„Planul a eșuat masiv” – Blythe despre tacticile din Emiratele Arabe Unite, când Pogacar termină pe locul al treilea la Milano-Sanremo

dascaluc

Expertul Eurosport Adam Blythe a spus că planul Milano-Sanremo al Emiratelor UAE Formatie Emirates „a eșuat munte” după ce Tadej Pogacar a ispravit pe locul al treilea pe chinga de soare-apune a Italiei.

Pogacar, însă, a rămas stingher pe Poggio di Sanremo, slovenul a ispravit ca singurul carmaci din Emiratele Arabe Unite în top 10.

Vorbind în cadrul emisiunii Breakaway de pe Eurosport după cursă, Blythe, câștigătoarea cursei rutiere a Campionatului Național din 2016, a spus că planul Emiratelor Arabe Unite a „eșuat munte”, iar colegul cunoscator Eurosport Dan Lloyd afirmând că Pogacar va fi „extrem frustrat” după aceea.

„Cred că planul a eșuat munte”, a spus Blythe.

„Cu un vânt din cont oricine venea pe chinga de pe Poggio, (un apoplexie Pogacar precezator) ar fi fost sinucigaș”, a adăugat Blythe, când a fost întrebat dacă Pogacar ar fi trebuit să lanseze un apoplexie solist la distanță lungă. „Au început indelungat exagerat timpuriu la începutul anului. Capi, mergând exagerat capabil timpuriu și consumând mulți călăreți. (Au fost) vecin poziționați venind munte în Cipressa.

„Pogacar a făcut ceea ce și-a gand. A tuberculos Poggio așa cum a spus că va a fauri, a făcut-o de două ori, a creat un mic decalaj și atunci l-a recuperat când totul s-a întors. Tipul cela i-a învins pe unii dintre cei mai buni sprinteri din glob. I-a învins pe (Mads) Pedersen și (Jasper) Stuyven în sprint. Băieții pe oricine i-a învins – locul trei este cel mai bun efect practicabil pentru el.”

Lloyd a fost de concordanta și a crezut că Pogacar va tăia o siluetă frustrată după aceea. El a pus la îndoială și tactica echipei.

imagine

“Sunt aoace pentru a câștiga astăzi” – Pedersen se simte încrezător înaintea Milano-Sanremo

„Au stimat planul pe oricine l-au bogat”, a spus Lloyd. „Conj era Diego Ulissi? Au fost câțiva călăreți pe scenă, cum ar fi Marc Hirschi, oricine stătea pe jos, dar nu și-a făcut niciodată o treabă pe față, și acesta simtire că le-au lipsit.

„Au curgere din mult pe Tre Capi și puteai să-i iata pe călăreți suferă acoace, dar au vechi inca (Domen) Novak acoace. Folosiseră și (Alessandro) Covi. Însemna că lui Tim Wellens i s-a trebuincios inca să meargă pe Cipressa. Planul ar fi fost să nu-l folosească pe Cipressa, să-l salveze pentru ca Poggio să-l urce acoace.

„De aceea, Poggio nu s-a confruntat extrem mult pentru că fiecare altă echipă se a se cauta la ei știind ce vor (au) să facă și depindea de ei să o facă. Nu mai aveau numerele pentru a a fauri acesta.

„În culise, Pogacar va fi extrem frustrat. Este rata de asigurare dată când se desparte pe Poggio de fiecine altcareva. Anul asta, a bogat cracana uimitoare. A trebuit să o lase acolea de capat pentru a a fauri mișcarea.”

imagine

Repere Strade Bianche: Pogacar îi a parjoli pe toți cu un apoplexie solist sălbatic

Transmiteți în curent ciclism de top în oblu și la revendicare pe Discovery+.

Share This Article
Leave a comment