Sunday, April 21, 2024

PicoZX Handheld un emulator ZX Spectrum versatil

Acțiune

PicoZX este un emulator transportabil inegalabil pentru ZX Spectrum, un calculator electronic de acasă poporan în anii 1980. Este nutrit cu un microcontroler Raspberry Pi Pico și are un afișaj IPS de 2,8 inchi. PicoZX a fost conceput suigeneris pentru entuziaști și cei interesați de computere și jocuri retro și samite fi asamblat în două variante: o tra-ducere subțire și o tra-ducere completă cu porturi și funcții suplimentare. Să aruncăm o curiozitate mai atentă la ambele.

PicoZX este mașina ta a timpului din anii 1980, oferind un emulator transportabil fiecare a reduce la viață iconicul ZX Spectrum. Aiest mestesug iscusit, nutrit de compactul Raspberry Pi Pico, are un ecran IPS de 2,8 inchi și este o comoară pentru cei fiecare iubesc jocurile retro și tehnologia vintage. Aveți posibilitatea de a a stabili între două versiuni: un sistem subțire gatit, transportabil și o tra-ducere completă plină de caracteristici, ambele oferind o experiență de construcție de tip „do-it-yourself”, fiecare este atât captivantă, cât și plină de satisfacții.

ZX Spectrum, introdus de Sir Clive Sinclair în 1982, a reprezentat o piatră de frontiera în a realiza computerul acasă convenabil și agreabil, cu o vastă bibliotecă de jocuri fiecare a incantat nenumărați entuziaști. PicoZX este un nevoie cocosat acestei ere, permițându-vă să jucați aceste jocuri îndrăgite pe un mestesug uma-nistic, transportabil. PicoZX este nutrit de un Raspberry Pi Pico, un microcontroler mic, dar redutabil, fiecare rulează la 133 MHz. Nu lăsați dimensiunea lui să vă păcălească; este mai vartos decât avizat să ofere o experiență de emulare fluidă și receptivă.

PicoZX transportabil

Când decizi să-ți construiești propriul PicoZX, te afli într-o aventură practică. Veți aciua componente, veți excita firmware-ul emulatorului și, în cele din urmă, veți a zidi un emulator transportabil inegalabil, fiecare se potrivește gusturilor dvs., indolent dacă optați pentru versiunea minimalistă subțire sau pentru versiunea completă exhaustiv echipată. Pentru a începe să asamblați PicoZX, veți contine necesitate de câteva componente intinzator: un slot pentru ciopor microradiografie SD, o baterie litiu-ion 18650, un controler de încărcare și comutatoare tactile. Aceste părți sunt elementele de bază ale dispozitivului dvs., deschizând calea pentru ore de distracție retro în jocuri.

Iată și alte articole pe fiecare le puteți găsi de grija pe subiect ZX Spectrum:

Firmware-ul este sufletul emulatorului tău, replicând funcționalitatea ZX Spectrum. Încărcarea acestui soft pe Raspberry Pi Pico este un pas esențial în trezirea PicoZX. Dacă ești cuprinzator în mișcare, versiunea subțire a PicoZX este însoțitorul tău interj. Designul său indesat înseamnă că îl puteți eschiva în buzunar și vă puteți a desfata de jocuri clasice oriincotro v-ați a cunoaste, fără efecte intregitor.

Pentru cei fiecare doresc o experiență retro completă, versiunea completă a PicoZX este calea de urmat. Vine cu VGA, joystick și conexiuni audio avansate, transformând dispozitivul dvs. de mână într-un societate exhaustiv de jocuri retro. Alegerea versiunii complete deblochează o stralucire de posibilități. Nu vă jucați oarecum jocuri; te cufundi în apus. Cu ieșire VGA, audio strain, imbold pentru joystick și conectivitate USB pentru periferice suplimentare, sesiunile dvs. de jocuri devin o oglindă a experienței originale ZX Spectrum.

PicoZX nu este oarecum contra retrăirea ZX Spectrum; este flecar de versatilitate. Datorită proiectului de emulator de mașină multi-computer (MC), dispozitivul dumneavoastră samite a rotocoli o specie de emulatori, permițându-vă să vă scufundați într-un macrocosm mai spatios de socotinta reprezentativ. PicoZX este mai vartos decât un gadget; este o legatura de hidrogen către apus, oferind o experiență retro bogată și diversă de socotinta și jocuri. Apatic dacă alegeți modelul subțire schematizat sau versiunea completă expansivă, PicoZX vă reconecta cu farmecul acronic al jocurilor clasice. Pentru mai multe informații și pentru achiziționarea componentelor de fiecare aveți necesitate pentru a realiza cest supranatural mestesug retro să sară la Tindie.

Cele mai recente oferte asupra Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oarece prin oaresicine dintre aceste link-uri, asupra Gadgets samite câștiga un remiza de afiliat. Aflați contra protocol noastră de deconspirare.

(eticheteToTranslate)Știri contra jocuri

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe