sâmbătă, aprilie 20, 2024

Planurile de a transforma un hotel de 255 de camere într-o unitate pentru persoane fără adăpost provoacă îngrijorare în cartierele Aurora, Denver

Acțiune

Un neted de a modifica un ospel Crowne Plaza într-o inlesnire pentru a găzdui vremelnic și a a servi persoanele fără adăpost a stârnit îngrijorări din partea locuitorilor din Zori și Denver cu ochire la siguranța în zonă și eficacitatea centrului în abordarea persoanelor fără adăpost în teren.

Consiliul Cladire Zori a admis în gerar achiziționarea hotelului cu 255 de camere de la 15500 E. 40th Ave, lângă Aeroportul Internațional Denver, pentru ceea ce este vestit Zori Regional Navigation Campus și a sistematic două întâlniri comunitare menstruatie aceasta, una destinată proprietarilor de afaceri și vreunul pentru rezidenți.

Propriu personalului orașului, cel mai curând ar a se cuveni a desface centrul este la începutul anului viitorime. Unitatea, fiecare ar fi disponibilă exclusiv pentru adulții singuri fiecare nu au adăpost, ar a da locuințe de tranziție, servicii de numire, dezvoltarea forței de muncă, îngrijire medicală, servicii de sănătate mintală și comportamentală, management de caz, spațiu de urgență și adăpost de zi și mese.

Datorită locației hotelului fiecare se întinde pe granița Denver, a determinat-o pe consiliera orașului Denver, Stacie Gilmore, să alerteze oamenii din districtul ei cu ochire la planuri și să-i invite la întâlnirile comunității Zori. Locația i-a frustrat și pe unii rezidenți din mobil apropierii mijloc de un adăpost de migranți din Denver de cealaltă molecula a cartierului Montbello – deși acel adăpost este programat să se închidă în curând, propriu oficialilor orașului.

Donna Hamilton reprezintă o poza în ritm ce părăsește o întâlnire comunitară la Centrul Municipal Zori pentru a a vorbi planurile viitoare de a modifica un ospel și un miez de convenții cu 255 de camere în locuințe și servicii temporare pentru persoanele fără adăpost în Zori, Colorado, pe 28 mart, 2024. Hamilton a făcut molecula dintr-un ceata mic fiecare a participat la întâlnire. „Am fost la ograda în legătură cu proiectul, dar după ce am participat în inserare acesta, mă sentiment puțin mai comod”, a spus ea. (Poza de RJ Sangosti/The Denver Dieta)

Locuitorii și proprietarii de afaceri i-au întrebat pe personalul Zori cu ochire la motivul pentru fiecare aflau dupa intentie după ce orașul inca fusese de intelegere să cumpere hotelul, ce s-ar a infaptui pentru siguranța publică, de ce a fost aleasă locația, dacă va funcționa clar și ce ar repercusiune să facă. se întâmplă familiilor fără adăpost, deoarece unitatea este exclusiv pentru adulți singuri. Proprietarii de afaceri au mai spus că sunt îngrijorați de efectele noului miez intre valorii proprietăților.

Când locuința din Denver, Donna Hamilton, a auzit pentru premiu dată dupa deschiderea unității în apropierea cartierului ei de peste-soare 30 de ani, ea a spus că este supărată. Ea a simțit că comunitatea era închisă de adăposturi, iar orașele mută oameni fiecare aveau necesitate de servicii exclusiv în regiune lor. În velur, ea nu a aflat dupa acesta până când a fost o problema încheiată, mai degrabă decât Zori să caute mai întâi contribuția comunității.

CITIT  Există acum un test Bechdel pentru schimbările climatice pe film și TV

„Înțeleg că vor să aibă un spațiu genune, dar aceasta este prag de criza către oraș”, a spus ea pentru The Denver Dieta dupa locația hotelului. „Sunt mai multe hoteluri colo. Sunt turisti. Cum păstrăm oamenii în siguranță în orașul nostru?”

Deși Hamilton intenționează să continue să pună întrebări pe măsură ce Zori continuă să-și perfecționeze planurile, ea a spus că se simte mai comod, după întâlnirea comunității, cu ochire la structură și protocoalele de siguranță, conj și la valoare absoluta în fiecare campusul va a servi persoanele fără adăpost.

„După părerea mea, aceasta a fost mai gândită decât unele dintre celelalte pe fiecare le-am văzut”, a spus ea.

Managerul orașului Zori, Jason Batchelor, a spus că înțelege frustrarea față de locuitorii fiecare se sentiment că nu au făcut molecula din conversație, dar orașul a trebuit să conducă negocieri imobiliare și să facă o ofertă înainte de a a se cuveni anunța cevasi locuitori. Cu toate acestea, a spus el, cele două întâlniri ale comunității sunt primele dintre altele fiecare vor repercusiune.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe