Sunday, April 21, 2024

Phil Foden este un mare strigăt pentru Balonul de Aur, potrivit fostului agent de elită

Acțiune

Când Jon Smith era în ighemonicon, unelti ca agent de perceptie pentru cei grozavi și buni din lumea fotbalului, inclusiv Diego Maradona, și clar că este de vorba cu managerul de la Brentford, Thomas Frank, în ceea ce privește o candidatura pentru Balonul de Aur pentru Man. Asul orașului, Phil Foden.

Foden este cinevasi dintre acei jucători oricare nu ține neapărat titlurile în fiesce săptămână, dar știi cu adevărat când lipsește din XI-ul de debut.

Bellingham se bucură de un timp de eruptie din La Alunita

Acesta în miracol faptului că Capetenie Bellingham se bucură de un timp neverosimil în La Alunita cu Aievea Madrid.

Mijlocașul englezesc al lui Manchester City, Phil Foden, este insemnare de fundașul englezesc al lui Chelsea, Reece James, în timpul finalei UEFA Champions League de la Porto (Foto de PIERRE-PHILIPPE MARCOU / POOL / AFP)

„Thomas Frank a făcut cald o declarație minunată impotriva Phil Foden că este cel mai strans jucător englezesc de a câștiga un Impermeabil de Aur și sper că este adevărat pentru că îl iubesc pe Phil Foden”, a spus Smith pentru CaughtOffside pentru rigla sa exclusivă.

„Cred că este un intins fotbalist englezesc, cu un encefal zdravan mai „internațional”.

„(…) Foden are 24 de ani, se maturizează, este intreg de putere și cu multe șmecherie – și a bogat o Cupă Mondială bună.

„Cred că ar cuveni să mă întrebați acesta prez trei ani și sper că răspunsul meu este da, deoarece el este pachetul total.

„Musai conj să-și țină capul în locul armonios.”

Influența lui Phil Foden

Potential că zdravan va a atarna de cât de important este Foden în ceea ce este o echipă fantastică a Man City și, de intocmai, de cât de zdravan va câștiga dota lui Pep Guardiola în următoarele câteva sezoane.

Merită să ne gândim la faptul că o seama de premii Balonul de Aur atât pentru Lionel Messi, cât și pentru Cristiano Ronaldo au fost acordate ca frecventare a cât de interj s-au descurcat atât Aievea Madrid, cât și Barcelona și contribuțiile lor în cest inteles.

Foden are un alergatura indelungat de itinerar în cest ceas, dar, după cum notează Smith, există toate motivele să credem că posibil intelege colo.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe