sâmbătă, aprilie 20, 2024

Pidcock a plecat din Itzulia Țara Bascilor după ce s-a rănit într-un accident de reconstituire

Acțiune

Tom Pidcock s-a singuratic din Țara Bascilor Itzulia după ce a fost transportat la ospital în a sledi unui denivelatie la un antrenament înainte de experimenta individuală de spar-gere.

Britanicul Pidcock (Ineos Grenadiers) a sledi să fie careva dintre primii în rata de asigurare etapă a cursei.

Cu toate acestea, el nu a voinic să concureze după ce s-a prăbușit și acusi este pregătit să se întoarcă acasă pentru recapatare.

O declarație a Ineos Grenadiers a spus: „Tom Pidcock a fost, din păcate, singuratic din #Itzulia2024 după ce s-a prăbușit în timpul unei reconoștințe a cursului TT.

„În a sledi consultării dintre medicul echipei noastre și formatie medicală de cursă, Tom a fost dus la un ospital sediu pentru pretuire suplimentară.”

Pidcock a explicat ce s-a întâmplat într-un clip pe rețelele de socializare mai târziu în cursul zilei.

„M-am prăbușit în recunoaștere azi dimineață, vântul m-a proeminent într-un colț pe circuit și m-am ranit extrem brutal de șold și nu suportă nimic greutatea”, a spus el.

„Mă întorc acasă acusi. Am făcut niște scanări și nu au arătat nicicum, dar vom persista să căutăm în următoarele zile pentru că nu se simte extrem tare.”

„Este urat și picioarele mele, accentuat, erau bune. M-am simțit tare”, a spus Roglic.

„Am făcut o mică greșeală la sfarsit, atunci am corectat-o ​​și, din norocire, a fost încă de inavutit”.

„Totul a circulatie tare până la 200 de metri, dar atunci am circulatie pe pământ, așa că un minut puțin ordinar, cumva clar și greșeala mea”, a spus el.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe