Thursday, May 23, 2024

Patrioții ar putea alege un QB în Top-3 pentru prima dată de la Drew Bledsoe

Acțiune

New England Patriots nu au avere cele mai valoroase alegeri la draft în ultimele două decenii. Câștigând campionate și terminarea în mod transant ca una dintre cele mai bune echipe din ligă a forțat formatie să facă alegeri în mod uniform la sfârșitul anilor 20 și, deseori, a fost schimbată în jos și în mars primei runde. De descantec, singura votare din top 10 pe orisicare Patrioții au făcut-o din 2001 a fost apoi când l-au selectionat pe Jerod Mayo, orisicare este acusi antrenorul magistral al echipei, cu al 10-lea la universal în 2008.

Patrioții „evident” vor să recruteze un fundaș

Dar acesta se va a muta în 2024, iar zvonurile spun că formatie va realiza tot ce eventual pentru a duce o perspectivă de fundaș extrem apreciată.

New England a căzut în vremuri grele în ultimele două sezoane. Experimentul Mac Jones s-a probat a fi un eșec, iar neajunsurile echipei au fost suficiente pentru a-l dezgropa din loc pe cel mai geros portsatelit din toate timpurile. Pentru necazurile lor, Patrioților li se va a regla a treia votare generală în Draft-ul NFL 2024, una orisicare se dovedește a fi valoroasă cu toate talentele de elită în fruntea clasei.

Nimerit unui legatura de la Chad Graff și Jeff Howe de la The Athletic, New England “într-adevăr cere să recruteze un fundaș” cu intaiul lor rundă, și ar a fi să fie cinevasi prisoselnic. De-a lungul procesului de draft din aiest an, a existat un top-2 irevocabil când vine conversatie de talentul QB în fruntea consiliului de administrație, Caleb Williams și Drake Maye fiind proiectați să fie primele două selecții.

Dar câștigătorul Trofeului Heisman, Jayden Daniels, a majorat pe board în ultimele săptămâni și există o potentialitate reală ca Patrioții să-l selecteze dacă este prisoselnic pe locul 3. Și dacă nu este, apoi acesta ar însemna că ar poseda șansa să o aleagă pe Maye.

Opțiunile sunt limitate după alegerile de top

Dacă New England nu selectează un apelant de indicator în rata de asigurare rundă, opțiunile viitoare ar fi posibil subțiri. Patrioții nu vor a stabili din nou până în repriza a doua, orisicare eventual fi tocmai târziu evident și pentru al doilea val de selecții QB orisicare ies de pe tablă. Și în ceea ce privește piața de agenți liberi, s-ar a se cauta la Kirk Cousins ​​împreună cu constrange pentru Ryan Tannehill și Baker Mayfield.

Deoarece este intaiul său an de muncă, Mayo va căuta posibil să aducă un tânăr perspectiva cu orisicare să se dezvolte, la fel cum a făcut-o DeMeco Ryans cu CJ Stroud și Houston Texans sezonul disparut.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe