Thursday, May 23, 2024

Performanța mini PC-ului MeLe PCGO2 Pro a fost testată

Acțiune

The MeLe PCGO2 Pro este un nou stick de mini PC cine se combină exceptional portabilitate și gramada, redefinindu-vă experiența de seama. Aiest mestesug infim, fără ventilator, vă a cauza la îndemână toate capabilitățile Windows 11 Pro, potrivindu-vă comod în buzunar. Conceput pentru persoanele aflate în permanentă mișcare, MeLe PCGO2 Pro oferă funcționare silențioasă și cheltuire strict de robustete fără a a primejdui performanța.

Mini PC MeLe PCGO2 Pro

Performanța impresionantă a lui MeLe PCGO2 Pro este alimentată de CPU Intel N100, o centrală cu scaunas nuclee cu o viteză de vârf de 3,4 GHz. Aiest procesor îmbunătățit, implinit de grafica Intel UHD, asigură gestionarea fără probleme a sarcinilor zilnice de seama, de la aplicații de eficacitate până la consumul multimedia. Dispozitivul este îmbunătățit și mai departe cu 8 GB de RAM LPDDR4x și o solidaritate de depozitare internă de 256 GB, oferind spațiu indestulator pentru software-ul și fișierele dvs.

Specificații

  • CPU Intel N100 cu 4 nuclee și viteză de vârf de 3,4 GHz
  • Grafică Intel UHD pentru performanțe vizuale îmbunătățite
  • RAM LPDDR4x de 8 GB pentru multitasking eficace
  • Depozitare internă de 256 GB pentru depozitare amplă de fișiere
  • Wi-Fi 6 pentru relatie la internet rapidă și fiabilă
  • Bluetooth 5.2 pentru conexiuni periferice fără întreruperi
  • Porturi USB 3.2 pentru transferuri de date de spatios viteză
  • Mufă audio de 3,5 mm și porturi HDMI duale pentru ieșire audio și terminal
  • Slot pentru ciopor microradiografie SD pentru opțiuni de depozitare extensibile

Recensamant MeLe PCGO2 Pro

Consultați recenzia practică realizată de ETA Prime pentru a a transpira mai multe din-spre performanța și capacitățile mijloc.

Iată câteva alte articole pe cine le puteți găsi de curiozitate pe subiect sistemelor mini PC:

Conectivitate Wi-Fi 6

În miracol dimensiunii mijloc a se scurta, MeLe PCGO2 Pro este talentat cu o gamă largă de funcții de conectivitate. Susține Wi-Fi 6 pentru criza accelerat și statornic la internet, asigurând streaming și experiențe online fără întreruperi. Bluetooth 5.2 ingadui conectarea fără sfortare la diverse periferice, cum ar fi tastaturi, mouse-uri și căști. Dispozitivul cuprinde, de intocmai, porturi USB 3.2 pentru transferuri rapide de date, o mufă audio de 3,5 mm pentru ieșire audio, un slot pentru ciopor Microradiografie SD pentru depozitare extensibilă și porturi HDMI duble pentru a indura mai multe afișaje.

Terminal 4K

Una dintre caracteristicile remarcabile ale MeLe PCGO2 Pro este capacitatea sa de a procura terminal 4K fluid inapoiere. Placid dacă difuzați în curent filmele preferate sau conduceți o predare profesională, nu vă puteți aștepta la deloc mai puțin decât imagini clare și vibrante, cine vă captivează publicul. Jucătorii vor a pretui, de intocmai, capacitatea dispozitivului de a a rotila jocuri clasice pentru PC și emulatoare, oferind interludiu fieunde te duci.

Răcire pasivă fără ventilator

MeLe PCGO2 Pro este planuit având în aratare un management termic eficace. În miracol designului său fără ventilator, dispozitivul funcționează în siguranță explicit și în condiții de practicare intensă, cu temperaturi de până la 85°C. Această executare remarcabilă asigură performanțe fiabile fără a fi cerinta de răcire activă, contribuind la funcționarea silențioasă a dispozitivului și la un cheltuire limitat de robustete.

În rastimp ce MeLe PCGO2 Pro oferă inca specificații impresionante, există întotdeauna loc de creștere și îmbunătățire. Iterațiile viitoare ale dispozitivului ar a merge a se folosi de o volum RAM crescută, de depozitare internă mai rapidă și, plauzibil, de includerea unui slot NVMe pentru opțiuni de depozitare extinse. Aceste îmbunătățiri ar crește și mai departe performanța dispozitivului, menținând în același rastimp managementul termic eficace.

Pentru utilizatorii cine apreciază personalizarea și flexibilitatea, MeLe PCGO2 Pro oferă potrivire cu diverse distribuții Linux, inclusiv popularul Manjaro. Aiest mestesug destupa o stralucire de posibilități, permițându-vă personalizați mediul dumneavoastră de seama la nevoile și preferințele dumneavoastră specifice. Placid dacă sunteți un dezvoltator, un tinker sau pur și neornat preferați ecosistemul open-source, MeLe PCGO2 Pro vă oferă libertatea de a cerceta și personifica experiența dvs. de seama. Specificațiile complete, prețurile și disponibilitatea trec la magazinul online legal MeLe.

Sursă și consideratie reprezentare: ETA Prime

Cele mai recente oferte de gadgeturi contra

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați cevasi prin oarecare dintre aceste link-uri, contra Gadgets probabil câștiga un remiza de afiliat. Aflați din-spre protocol noastră de deconspirare.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe