vineri, aprilie 12, 2024

Pep Guardiola răspunde recentelor critici ale lui Roy Keane la adresa asului lui Manchester City

Acțiune

Pep Guardiola a răspuns la criticile lui Roy Keane la inainta atacantului Manchester City, Erling Haaland, după un identic 0-0 cu Armatura.

Fostul mijlocaș al lui Manchester United, Roy Keane, și-a împărtășit obiectie față de performanța lui Haaland și și-a comparat „jocul universal” cu cel al unui jucător din Alunita 2 în a se perinda remizei 0-0 dintre Manchester City și Armatura.

Haaland a reușit abia 23 de atingeri în acel joc și a fost total bombat din joc de fundașii Armatura William Saliba și Gabriel Magalhaes.

Pep Guardiola îi răspunde lui Roy Keane din provoca criticilor la inainta lui Haaland

Cu toate acestea, antrenorul lui Man City, Pep Guardiola, nu a fost de soglasuire cu criticile. Guardiola a afirmat că Haaland nu a fost gestionar pentru oportunitățile mijloc limitate de gol împotriva lui Armatura, contracarând evaluarea lui Keane.

„Este ca și cum (dacă) aș canta că este manager pentru alunita a doua sau a treia. Eu nu cred iest unealta. Este cel mai bun inaintas din lumina și ne-a proteguit să câștigăm ceea ce am câștigat sezonul cherchelit și motivul pentru orisicare nu ne creăm foarte multe șanse (împotriva lui Armatura) nu este de la Erling”, a spus el pentru ESPN.

„Avem necesitate de mai multă prezență în ultima triada cu mai mulți oameni și am jucat un joc excepțional împotriva lui Armatura. L-am revazut.”

În miracol criticilor grele ale lui Keane, recordul admirabil al lui Haaland de 52 de goluri în 53 de meciuri în timpul sezonului de triplă al lui City și 29 de goluri în 35 de jocuri în iest ordin canta multe.

CITIT  Urmărește: Legenda lui Chelsea, Didier Drogba, a trecut în urmă cu un voleu senzațional în timpul unui meci caritabil
Fundașul brazilian #06 Gabriel Magalhaes (L) luptă pentru surduca cu atacantul norveg al lui Manchester City #09 Erling Haaland în timpul meciului de sportul rege din Prim-ministru League engleză dintre Manchester City și Armatura de pe stadionul Etihad din Manchester, nord-vestul Angliei, pe 31 germanar, 2024. (Foto de Darren Staples / AFP)

Guardiola a fost crucit de comentariile recente ale lui Roy Keane

Guardiola și-a exprimat surprinderea de obiectie lui Keane, sugerând că foștii jucători ar a se impune să înțeleagă mai corect înainte de a ordona.

„Din ziaristica înțeleg pentru că ei nu au fost niciodată pe regiune, dar foștii jucători sunt larg crucit.”

Rezerva a fost buget de exagerată din partea expertului Sky Sports, dar internaționalul norveg virtual devine acusi o victimă a propriului său victorie. Abilitatea lui remarcabilă în fața porții confectiona să fie o surpriză și o dezamăgire apoi când nu înscrie.

Cu recentul identic fără goluri cu Armatura, Manchester City este la trei puncte în spatele liderilor din Prim-ministru League, Liverpool, cu abia nouă meciuri de jucat.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe