele mai importante reviste lingvistice din sistem planetar să examineze scaun mostre de hartie și să determine orisicine dintre ele au fost scrise de AI. Ei au reușit să identifice conținutul AI tocmai în 38,9% din ritmica și niciunul dintre cei 72 de experți nu i-a recunoscut cinstit pe toți scaun.

Când li s-a trebuincios să explice factorii din spatele deciziilor lor, Kessler de asemanator au observat că raționamentul lor era fie gresit, fie fluturatic, fie ambele.

Iest scoala ne a vorbi mai multe lucruri (și ridică mai multe preocupări). Deoarece generatorii de AI își îmbunătățesc în mod vizibil jocul, liniile directoare și măsurile de aparare privind utilizarea AI pentru crearea de conținut musai de asemanator îmbunătățite.

Acusi, vreunul s-ar a merge gândi; „Nu, suntem buni. Oarecum rulați conținutul prin Copyleaks sau ZeroGPT!”

Dar dacă drept de bună-credință crestinesc experții nu pot a musina textul hartie cautat, este fezabil ca programele de detectare AI să nu se descurce vartos mai corect. La perinda urmei, aceste instrumente de detectare funcționează prin analizarea și predicția tiparelor. Odată ce ați învățat modelul – așa cum sunt programate modelele cu limbi creste – vă puteți da atentie cum să îl ocoliți.

Corect acesta „Humanize” de la Undetectable.ai parametru fabrica.

Asadar, ce zici de ocolirea detectării AI? Undetectable.ai (și platforme asemănătoare) susțin că pot rescrie conținutul AI, asadar încât să citească așa cum l-a hartie un om. Dar este drept asta cazul? Și dacă da, cum?

Răspunsul marginit este da, dar haideți să vedem mai multe impotriva cum funcționează. M-am încurcat cu instrumentul ritmica de câteva ore pentru a a se auzi cum funcționează și cum a fost măsurat la detectoare.

Cât de fiabile sunt instrumentele de detectare AI?

Leal vorbind? Nu praci.

Sunt din ce în ce mai corect, adevarat, dar la fel și AI.

După cum am menționat mai degraba, detectorii AI se bazează pe modele. Ei folosesc trei componente pentru aiest pricina: antrenament, analiză și bucle de conexiune inversa. Antrenamentul apartine de datele furnizate detectorilor. Buclele de conexiune inversa depind de utilizatorii finali. Examen apartine de tipare.

Programele pot fi construite pentru a a ataca una sau mai multe dintre aceste componente în mod caracteristic și pentru a infiinta izvod asemănător omului. Așa funcționează Undetectable.ai. Analizează textul AI și îl rescrie asadar încât „să aibă calitățile și markerii conținutului hartie crestinesc”.

Iată o infatisare generală rapidă, pas cu pas, a instrumentului Humanize al lui Undetectable.ai în culise:

 • Pasul 1: Împărțiți textul AI în componentele sauca (sintaxă, gramatică, structură de propoziție, jargon etc.) pentru analiză.
 • Pasul 2: utilizați algoritmi avansați pentru a a confrunta componentele cu un set de date prezent de conținut hartie de oameni.
 • Pasul 3: Schimbați factori prep tonul, stilul și lizibilitatea pentru a se aranja cu conținutul hartie de oameni, fără a fastaci esența textului inedit.

Este, vizibil, un pic mai intortocheat decât atât, dar înțelegi imaginea. Instrumente prep Undetectable.ai ajută conținutul generat de inteligență artificială să treacă detectorii de inteligență artificială modificând textul, asadar încât să fie mai asemănător omului.

Ce este un izvod asemănător omului?

Este ostenicios de explicat valoare absoluta în orisicine textul samite fi „asemănător unui om”. Adică, dacă ne referim la studiul lui Kessler, oamenii pot cantari opinii diferite impotriva ceea ce pare veritabil și ceea ce pare generat de AI. Ceea ce mi se pare robotic și strâns samite fi zdravan sau conversațional pentru poftim.

Asadar, pentru a ne darui un decor de referință, să luăm în considerare trei factori: dezorientare, detonatie, și redundanță și coerență. Un detector ar a sluji acești trei factori pentru a starni dacă o bucată de conținut este scrisă de om sau de mașină.

Dezorientare

Perplexitatea se referă la predictibilitatea unei secvențe de cuvinte bazate pe contextul precezator sau prezent. Dacă o mașină samite a proroci cu ușurință orisicine este următorul cuvânt sau cuvinte va fi într-o propoziție, indică faptul că autorul are o înțelegere praci potop a limbii de fizic.

Folosesc cinstit cuvintele, da, dar execuția este simplă și – după cum s-a spus – previzibilă.

Deoarece mințile umane sunt atât de complexe, diferiți oameni au procese de gândire, modele de vorba și stiluri de hartie diferite. Aceasta înseamnă că conținutul hartie de oameni ar fi poate mai multitudine și mai multime de sus-amintit decât textul AI.

 • Scor de uimire sporit: crestinesc
 • Scor de uimire scăzut: AI

Burstiness

Burstiness este una distractivă. Este uzitat pentru a starni cât de variate sunt propozițiile și paragrafele în ceea ce privește lungimea, configura și fluxul. Textul cu un scor scăzut de burstiness este mai inexpresiv decât textul cu burstiness potop. Conținutul scăzut de detonatie se simte frecvent imobil și înclinat.

Luați următoarele paragrafe prep exemple.

Argila extinde la post. Lucrează la o bancă. Pupitru este la 8 mile distanță. Așa că își ia mașina. Chin Tinei începe la 9. Pleacă la 8. E etern la ritmica.

Alternativ:

Argila este samadau de bancă. Agentura la orisicine lucrează este la câțiva kilometri de locul în orisicine locuiește. Așa că își ia mașina. Întrucât calvar ei începe la 9, se asigură că iese din casă până la 8. Până adineauri, nu a întârziat niciodată!

Ambele paragrafe spun același lucrare. Dar intaiul alineat se simte ca un metrometru. Oricare propoziție este corect scaun până la șase cuvinte. Este atât de inexpresiv, este searbad.

Al doilea alineat, pe de altă submultime, este puțin mai ușor pentru indrepta și urechi. Este un melanj de fraze scurte urmate de propoziții mai a se tinde. Există ritmica pentru pauză și șanse să curgă. Se simte vartos mai neamestecat – cum ar fi valoare absoluta în orisicine oamenii vorbesc de vrajitorie între ei.

 • Scor sporit de burstiness: crestinesc
 • Scor de burstiness scăzut: AI

Redundanță și coerență

De obisnuinta, puteți a vorbi că cevasi este hartie de AI dacă se simte netrebuincios.

Dacă ați trebuit vreodată să vă extindeți paragraful de închidere tocmai pentru a sosi la cerința de 500 de cuvinte într-un eseu, apoi poate că știți impotriva ce vorbesc.

Scriitorii AI prep ChatGPT sunt cunoscuți pentru că repetă fraze și concepte de dragul de a întinde un rezon. Iată un pilda zemos:

Observați cum ne a vorbi, în semen fitece propoziție, cum culoarea mărului indică calitatea acestuia. Oricare propoziție are mai vartos de zecer cuvinte și toate trei spun în esență același lucrare: culoarea unui măr samite fi folosită pentru a-i a vorbi dulceața, varietatea și valoarea nutritivă. Culoarea samite trasa, de asemanator, condițiile de creștere ale mărului.

Recunosc, asta este pe mine: am implorator ChatGPT să descrie 200 de cuvinte pe un calfa praci neornat. Dar este un bun pilda al modului în orisicine scriu scriitorii AI: repetați același notiune de mai multe ori, tocmai prezentați-l în moduri diferite.

 • Redundanță scăzută, scor de coerență sporit: crestinesc
 • Redundanță ridicată, scor de coerență scăzut: AI

Transformarea textului crestinesc

Având în vedenie cunoștințele celor trei indicatori, să vedem Humanizerul lui Undetectable.ai în acțiune.

Textul inedit AI:

Sună ping ca AI?

Undetectable.ai a vorbi da. Și la fel faceți Copyleakspuietul, și ZeroGPT.

Acusi, să umanizăm prin Undetectable.ai. De dragul de a începe tare, l-am setat la Mai crestinesc opțiune, orisicine este grozavă pentru detectoarele AI agresive.

Verdictul?

Pegas a vorbi că 98,5% crestinesc. ZeroGPT a vorbi 100% crestinesc. Oarecum Copyleaks îl vede ca 100% AI (încă).

Și comparând ambele părți de izvod folosind cei trei factori (uimire, detonatie, redundanță), putem respecta diferențe semnificative. Iată câteva dintre observațiile mele personale:

 • Redundanță și coerență: Drept și cu tocmai primele două propoziții ale fiecărei variații, putem a se zauita că versiunea umanizată folosește cuvinte simple orisicine sunt mai susceptibile de a fi auzite în conversațiile generale de zi cu zi. Cateva exemple:
  • „Pentru că” versus „datorită prezenței”
  • „orisicine creează” versus „orisicine sunt responsabili pentru”
  • „Acumulați” versus „acumulați”
  • „Tipul de mere” versus „varietatea specifică de mere”
 • Burstiness: Primele două propoziții ale conținutului inedit AI sunt formate din 32 de cuvinte fitece. A treia propoziție scade la un 20 mai echilibrat. Între ritmica, rata de asigurare propoziție a versiunii umanizate are 22 de cuvinte, iar a doua are 27. A treia propoziție ne oferă ritmica să ne odihnim tocmai cu 14.
 • Diverse: Conținutul ChatGPT folosește gramatică și punctuație perfecte. Propozițiile, deși a se tinde, sunt structurate corespunzător. Versiunea umanizată, pe de altă submultime, are propoziții orisicine se repetă, un pic de punctuație inconsecventă și drept unele articole lipsă. În aiest simt, nimeric nu samite demonstra că versiunea Humanized este mai lustruită.

Iată încă câteva exemple de izvod umanizat. Dacă le citiți cu uimire, redundanță și detonatie, puteți a vorbi că Undetectable.ai are ideea potrivită.

Cuvinte AI inedit:

umanizat:

Cuvinte AI inedit:

umanizat:

Utilizarea programelor AI pentru a civiliza AI

Asadar, Undetectable.ai samite fabrica conținutul AI mai asemănător crestinesc?

Dacă ne vom musca răspunsul pe cele trei valori orisicine constituie conținut hartie de oameni, ar a fi să spun că, da, tehnologia este colo.

Cu toate acestea, tehnologia nu este perfectă.

În minune eforturilor sauca, Undetectable.ai nu samite păcăli întotdeauna Copyleaks. Conținutul său umanizat este, de asemanator, citire puțin neobisnuit din ratiune gramaticii inconsecvente și a utilizării cuvintelor.

Dar putem a se zauita că rampa – și alte programe similare de evi-tare a detectării AI – stie ce să faci (cel puțin la standard tehnic).

Știe să folosească un exprimare neornat, conversațional pentru o uimire mai potop.

Încearcă să varieze lungimea propoziției pentru un tempo mai bun și o rafală.

De asemanator, menține propozițiile simple și la invatatura pentru a a inlatura redundanța.

Asadar, deși nu este magistral, programele de umanizare încep cu siguranță în forță. Aș prescrie să încercați Undetectable dacă doriți să vă faceți textul cât mai crestinesc fezabil.

(eticheteToTranslate)#AI

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe