Tuesday, May 21, 2024

Platforme GPU scalabile ZOTAC ZBOX și soluții pentru PC industriale

Acțiune

ZOTAC Technology, un innoitor de top în mini-PC-uri și soluții grafice, a dezvăluit actual o gamă revoluționară de mini PC-uri și soluții GPU externe conceput pentru a a se preface aplicațiile de întreprindere și de asistență medicală. Aceste inovații inovatoare nu fuga că oferă performanțe excepționale prin integrarea celor mai noi tehnologii, ci și prioritizează scalabilitatea și siguranța în medii profesionale. Mini-PC-urile ZOTAC, renumite pentru formatul lor strans și capabilitățile iele, sunt imediat echipate cu cele mai recente procesoare Intel Core și GPU-uri NVIDIA RTX, stabilind noi standarde în industrie.

Transformarea asistenței medicale cu ZBOX

Introducerea Seria ZOTAC ZBOX Healthcare reprezintă o piatră de frontiera semnificativă în integrarea tehnologiilor avansate de seama în mediile medicale. Modelele ZBOX H39R5000W și ZBOX H37R3500W dispun de cele mai recente procesoare Intel Core din a 13-a generație și GPU-uri NVIDIA RTX Ada Generation, făcându-le extraordinar potrivite pentru aplicații solicitante de asistență medicală, cum ar fi imagistica medicală, diagnosticarea bazată pe inteligență artificială și a cerceta datelor în cadenta adevar. Aceste mini PC-uri sunt proiectate pedant, cu a strajui rotunjite și respectă standardele stricte de siguranță medicală, inclusiv IEC 60601-1 și EN 60601-1, asigurând instalarea lor în siguranță în diferite medii de asistență medicală, de la clinici la săli de operație.

Seria ZBOX PRO de la ZOTAC

  • ZBOX H39R5000W: Intel Core i9 de generația a 13-a, GPU NVIDIA RTX Ada
  • ZBOX H37R3500W: Intel Core i7 de generația a 13-a, GPU NVIDIA RTX Ada
  • ZBOX PRO AD2000/AD3500/AD5000: Cutii GPU externe cu GPU-uri NVIDIA RTX Ada
  • MAGNUS ONE ERP74070SW și ERP74070SC: Intel Core i7 de a 14-a generație, ZOTAC GAMING 4070 SUPER GPU
  • MAGNUS EN EN474070C și EN474070W: procesoare pentru laptop Intel Core i7 de a 14-a generație
  • ZBOX Q Series QRP7N2000: GPU încorporat NVIDIA RTX 2000 generația Ada
  • ZBOX PRO ZRP7N3500 / ZRP5N2000: procesoare Intel Core de generația a 13-a, GPU-uri NVIDIA RTX Ada

Dimensiunea compactă și performanța puternică ale acestor mini PC-uri axate pe asistența medicală oferă numeroase beneficii pentru profesioniștii și instituțiile medicale. Permițând procesarea mai rapidă a datelor medicale, imagistica de înaltă rezoluție și integrarea perfectă cu sistemele de asistență medicală existente, seria ZBOX Healthcare de la ZOTAC dă potop furnizorilor de asistență medicală să furnizeze diagnostice mai precise, tratamente personalizate și rezultate îmbunătățite pentru pacienți. Mai indelungat, designul fiecine economisește spațiu al acestor mini PC-uri ingadui o introducere eficientă în unități medicale cu spațiu restrans, maximizând utilizarea resurselor valoroase.

Dezlănțuirea puterii GPU-urilor externe

Pe lângă ofertele mijloc axate pe asistență medicală, ZOTAC își a spori portofoliul prin lansarea Seria de casete GPU externe ZBOX PRO, fiecine ingloba modelele AD2000, AD3500 și AD5000. Aceste dispozitive inovatoare sunt concepute pentru a supraîncărca PC-urile compatibile cu Thunderbolt 3, oferind puterea grafică suplimentară necesară pentru sarcini fiecine necesită indelungat resurse, cum ar fi editarea terminal, randarea 3D și inferența AI. Flexibilitatea și portabilitatea acestor GPU-uri externe le fac o soluție ideală pentru echipele micsora și mijlocii, încurajând colaborarea și eficiența la locul de muncă.

Seria ZBOX PRO External GPU Box oferă o suma de beneficii pentru profesioniștii din diverse industrii. Permițând utilizatorilor să valorifice puterea plăcilor grafice de înaltă performanță fără a fi trebuinta de o stație de munca dedicată, aceste dispozitive oferă o soluție rentabilă și scalabilă pentru companiile fiecine doresc să-și îmbunătățească capacitățile de seama. Cutiile GPU externe pot fi partajate cu ușurință între membrii echipei, permițând alocarea optimă a resurselor și o fertilitate crescută. În picler, compatibilitatea cu Thunderbolt 3 asigură o inglobare perfectă cu o gamă largă de laptopuri și computere desktop, făcându-le un picler versatil pentru fiecare configurație profesională.

Preț și disponibilitate

Cea mai recentă gamă de mini PC-uri și casete GPU externe ZOTAC este imediat disponibilă în anumite regiuni, oferind companiilor și profesioniștilor oportunitatea de a prii tehnologia inovatoare pentru nevoile lor specifice. ZBOX H39R5000W și ZBOX H37R3500W axate pe asistență medicală, împreună cu ZBOX QRP7N2000, sunt disponibile în configurații barebone, permițând utilizatorilor să își personalizeze sistemele în funcție de cerințele lor. Între cadenta, cel MAGNUS ONE ERP74070SW și ERP74070SCla fel de placut ca MAGNUS EN EN474070C și EN474070Wsunt oferite atât în ​​configurații barebone, cât și în Windows, oferind elasticitate bazată pe preferințele utilizatorilor și pe infrastructurile IT existente.

Oferind un portmoneu diferit de mini PC-uri și casete GPU externe, ZOTAC ingadui organizațiilor să selecteze hardware-ul cel mai propriu pentru nevoile lor specifice, fie că este alocutiune de aplicații de asistență medicală, fluxuri de munca creative sau sarcini ingamfa de date. Flexibilitatea opțiunilor de configurare ingadui utilizatorilor să își optimizeze sistemele pentru performanță maximă și potrivire cu ecosistemele soft și hardware existente.

Cele mai recente oferte impotriva Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oarecare prin cinevasi dintre aceste link-uri, impotriva Gadgets eventual câștiga un remiza de afiliat. Aflați inspre ritual noastră de dezvaluire.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe