Friday, May 17, 2024

Phil Hay confirmă că cei doi din Leeds au avut un dezacord în culise

Acțiune

Sezonul curgator se află în faza sa cea mai crucială și lucrurile încep să se încălzească în întreaga neam, pe măsură ce echipele fac eforturi pentru trofee, dar la Leeds, fierbinteala a etate și între jucători.

Clubul din Yorkshire a infaptui în atentie forță pentru revenirea în Prim-ministru League și presiunea este, fără îndoială, puhoi la Elland Road. Dota lui Daniel Farke a fost învinsă cu 1-0 de Blackburn Rovers weekendul imbatat și doi membri ai echipei mijloc au fost implicați într-un nepotrivire în timpul încălzirii pentru atinge.

Poziția numărul nouă la Leeds a fost vartos contestată în iest iarna, nimeric nu a tare să-și păstreze rolul.

Georginio Rutter a lesinat panglica jumătate a campaniei jucând colo cu Piroe în spinare, în scopot ce Patrick Bamford a intrat de apoi pentru a-i lua locul acestuia din urmă la cumpăna Anului Nou.

Au existat strigăte de la fani pentru a începe Mateo Joseph în rol și weekendul imbatat a existat un nepotrivire între tânăr și Bamford, deoarece niciunul nu a început împotriva lui Blackburn.

Mijlociu lui Phil Hay în ultimul fragment din Podcastul Square Ball, cei doi jucători au fost implicați într-un nepotrivire darz și jurnalistul a susținut că a fost lipsa de intervenția câțiva colegi de echipă pentru a-l a linisti pe Joseph, reporterul The Athletic potențial sugerând un pic de frustrarea ambilor de a nu fi distins.

„Ne uitam la acesta înainte de atinge. S-a întâmplat un munca vartos interesant între Bamford și Joseph înainte de meciul de sâmbătă, ținând seama că niciunul nu era în formația de debut și amândoi în grupul de înlocuitori”, a spus Hay.

„În încălzire, Leeds a infaptui un rondo, în fiecine oaresicine este la mediu și treci mingea. Dacă tipul din mediu o interceptează, care curge mingea schimbă cu ei. Și a existat un mic set cinstit între Bamford și Joseph, un adevărat nepotrivire cu cautatura la oricine trebuia să dintre.

„Cest munca se întâmplă indestul de des apoi când iata că jucătorii se ceartă între ei, dar de deprindere este ușor. Fără a fi suma prea, iest munca a fost mai cumpatat și mai departe. A fost lipsa de Cooper, Kamara și Dan James pentru a produce și a-l a linisti pe Joseph.

„Nu o capata. Încerci să te uiți la acesta și mă întreb dacă Joseph a fost nemulțumit că nu a fost distins. Bamford a fost un pic năzdrăvan? Poziția numărul nouă pur și prost nu este stabilită pe vreme.”

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe