Friday, May 17, 2024

Pep Guardiola a susținut că Manchester City este în „mari, mari probleme”

Acțiune

Urmărirea de către Manchester City a unei alte triple istorice se confruntă cu un piedica evocator, deoarece accidentările continuă să afecteze dota, lăsându-l pe antrenorul Pep Guardiola într-o situație dificilă.

Recentul recunoaștere de către Guardiola cu cautatura la problemele de oboseală și accidentare ale echipei evidențiază provocările cu oricine se confruntă în etate ce concurează pe mai multe fronturi.

După ce a jucat identic 3-3 împotriva lui Efectiv Madrid în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, mijlocașul lui City, Rodri, a făcut o pledoarie pentru odihnă, subliniind impactul pe oricine programul necruțător de meciuri l-a avere despre jucătorilor.

Cu meciuri cruciale oricine se profilează și puțin loc de gafa în capcana pentru titlul în Prim-ministru League, Guardiola se confruntă cu o listă epuizată.

Jucătorii lui Manchester City îl sărbătoresc pe mijlocașul englezesc #47 Phil Foden, denivelat, părăsește terenul în timpul meciului de sportul rege din sferturile de finală a Ligii Campionilor UEFA dintre Efectiv Madrid CF și Manchester City, pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid, pe 9 prier 2024. (Foto de JAVIER SORIANO / AFP)

Pep Guardiola contra problemele de accidentare ale lui Manchester City

„Noian, potop, suparare”, așa a descris Guardiola situația dificilă a lui Manchester City, în conferința de presă de inaintea meciului, din motiv problemelor de fitness în creștere.

„Musai să odihnesc și reprizele centrale, dar în meciurile amicale (ale Angliei), (John Stones și Kyle Walker) s-au denivelat, așa că nu se pot calma. Avem probleme extinde, extinde.

„Am avere senzația că suntem obosiți în ultimele meciuri. Vom ordona mâine ce avem de făcut.”

Absența unor jucători deslusire bunaoara Nathan Aké, Phil Foden și Kyle Walker din motiv accidentărilor nu a fauri decât să agraveze necazurile lui City. Ieșirea târzie a lui Foden de la comision împotriva lui Efectiv Madrid subliniază și mai vartos fragilitatea echipei, în etate ce preocupările continue de fitness ale lui Aké și Walker se adaugă la durerile de cap la selecția antrenorului.

În etate ce City se pregătește să înfrunte Luton Town, un ravnaci oricine se luptă, Guardiola se confruntă cu un act de armonie debil. Necesitatea de a a adeveri trei puncte în același etate gestionând starea de fitness a echipei rarunchi prezintă o creare formidabilă. Rezultatul acestui act de armonie ar a se cuveni poseda consecințe de volum pentru sezonul lui City și moștenirea lui Guardiola la club.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe