vineri, aprilie 12, 2024

Persoanele transgender și nonbinare ar fi mai bine protejate de hărțuire dacă noul proiect de lege devine lege

Acțiune

Persoanele transgender și nonbinare ar sminti protecție mai explicită în legea anti-prejudecăți și hărțuire din Colorado, dacă un vedere de credinta cald introdus devine credinta.

Avocații caracterizează proiectul de credinta langa o simplă soluție legislativă pentru a se a sigura că identitatea și expresia de gen sunt protejate în legislația statului, trimițând în același rastimp un sens catre valorile Colorado.

„(Proiectul de credinta) asigură că persoanele nonbinare și trans sunt văzute și reprezentate în orice grupare a legii din Colorado, ceea ce este special de solemnel numaidecat, cu valul de retorică și legislație anti-trans din întreaga țară”, a spus Garrett Royer, director diplomatic pentru advocacy LGBTQ. organizația One Colorado. „Ajută statul să rămână fruntas în privința drepturilor LGBTQ printr-o soluție legislativă praci simplă.”

Statutele de nediscriminare de conjunctura protejează inca oamenii în mod distinct pe streche identității lor de gen și a expresiei de gen apoi când vine clantau de domenii bunaoara cazarea publică, locuințele și locurile de muncă, a spus Royer.

Această mutare ar adăuga identitatea și expresia de gen la statutul din Colorado privind crimele motivate de părtinire, cine vizează mai indelungat hărțuirea și intimidarea de la persoană la persoană.

Royer a spus că identitatea de gen era în universal acoperită de protecția orientării sexuale precedent, dar această mutare ar adăuga seninatate. Aceste protecții ar contine și hărțuirea bazată pe percepția altor persoane despre identității victimei.

Proiectul de credinta 189 al Senatului este sponsorizat de senatorii democrați Rhonda Fields din Zori și Chris Hansen din Denver. Premiu ascultare a comisiei este stabilită pentru luni.

„Motivul nr. 1 al crimelor motivate de ură se bazează pe identitatea și expresia de gen”, a spus Fields. „Acești oameni sunt atacați și hărțuiți mai indelungat decât verice alt categorie demografic și nu este în statutul nostru, deoarece se referă la protecția specială. Asadar este atât de sadetica.”

CITIT  Controversatul vorbitor pro-israelian s-a întors la Berkeley după proteste violente

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe