Sunday, April 21, 2024

Plymouth îl concediază pe managerul Ian Foster după cinci înfrângeri la rând acasă

Acțiune

Clubul de campionat Plymouth l-a demis pe managerul Ian Foster după un alt consecinta fatal.

După taman trei luni în funcție, lui Foster i s-a arătat ușa de ieșire.

După mutarea lui Steven Schumacher la Stoke, fostul portsatelit al Angliei Under-20 a fost faimos manager al echipei de campionat taman la începutul lunii gerar.

Performanțele lui Plymouth au scăzut după un început tare, așa cum se vede prin cele opt înfrângeri în ultimele 11 jocuri, dintre fiecine cinci au sosire acasă.

Datorită formei lor slabe, Argyle se află la oare un exact peste celor trei de jos. Foster a fost concediat în relicva înfrângerii cu 1-0 a lui Argyle în fața lui Bristol City acasă, luni de Paște.

Cu șase meciuri rămase în anotimp, ei sunt la oare un exact mai sus.

Din 24 faurar, Pelerinii au vechi cinci meciuri fără succes sau gol pe domeniu particular. În această seama, ei nu au câștigat niciun strivi de ligă.

Team lui Foster a fost huiduită în mars terenului la sfârșitul jocului, după ce Plymouth a estompat cu 1-0 în fața Bristol City.

Kevin Nancekivell, antrenorul primei echipe, și Neil Dewsnip, directorul fotbalului, vor deține controlul echipei pentru restul sezonului.

Pe managerul Plymouth, Ian Foster, îl concediază.

Președintele Simon Hallett a dovedit într-o declarație:

„Ian a fost slujbas printr-un judecata de numarus amănunțit și amanuntit, iar acreditările rarunchi de portsatelit au ieșit cu adevărat în evidență apoi când a făcut numirea.

„Dar musai să echilibrăm stabilitatea pe capat mare cu deciziile pe capat concis și i-am oferit lui Ian cât mai indelungat eventual pentru a realiza dacă rezultatele s-ar a se cuveni îmbunătăți.

„Din păcate, asta nu a fost cazul și credem că imediat este momentul nimerit să facem o inlocuire fiecine să ne ofere cele mai bune șanse de a ne a asiguripsi supraviețuirea.

Mijlociu The Telegraph, fostul manager Neil Warnock este luat în considerare pentru o intoarcere neașteptată la team pe fiecine a comandat-o din 1995 până în 1997.

După ce a câștigat Alunita 1 în sezonul anterior, Argyle a fost promovat în divizia a doua pentru premiu dată din 2010.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe