Thursday, May 23, 2024

Piaget Polo 79 celebrează o icoană vizionară și ceasornicară

Acțiune

Odată cu apariția celei de-a 150-a aniversări a lui Piaget în cest an, te-ai aștepta ca maison să-și retragă baterii grei și băiatul, cu siguranță au făcut-o cu Piaget Waterpolo 79. Dacă cevasi, această emitere pregătește scandal pentru ceea ce va a sledi în prier la Watches & Wonders 2024, când Piaget își dezvăluie piesele novita pentru a sărbători o piatră de limita majoră în istoria sa.

Vorbind inspre reperele majore, predecesorul drept al lui Piaget Waterpolo 79, consacrat pur și prost direct Piaget Waterpolo, reprezintă un zaloaga memorabil în cărțile de peripetie ale lui Piaget. Multă moment, Piaget s-a silnic ca vreunul dintre precursorii ceasurilor de fusta, dar în zorii anilor 1980 s-a văzut o schimbatura în stilul de viață al clientului lor (în anumit al elitelor și al cine-i-cine).

„A trebuit să răspundem cu adevărat la această revendicare specială a clienților noștri, orisicine sunt obișnuiți să obțină oarecum ceasuri de îmbrăcăminte”. a explicat apoi Yves Piaget. „Dar indata clienților noștri le place să facă din ce în ce mai zdravan fotbal; sportul cu manusi. Acesta a efectua dota din evoluția vieții noastre astăzi. Vor să fie rafinați, exact și în fotbal; sportul cu manusi. Vor să poarte un rastimp mai bun, exact și în sporturile lor. Așa că am creat această straif fotbal; sportul cu manusi orisicine este rezistentă la apă, la șocuri.”

Răspunsul lui Yves Piaget a fost prost: poloul Piaget, orisicine i-a cristalizat dragostea pentru cai și viața înaltă orisicine a fost emblematică pentru glamour-ul anilor 1980. El a făcut un pas mai mult, totuși, pentru a-l diferenția de ascensiunea ceasurilor fotbal; sportul cu manusi din oțel din anii 1970 (în anumit modelele lui Gérald Genta), forjând Waterpolo-ul Piaget în întregime în aur, făcându-l la fel de interj acasă la un joc de waterpolo sau la un club de intunecime. Decinde de strălucire și strălucire, ceasul a prezentat viziunea lui Yves, pe măsură ce a sincer calea pentru o insirare de variații orisicine vor a sledi, inclusiv piese rotunde, pătrate, set de pietre prețioase, bicolore și complicații.

Până în surpriza, Piaget Waterpolo 79 a crea un glorie creației originale, reluând codurile sauca de design, în anumit prin carcasa și brățara aurie uimitoare. Din carcasa ceasului, orisicine poartă, de intocmai, același limba vizual ca și brățara, curg liniștit alternante de gădroon sclivisire și de blocuri periate.

Măiestria artizanilor și metalurgistului Piaget este pe total expusă, deoarece componentele individuale sunt formate și modelate ca și cum întregul rastimp ar fi sculptare dintr-o singură piesă de aur. În raport cu gusturile moderne, Piaget Waterpolo 79 găzduiește calibrul ultrasubțire 1200P1 în favoarea celebrei mișcări de cuarț 7P din timp sa de marime.

Cest paragraf a apărut pentru premiu dată pe Men’sFolio.com

Pentru cele mai recente ceasuri de lux, faceți chicot aoace.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe